Artikel top billede

Aarhus Kommune skubber afgørelse omkring udbud til 350 millioner kroner om på den anden af sommerferien

Aarhus Kommune udskyder hardware-udbud til 350 millioner kroner efter skærm-bommert

Aarhus Kommune nødt til at udskyde stort hardware-udbud til 350 millioner kroner: Ønskede pc-skærme er på vej ud ad markedet.

Flere it-virksomheder slås i øjeblikket om en gigantordre fra Aarhus Kommune, der kan beløbe sig til op mod 350 millioner kroner 

Men aftalen som omhandler it-hardware er igen blevet skubbet. Denne gang får tilbudsgiverne til på den anden side af sommerferien til at komme med deres bud.  

Det skyldes, at man i Aarhus Kommune i udbudsmaterialet har ønsket skærme, der er på vej ud af markedet. Det skriver Anders Jørgensen, der er it-chef for Aarhus Kommune til Computerworld i en e-mail. 

"Aarhus Kommune har under udbudsforretningen modtaget en række spørgsmål fra potentielle tilbudsgivere. En række af disse spørgsmål har givet anledning til, at Aarhus Kommune har valgt at ændre i udbudsmaterialet. For eksempel er Aarhus Kommune blevet gjort opmærksom på, at en af de kravspecificerede skærmstørrelser er på vej ud af markedet."

Læs mere om Aarhus Kommunes udbud her: Kommunal kæmpeordre på vej: Vil købe hardware og it-udstyr for op mod 350 millioner kroner

Rettet materiale

Spørgsmålene fra de interesserede parter betyder, at Aarhus Kommune har valgt at rykke tidsfristen for udbuddet, forklarer Anders Jørgensen.

"Da Aarhus Kommune ønsker at gennemføre et udbud, hvor der er størst mulig konkurrence, har Aarhus Kommune valgt at gennemføre ændringer af udbudsmaterialet. Dette er også årsagen til, at Aarhus Kommune tidligere har valgt at ændre udbudsmaterialet. Disse ændringer har medført, at Aarhus Kommune har forlænget tilbudsfristen til efter sommerferien, idet leverandørerne skal have mulighed for at udarbejde tilbud til trods for sommerferieperioden," skriver han videre. 

Du kan læse om, hvilke virksomheder der leverer mest til de danske kommuner her: Disse it-virksomheder leverer mest til de danske kommuner: Ny virksomhed maser sig ind i toppen

Fra Aarhus Kommunes side oplyser man endvidere, at man nu forventer at kunne løfte sløret for, hvem der ender med at vinde retten til at levere hardware for op til 350 millioner kroner til Aarhus Kommune i enten uge 40 eller uge 41. 

Du kan læse, hvad det helt specifikt er, Aarhus Kommune er ved at købe her
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere