Artikel top billede

(Foto: Phil Pell/iStockphoto)

Dansk it-firma debuterer på børsen - har 1.100 investorer på plads

Danske Conferize er nu klar til debut på Nasdaq First North i København. 1.100 investorer er allerede på plads.

Børsnoteringen har været lidt forsinket, men nu får danske Conferize debut på Nasdaq First North i København.

It-firmaet meddeler, at det noteres på Nasdaq First North i København, og at det sker med støtte fra over 1.100 danskere.

"Der blev tegnet i alt 3.594.331 stk. nye aktier med et samlet bruttoprovenu på DKK 28.754.648," skriver Conferize i en pressemeddelelse.

"Med den succesfulde gennemførsel af børsnoteringen har selskabet endegyldigt brudt den danske børstørke og bevist, at vækst- og iværksættervirksomheder kan rejse kapital til langsigtet udvikling og værdiskabelse - inden for landets grænser," lyder det også.

Conferize udvikler løsninger til eventindustrien i form af en cloud-baseret social platform, der forbinder deltagere, talere og arrangører med hinanden.

"Provenuet på DKK 28.754.648 giver Conferize det nødvendige kapitalgrundlag til næste skridt i videreudviklingen og den globale markedsføring af platformen - ikke mindst for at sikre markant vækst i den internationale brugermasse," skriver selskabet.

Første handelsdag fredag

Samtidig udtaler Conferize-stifter og CEO, Martin Ferro-Thomsen:

"Vi er både meget ydmyge og stolte over den brede opbakning, vi har fået."

"Conferize er et komplekst pionérprojekt med en nyskabende teknologi og en banebrydende forretningsmodel - og at så mange danskere har mod på at bakke op om os, bekræfter, at der findes et stort innovations-drive og en stærk optimisme i befolkningen."

"Det er utroligt opløftende. Nu gælder det om at vise, at vi fortjener den tillid, danskerne har vist os."

Første handelsdag for de såkaldte midlertidige købsbeviser på Nasdaq First North i København bliver fredag den 23. juni 2017 - og det løber så frem til den 27. juni 2017.

"Første handelsdag for aktierne på Nasdaq First North København i den permanente ISIN-kode forventes at være den 28. juni 2017," skriver Conferize.

Conferize var egentlig også på vej mod en børsnotering i fjor, men dengang blev planerne pludselig afblæst på grund af strategiske overvejelser, som det dengang hed.

Læs også:

Dansk it-startup klar til at hente millioner børsen: Gør klar til international storoffensiv
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere


Sådan styrker du din forsyningskæde gennem digitalisering

I dette webinar bygger CGI's eksperter bro mellem de overordnede, strategiske aspekter af den digitale værdikæde og mere konkret de nye muligheder, Intelligent Order Management til Microsoft Dynamics 365 FO byder på.

09. december 2021 | Læs mere


AI - bliv klogere på de kloge algoritmer

Kunstig intelligens, machine learning og algoritmer er i fuld gang med at forandre måden, hvorpå vi arbejder og driver virksomhed. Der er imidlertid mange teknologiske, forretningsmæssige, strategiske, ledelsesmæssige og organisatoriske overvejelser, der er helt nødvendige, hvis man skal have succes med kunstig intelligens. Hør blandt andet om, hvordan du kommer godt igang med AI og machine learning

14. december 2021 | Læs mere