Artikel top billede

Foto: Goodluz

Afsteming: Handler det hele om penge? Hvad kan få dig til at skifte job?

En ny undersøgelse viser, at hvis danske it-professionelle skal skifte fra det private til det offentlige eller omvendt, så skal den nye arbejdsgiver have checkhæftet frem. Hvad betyder mest for dig?

Penge på bordet. Det er den korrekte madding for de sultne chefer, der hungrer efter de eftertragtede it-specialister. 

En ny undersøgelse fra IDA, der repræsenterer de tekniske og naturvidenskabelige akademikere viser, at løn og bonus er det, der kan få it-specialister til at skifte job. 

Den kan du læse mere om her: Stor undersøgelse slår fast: Det får it-folk til at rykke mellem det private og det offentlige.

Hvad mener du? 

Kan 5.000 kroner mere om måneden få dig til at skifte fra det offentlige til den private sektor eller den anden vej rundt? Eller er det faglig udvikling og bedre ledelse, der kan få dig til at overveje at skifte arbejdsplads? 

Deltag i Computerworlds afstemning og giv din mening til kende i kommentarfeltet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere