Topnyhed:Nana Bule forlader Microsoft: Her er den nye direktør for Microsoft Danmark

Artikel top billede

Aarhus Kommune skubber afgørelse omkring udbud til 350 millioner kroner om på den anden af sommerferien (Foto: Aarhus Kommune)

Aarhus Kommune udskyder hardware-udbud til 350 millioner kroner efter skærm-bommert

Aarhus Kommune nødt til at udskyde stort hardware-udbud til 350 millioner kroner: Ønskede pc-skærme er på vej ud ad markedet.

Flere it-virksomheder slås i øjeblikket om en gigantordre fra Aarhus Kommune, der kan beløbe sig til op mod 350 millioner kroner 

Men aftalen som omhandler it-hardware er igen blevet skubbet. Denne gang får tilbudsgiverne til på den anden side af sommerferien til at komme med deres bud.  

Det skyldes, at man i Aarhus Kommune i udbudsmaterialet har ønsket skærme, der er på vej ud af markedet. Det skriver Anders Jørgensen, der er it-chef for Aarhus Kommune til Computerworld i en e-mail. 

"Aarhus Kommune har under udbudsforretningen modtaget en række spørgsmål fra potentielle tilbudsgivere. En række af disse spørgsmål har givet anledning til, at Aarhus Kommune har valgt at ændre i udbudsmaterialet. For eksempel er Aarhus Kommune blevet gjort opmærksom på, at en af de kravspecificerede skærmstørrelser er på vej ud af markedet."

Læs mere om Aarhus Kommunes udbud her: Kommunal kæmpeordre på vej: Vil købe hardware og it-udstyr for op mod 350 millioner kroner

Rettet materiale

Spørgsmålene fra de interesserede parter betyder, at Aarhus Kommune har valgt at rykke tidsfristen for udbuddet, forklarer Anders Jørgensen.

"Da Aarhus Kommune ønsker at gennemføre et udbud, hvor der er størst mulig konkurrence, har Aarhus Kommune valgt at gennemføre ændringer af udbudsmaterialet. Dette er også årsagen til, at Aarhus Kommune tidligere har valgt at ændre udbudsmaterialet. Disse ændringer har medført, at Aarhus Kommune har forlænget tilbudsfristen til efter sommerferien, idet leverandørerne skal have mulighed for at udarbejde tilbud til trods for sommerferieperioden," skriver han videre. 

Du kan læse om, hvilke virksomheder der leverer mest til de danske kommuner her: Disse it-virksomheder leverer mest til de danske kommuner: Ny virksomhed maser sig ind i toppen

Fra Aarhus Kommunes side oplyser man endvidere, at man nu forventer at kunne løfte sløret for, hvem der ender med at vinde retten til at levere hardware for op til 350 millioner kroner til Aarhus Kommune i enten uge 40 eller uge 41. 

Du kan læse, hvad det helt specifikt er, Aarhus Kommune er ved at købe her
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere