Artikel top billede

Jeppe Rindom (th) stiftede i 2013 Pleo sammen med Niccolo Perra (tv), og de har begge en fortid hos den danske iværksættersucces Tradeshift. (Foto: Pleo)

Dansk it-startup henter millionindsprøjtning hos store it-investorer

En række it-investorer har skudt 40 millioner kroner i det danske fintech-startup Pleo.

Den danske fintech-virksomhed Pleo har hentet knap 40 millioner danske kroner i en ny kapitalrunde.

Det skriver Dagbladet Børsen.

Det er blandt andet venturekapital-virksomhederne Creandum, Founders og Seedcamp, der står bag kapitalindsprøjtningen, men også den tidligere Just-Eat-direktør Klaus Nyengaard og Thomas Madsen-Mygdal er blandt deltagerne i runden.

"Det er nogle rigtig gode folk, som har prøvet den rejse, vi skal på, før. Vi er utrolig glade og stolte over, at de vil investere deres tid og penge i Pleo. Det betyder jo trods alt, at vi har gang i noget rigtigt," siger Pleo-stifteren Jeppe Rindom til Børsen.

Læs også: Regeringens plan: Smid 650.000 kroner i en opstartsvirksomhed og træk 90.000 fra i skat: Vil det gavne it-branchen?

Gør det lettere at håndtere betalingskort

Pleo har udviklet en løsning, der gør det lettere for at virksomheder at håndtere og udstede betalingskort til medarbejderne.

Og det er ifølge Børsen planen, at den nye kapital skal bruges til at skalere virksomheden i Danmark og Storbritannien. Derudover planlægger virksomheden at gå ind på et tredje marked i løbet af det kommende år.

Jeppe Rindom stiftede i 2013 Pleo sammen med Niccolo Perra, og de har begge en fortid hos den danske iværksætter succes Tradeshift.

Læs også:

Danske Tradeshift: Her vil vi investere alle vores millioner af kroner
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere