Artikel top billede

Foto: Goodluz (Foto: gratis /)

Afsteming: Handler det hele om penge? Hvad kan få dig til at skifte job?

En ny undersøgelse viser, at hvis danske it-professionelle skal skifte fra det private til det offentlige eller omvendt, så skal den nye arbejdsgiver have checkhæftet frem. Hvad betyder mest for dig?

Penge på bordet. Det er den korrekte madding for de sultne chefer, der hungrer efter de eftertragtede it-specialister. 

En ny undersøgelse fra IDA, der repræsenterer de tekniske og naturvidenskabelige akademikere viser, at løn og bonus er det, der kan få it-specialister til at skifte job. 

Den kan du læse mere om her: Stor undersøgelse slår fast: Det får it-folk til at rykke mellem det private og det offentlige.

Hvad mener du? 

Kan 5.000 kroner mere om måneden få dig til at skifte fra det offentlige til den private sektor eller den anden vej rundt? Eller er det faglig udvikling og bedre ledelse, der kan få dig til at overveje at skifte arbejdsplads? 

Deltag i Computerworlds afstemning og giv din mening til kende i kommentarfeltet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere