Artikel top billede

Her er Microsofts nye Surface Pro: Microsoft lover vild batteritid

Microsoft har netop afsløret sin nye Surface Pro med ny processor og et mere støjfrit design. Samtidig er batteritiden langt bedre end på tidligere modeller.

Microsoft har netop annonceret en ny Surface-tablet, der ganske enkelt bare hedder Surface Pro.


Som navnet antyder, er det en ny tablet i Surface Pro-serien, men slut er det med versionsnummeret. Den nye tablet ligner til forveksling sin forgænger, Surface Pro 4, og har den samme 12,3 tommer store skærm med samme høje opløsning.

Der er tale om en evolution og ikke en revolution, og ifølge The Verge, der har snakket med Microsofts Surface-ansvarlige, Panos Panay, er der 800 nye dele inde i computeren i forhold til tidligere modeller.

Den største forskel er computerens nye processor, der er af Intels 7. generation, Kaby Lake, som enten fåes i strømsvage - og dermed også batteribesparende og mere stille - m3 eller i5-versioner eller en mere kraftig, men også dyrere i7-version med køleblæser.

Microsoft mener selv, at den nye Surface Pro kan holde på batteriet i op til 13,5 timer, hvilket er en markant forbedring i forhold til sidste års model, hvis Microsofts påstand holder stik.

Nyt tastatur

Hængselssystemet i Surface Pros kickstand er også blevet forbedret, så den nu er mere stabil, og så den også kan lægges næsten helt ned.

Microsofts Surface Dial-fjernbetjening vil også fungere på Surface Pro, ligesom Surface Pro får en ny stylus, der er endnu mere trykfølsom end tidligere.

I samme omgang lancerede Microsoft også et nyt Surface Type cover, der fungerer som tastatur til Surface Pro. Den største forskel er farver og stoffet, der nu er den samme type Alcantara-stof, som du finder på Surface Laptop.

Det sælges dog stadig seperat og er ligesom tidligere en ekstra udgift, hvis du overvejer den nye Surface Pro. 

Surface Pro har desuden ingen USB C-porte - Microsoft mener ikke, at USB C er klar endnu - og der kommer desuden en version med indbygget LTE, der understøtter microSIM og eSIM.

Surface Pro kommer til salg i Danmark d. 15 juni med en startpris på 7.299 kroner. 

Læs også: Prøvekørt: Microsofts Surface Laptop er præcis lige så lækker som den ser ud
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere