Artikel top billede

Aarhus Kommune skubber afgørelse omkring udbud til 350 millioner kroner om på den anden af sommerferien (Foto: Aarhus Kommune)

Aarhus Kommune udskyder hardware-udbud til 350 millioner kroner efter skærm-bommert

Aarhus Kommune nødt til at udskyde stort hardware-udbud til 350 millioner kroner: Ønskede pc-skærme er på vej ud ad markedet.

Flere it-virksomheder slås i øjeblikket om en gigantordre fra Aarhus Kommune, der kan beløbe sig til op mod 350 millioner kroner 

Men aftalen som omhandler it-hardware er igen blevet skubbet. Denne gang får tilbudsgiverne til på den anden side af sommerferien til at komme med deres bud.  

Det skyldes, at man i Aarhus Kommune i udbudsmaterialet har ønsket skærme, der er på vej ud af markedet. Det skriver Anders Jørgensen, der er it-chef for Aarhus Kommune til Computerworld i en e-mail. 

"Aarhus Kommune har under udbudsforretningen modtaget en række spørgsmål fra potentielle tilbudsgivere. En række af disse spørgsmål har givet anledning til, at Aarhus Kommune har valgt at ændre i udbudsmaterialet. For eksempel er Aarhus Kommune blevet gjort opmærksom på, at en af de kravspecificerede skærmstørrelser er på vej ud af markedet."

Læs mere om Aarhus Kommunes udbud her: Kommunal kæmpeordre på vej: Vil købe hardware og it-udstyr for op mod 350 millioner kroner

Rettet materiale

Spørgsmålene fra de interesserede parter betyder, at Aarhus Kommune har valgt at rykke tidsfristen for udbuddet, forklarer Anders Jørgensen.

"Da Aarhus Kommune ønsker at gennemføre et udbud, hvor der er størst mulig konkurrence, har Aarhus Kommune valgt at gennemføre ændringer af udbudsmaterialet. Dette er også årsagen til, at Aarhus Kommune tidligere har valgt at ændre udbudsmaterialet. Disse ændringer har medført, at Aarhus Kommune har forlænget tilbudsfristen til efter sommerferien, idet leverandørerne skal have mulighed for at udarbejde tilbud til trods for sommerferieperioden," skriver han videre. 

Du kan læse om, hvilke virksomheder der leverer mest til de danske kommuner her: Disse it-virksomheder leverer mest til de danske kommuner: Ny virksomhed maser sig ind i toppen

Fra Aarhus Kommunes side oplyser man endvidere, at man nu forventer at kunne løfte sløret for, hvem der ender med at vinde retten til at levere hardware for op til 350 millioner kroner til Aarhus Kommune i enten uge 40 eller uge 41. 

Du kan læse, hvad det helt specifikt er, Aarhus Kommune er ved at købe her
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere