Her er Microsofts nye Surface Pro: Microsoft lover vild batteritid

Microsoft har netop afsløret sin nye Surface Pro med ny processor og et mere støjfrit design. Samtidig er batteritiden langt bedre end på tidligere modeller.

Microsoft har netop annonceret en ny Surface-tablet, der ganske enkelt bare hedder Surface Pro.


Som navnet antyder, er det en ny tablet i Surface Pro-serien, men slut er det med versionsnummeret. Den nye tablet ligner til forveksling sin forgænger, Surface Pro 4, og har den samme 12,3 tommer store skærm med samme høje opløsning.

Der er tale om en evolution og ikke en revolution, og ifølge The Verge, der har snakket med Microsofts Surface-ansvarlige, Panos Panay, er der 800 nye dele inde i computeren i forhold til tidligere modeller.

Den største forskel er computerens nye processor, der er af Intels 7. generation, Kaby Lake, som enten fåes i strømsvage - og dermed også batteribesparende og mere stille - m3 eller i5-versioner eller en mere kraftig, men også dyrere i7-version med køleblæser.

Microsoft mener selv, at den nye Surface Pro kan holde på batteriet i op til 13,5 timer, hvilket er en markant forbedring i forhold til sidste års model, hvis Microsofts påstand holder stik. Nyt tastatur
Hængselssystemet i Surface Pros kickstand er også blevet forbedret, så den nu er mere stabil, og så den også kan lægges næsten helt ned.

Microsofts Surface Dial-fjernbetjening vil også fungere på Surface Pro, ligesom Surface Pro får en ny stylus, der er endnu mere trykfølsom end tidligere.

I samme omgang lancerede Microsoft også et nyt Surface Type cover, der fungerer som tastatur til Surface Pro. Den største forskel er farver og stoffet, der nu er den samme type Alcantara-stof, som du finder på Surface Laptop.

Det sælges dog stadig seperat og er ligesom tidligere en ekstra udgift, hvis du overvejer den nye Surface Pro. 

Surface Pro har desuden ingen USB C-porte - Microsoft mener ikke, at USB C er klar endnu - og der kommer desuden en version med indbygget LTE, der understøtter microSIM og eSIM.

Surface Pro kommer til salg i Danmark d. 15 juni med en startpris på 7.299 kroner. 

Læs også: Prøvekørt: Microsofts Surface Laptop er præcis lige så lækker som den ser ud
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Roundtable: Start opgøret med kompleksitet og det manglende overblik: Få styr på mulighederne og planen

Overblik og kompleksitet er derfor i fokus på dette digitale roundtable, hvor vi deler erfaringer fra digitale ledere i danske virksomheder. Her kan du blandt andet kan høre om, hvordan du bedst muligt sikrer dig overblik og reducerer kompleksiteten af dine it-systemer.

09. marts 2021 | Læs mere


Inspiration til dit næste skridt med Microsoft Dynamics 365

Med Microsoft Dynamics 365 har Microsoft forsøgt at samle alle de grundlæggende funktioner, som en virksomhed har brug for, og de arbejder sammen ved hjælp af smarte virksomhedsapps og en fælles datamodel.

16. marts 2021 | Læs mere


Computerworld Digital Summit Days 2021: Sæt kursen med de rigtige it-beslutninger

Tre dage med unik viden og inspiration til din digitale organisation. Temaerne er digitalisering, it-sikkerhed og intelligent ERP. Du kan være med, når vi sætter ideerne, eksemplerne og de gode digitale erfaringer i centrum. Det sker gennem interaktive debatpaneler, konkrete erfaringer og oplagte keynotes.

23. marts 2021 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Airtames medstifter og CEO Jonas Gyalokay stopper på posten: Indsætter CFO som ny direktør
Medstifter af Airtame, Jonas Gyalokay, stopper som topchef i selskabet. Han fortsætter i stedet som bestyrelsesformand, mens Airtames CFO bliver administrerende direktør. Få indblik i ledelsesrokaden her:
Computerworld
Hånden på hjertet: Er der plads i din virksomhed til it-nørderne, der sjosker rundt i ikke nødvendigvis ens strømpesokker?
Klumme: Er der plads i din organisation til it-nørder, der går rundt på arbejdspladsen i to ikke nødvendigvis ens strømpesokker, fordi det er svært virkeligt at koncentrere sig, når skoene klemmer?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.