Artikel top billede

Mobilselskab lukker: Tjeep konkurs under et år efter etableringen

Det lille lavpris-mobilselskab Tjeep er gået konkurs.

Det danske mobilselskab Tjeep er gået konkurs. Det sker under et år efter, at selskabet blev etableret.

"Det er med stor beklagelse, at vi må meddele vores konkurs grundet likviditetsproblemer," skriver Tjeep på sit website.

Her meddeler selskabet, at det har forsøgt at finde nye investorer, og at det har haft ‘mange gode samtaler' med mulige investeroer.

"Desværre nåede vi ikke i hus med ny kapital og derfor bliver vores telefonforbindelse lukket for udgående opkald i dag fredag d. 23. juni 2017," lyder det fra selskabet.

Tjeeps kunder kan modtage opkaldt og sms'er herhjemme indtil på mandag, hvorefter forbindelsen lukker.

"Alle kunder er selvfølgelig fritstillet som konsekvens af tjeep's konkurs og vi anbefaler, at I kontakter nyt teleselskab med det samme," hedder det.

Samarbejdpartneres skyld

Tjeep blev grundlagt med henblik på at presse priserne helt i bund. Selskabet spillede således ud med en ultralav pris på blot 39 kroner per måned for et mobilabonnement.

Det skete med henblik på at 'give magten til forbrugerne," som det dengang hed.

Det kan du læse mere om her: Nyt dansk teleselskab: Tjeep kaster sig ind i priskrigen - har planer om gratis mobiltelefoni.

Dengang lå det fast, at selskabet ville anvende Telenors netværk.

Tjeep meddeler i forbindelse med konkursen, at det har haft store problemer med samarbejdspartnerne siden etableringen.

"Vi har kæmpet en hård kamp som følge af de store problemer vores samarbejdspartnere påførte os ved opstarten. Det har gjort det svært at finde en rigtig investorer og derved gøre det muligt for tjeep at nå det fulde potentiale," lyder det fra selskabet.

Tjeep blev efter etableringen kritiseret for dårlig kundeservice med ekstrem lang ventetid, misvisende priser og manglende udlevering af SIM-kort og lignende, ligesom kunder har været utilfredse med, at man som mobilkunder har skullet acceptere at blive ringet op af sælgere.

Det fik dengang direktør Kim Damkær til at beklage forholdene i et åbent brev og ændre på tingene.

Læs også: 

Nye tal afslører dramatisk udvikling i den danske telebranche: Overskuddet styrtdykker

Tre grunde til at Tjeep og Plenti slår til med mobil-prisbaskere netop nu




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere