Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Rygte: Microsoft på vej med særlig virksomheds-version af Windows

Microsoft planlægger at udgive en ny, mere avanceret version af Windows 10 til virksomheder, hvis man skal tro de seneste rygter.

Ifølge nye rygter er der endnu en version af Windows 10 på vej.

Det skriver Forbes med henvisning til læk fra blandt andet AndItsTito, en Twitter-bruger, der har afsløret flere store og korrekte læk omkring Windows 10.

I øjeblikket benytter Microsoft den samme kerne til alle sine Windows 10-systemer inklusiv Xbox, HoloLens og på hjemme- og arbejds-pc’er, men det betyder også, at Windows 10 blandt andet sender telemetri tilbage til Microsoft selv fra erhvervscomputere.

Læs også: Microsoft udsat for gigantisk læk: 32 terabyte kildekode og uofficielle Windows 10-versioner smidt på nettet

Men et læk viser, at Microsoft er på vej med en ny version af Windows 10, der enten vil blive kaldt Windows 10 Pro for Workstations eller Windows Pro for Advanced PC’s.

Den nye version af Windows 10 vil indeholde:

  • Bedre ydeevne med bedre udnyttelse af multicore-processorer til krævende opgaver.
  • Forbedret filsystem - Microsoft introducerede ReFS-filsystemet med Windows Server 2012, og som vil være standard i Windows 10 Pro. Det kan være en fordel for dem, der arbejder med store mængder data.
  • Hurtigere fildeling - SMBDirect til langt hurtigere overførsler mellem maskiner og servere, hvilket uden tvivl vil give merværdi i alle virksomheder, som omfavner den måske kommende version.
  • Forbedret hardware-support - Du vil kunne have op til 4 CPU’er og 6 TB hukommelse i et system. Windows 10 Pro understøtter i dag kun to CPU’er.

Den nye version af Windows 10 er rettet specifikt mod de maskiner og brugere, der håndterer store mængder data hver eneste dag.

Det er mere end 20 år siden, at Microsoft sidst benyttede Workstation som branding i forbindelse med Windows, så det bliver spændende at se, hvilken forskel en ny version af Windows 10 Pro for Workstation kan gøre.

Læs også: Stor-opdatering på vej til Windows 10 med nye smarte funktioner: Se dem her
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.