Artikel top billede

Dansk it-firma debuterer på børsen - har 1.100 investorer på plads

Danske Conferize er nu klar til debut på Nasdaq First North i København. 1.100 investorer er allerede på plads.

Børsnoteringen har været lidt forsinket, men nu får danske Conferize debut på Nasdaq First North i København.

It-firmaet meddeler, at det noteres på Nasdaq First North i København, og at det sker med støtte fra over 1.100 danskere.

"Der blev tegnet i alt 3.594.331 stk. nye aktier med et samlet bruttoprovenu på DKK 28.754.648," skriver Conferize i en pressemeddelelse.

"Med den succesfulde gennemførsel af børsnoteringen har selskabet endegyldigt brudt den danske børstørke og bevist, at vækst- og iværksættervirksomheder kan rejse kapital til langsigtet udvikling og værdiskabelse - inden for landets grænser," lyder det også.

Conferize udvikler løsninger til eventindustrien i form af en cloud-baseret social platform, der forbinder deltagere, talere og arrangører med hinanden.

"Provenuet på DKK 28.754.648 giver Conferize det nødvendige kapitalgrundlag til næste skridt i videreudviklingen og den globale markedsføring af platformen - ikke mindst for at sikre markant vækst i den internationale brugermasse," skriver selskabet.

Første handelsdag fredag

Samtidig udtaler Conferize-stifter og CEO, Martin Ferro-Thomsen:

"Vi er både meget ydmyge og stolte over den brede opbakning, vi har fået."

"Conferize er et komplekst pionérprojekt med en nyskabende teknologi og en banebrydende forretningsmodel - og at så mange danskere har mod på at bakke op om os, bekræfter, at der findes et stort innovations-drive og en stærk optimisme i befolkningen."

"Det er utroligt opløftende. Nu gælder det om at vise, at vi fortjener den tillid, danskerne har vist os."

Første handelsdag for de såkaldte midlertidige købsbeviser på Nasdaq First North i København bliver fredag den 23. juni 2017 - og det løber så frem til den 27. juni 2017.

"Første handelsdag for aktierne på Nasdaq First North København i den permanente ISIN-kode forventes at være den 28. juni 2017," skriver Conferize.

Conferize var egentlig også på vej mod en børsnotering i fjor, men dengang blev planerne pludselig afblæst på grund af strategiske overvejelser, som det dengang hed.

Læs også:

Dansk it-startup klar til at hente millioner børsen: Gør klar til international storoffensiv
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Sikkerhedsekspert: Derfor har Colonial været nødt til at betale hackere ransomware på 30 millioner kroner - vil sagtens kunne ske i Danmark
Interview: Hvorfor har mægtige Colonial Pipeline valgt at betale ransomware til hackere trods anbefalinger fra myndigheder og sikkerhedsmiljøet? "Det er ikke helt sort og hvidt," siger sikkerheds-ekspert Leif Jensen fra Eset.
Computerworld
Nye informationer om det største iPhone-hack nogensinde ser dagens lys: 128 millioner brugere blev ramt
Hidtil hemmeligholdte detaljer om verdens største iPhone-hack er kommet frem under retssagen mellem Apple og Epic Games. 128 millioner brugere blev ramt, og mere end 4.000 apps blev inficeret. Se detaljerne her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Giv grønt lys for de gode ideer med Power Platformen
Hvad er Microsoft Power Platform? – og hvordan gør den det nemmere at udvikle apps og skabe en god business case ud af selv mindre projekter? Her giver AlfaPeople et hurtigt og konkret overblik over, hvor du kan drage fordel af platformen.