Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Morgen-briefing: Pentia kåret som Europas sjoveste arbejdsplads at være på / Fire nye bestyrelsesmedlemmer til DI Digital

Pentia kåret som Europas sjoveste arbejdsplads at være på. Fire nye bestyrelsesmedlemmer til DI Digital. Kinesiske smartphone-producenter napper markedsandele hurtigt fra både Apple og Samsung.

Godmorgen fra Computerworld. Her kommer overblikket over de hurtige it-nyheder fredag morgen.

Pentia kåret som Europas sjoveste arbejdsplads at være på

It-konsulenthuset Pentia modtog torsdag aften specialprisen ‘Culture of Fun' af Great Place to Work til et arrangement i Paris.

Selskabet modtog prisen for en ‘særlig fællesskabskultur båret af sjov, fælles ansvar og respekt.'

"Pentia blev ikke sat i verden for at opnå den største profit, men for at skabe en arbejdsplads, hvor det er sjovt at arbejde," lyder det fra direktør Jakob Stampe.

Computerworlds besøgte for tidligere på året Pentia, og det blev da også et noget specielt besøg, som du kan læse mere om her: Pentia tilbyder flippermaskiner og bland-selv-slik til de ansatte: "Men det er de bløde ting, der for alvor betyder noget".

Fire nye bestyrelsesmedlemmer til DI Digital

DI Digital har fået ny bestyrelse, og det er tunge folk, der tager plads i bestyrelseslokalet i organisationen efter den netop afholdte generalforsamling.

I alt seks af de 19 pladser i bestyrelsen var på valg.

Her blev både formand, Netcompanys CEO, André Rogaczewski, og næstoformand Toke Foss, CEO i Deif, genvalgt.

Generalforsamlingen valgte desuden følgende nye medlemmer til bestyrelsen:

Mikkel Bardram, CEO i EG.
Anders Feddersen, CEO i SAP Danmark.
Niels Duedahl, CEO i Syd Energi.
Gorm Mandsberg, CEO i Dubex.

Du kan se hele DI Digitals nye bestyrelse her.

Computerworld bringer senere i dag mere fra DI Digitals årsmøde, der blev afviklet torsdag.

Kinesiske smartphone-producenter napper markedsandele hurtigt fra både Apple og Samsung.

Kinesiske smartphone-mærker har for alvor vind i sejlene.

I første kvartal af 2017 sad de på 40 procent af det globale smartphone-marked, hvilket er en fordobling i forhold til for fem år siden.

Samtidig går både Apple og Samsung tilbage.

Kineserne har en markedsandel på hele 19 procent i USA og er blandt andet førende i Afrika.

Mange af dem ligger ifølge Wall Street Journal side og side i området Pearl River Delta, der kunne minde lidt om Silicon Valley - bare på kinesisk.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.