Artikel top billede

Jeppe Rindom (th) stiftede i 2013 Pleo sammen med Niccolo Perra (tv), og de har begge en fortid hos den danske iværksættersucces Tradeshift. (Foto: Pleo)

Dansk it-startup henter millionindsprøjtning hos store it-investorer

En række it-investorer har skudt 40 millioner kroner i det danske fintech-startup Pleo.

Den danske fintech-virksomhed Pleo har hentet knap 40 millioner danske kroner i en ny kapitalrunde.

Det skriver Dagbladet Børsen.

Det er blandt andet venturekapital-virksomhederne Creandum, Founders og Seedcamp, der står bag kapitalindsprøjtningen, men også den tidligere Just-Eat-direktør Klaus Nyengaard og Thomas Madsen-Mygdal er blandt deltagerne i runden.

"Det er nogle rigtig gode folk, som har prøvet den rejse, vi skal på, før. Vi er utrolig glade og stolte over, at de vil investere deres tid og penge i Pleo. Det betyder jo trods alt, at vi har gang i noget rigtigt," siger Pleo-stifteren Jeppe Rindom til Børsen.

Læs også: Regeringens plan: Smid 650.000 kroner i en opstartsvirksomhed og træk 90.000 fra i skat: Vil det gavne it-branchen?

Gør det lettere at håndtere betalingskort

Pleo har udviklet en løsning, der gør det lettere for at virksomheder at håndtere og udstede betalingskort til medarbejderne.

Og det er ifølge Børsen planen, at den nye kapital skal bruges til at skalere virksomheden i Danmark og Storbritannien. Derudover planlægger virksomheden at gå ind på et tredje marked i løbet af det kommende år.

Jeppe Rindom stiftede i 2013 Pleo sammen med Niccolo Perra, og de har begge en fortid hos den danske iværksætter succes Tradeshift.

Læs også:

Danske Tradeshift: Her vil vi investere alle vores millioner af kroner
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere