Artikel top billede

Jeppe Rindom (th) stiftede i 2013 Pleo sammen med Niccolo Perra (tv), og de har begge en fortid hos den danske iværksættersucces Tradeshift.

Dansk it-startup henter millionindsprøjtning hos store it-investorer

En række it-investorer har skudt 40 millioner kroner i det danske fintech-startup Pleo.

Den danske fintech-virksomhed Pleo har hentet knap 40 millioner danske kroner i en ny kapitalrunde.

Det skriver Dagbladet Børsen.

Det er blandt andet venturekapital-virksomhederne Creandum, Founders og Seedcamp, der står bag kapitalindsprøjtningen, men også den tidligere Just-Eat-direktør Klaus Nyengaard og Thomas Madsen-Mygdal er blandt deltagerne i runden.

"Det er nogle rigtig gode folk, som har prøvet den rejse, vi skal på, før. Vi er utrolig glade og stolte over, at de vil investere deres tid og penge i Pleo. Det betyder jo trods alt, at vi har gang i noget rigtigt," siger Pleo-stifteren Jeppe Rindom til Børsen.

Læs også: Regeringens plan: Smid 650.000 kroner i en opstartsvirksomhed og træk 90.000 fra i skat: Vil det gavne it-branchen?

Gør det lettere at håndtere betalingskort

Pleo har udviklet en løsning, der gør det lettere for at virksomheder at håndtere og udstede betalingskort til medarbejderne.

Og det er ifølge Børsen planen, at den nye kapital skal bruges til at skalere virksomheden i Danmark og Storbritannien. Derudover planlægger virksomheden at gå ind på et tredje marked i løbet af det kommende år.

Jeppe Rindom stiftede i 2013 Pleo sammen med Niccolo Perra, og de har begge en fortid hos den danske iværksætter succes Tradeshift.

Læs også:

Danske Tradeshift: Her vil vi investere alle vores millioner af kroner
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere