Artikel top billede

Fortalt til: Steffen Villadsen

Mennesker i IT
Udgivet 14. juli 2017 kl. 12.34

Der var nogle dage, hvor det rygtedes i pressen, at jeg skulle være ny topchef for EMC. Næste dag sagde rygterne, at vi  i VMware gik sammen med HP, og dagen efter at vi gik sammen med Dell.

Der var mange spørgsmål frem og tilbage. Så kom offentliggørelsen af sammensmeltningen med Dell, og markedet reagerede meget negativt over for VMware. Aktien gik fra 80 dollar pr. aktie til 40 dollar pr. aktie i løbet af få måneder. 

Kan du forestille dig situationen, hvor jeg skal ned og sige til alle vores ansatte, at alt er okay, og at alt kommer til at blive fint?

En dag sidder jeg ved siden af Michael Dell. Vi skal på scenen sammen foran omkring 1.000 medarbejdere eller deromkring. Så får jeg en SMS fra vores kommunikationschef, der siger, at der nu kommer en artikel om, at Michael Dell vil fyre mig. 

Jeg læner mig over til Michael Dell og spørger: “Michael, er der noget, jeg ikke ved”. Jeg viser ham beskeden, og vi griner højt. Jeg skulle ikke fyres, og vi talte endda om det hele, mens vi gik på scenen.

Det vigtige er, at mens det her drama udspiller sig, er en af mine metoder, at jeg må være stærk, så jeg kan virke inspirerende.

Hvis jeg møder på arbejde med et positivt udtryk og et smil og ligner en, der mener, at alting bliver fint, så vil alle folk kigge på mig og tænke, at jeg ved mere om, hvad der foregår, end de gør, og på mig ser det ud til at gå bedre, end de tror.

Pat Gelsinger, CEO hos VMWare


Flere mennesker i IT Om mennesker i itPremium
Sikkerhedsekspert: Derfor har Colonial været nødt til at betale hackere ransomware på 30 millioner kroner - vil sagtens kunne ske i Danmark
Interview: Hvorfor har mægtige Colonial Pipeline valgt at betale ransomware til hackere trods anbefalinger fra myndigheder og sikkerhedsmiljøet? "Det er ikke helt sort og hvidt," siger sikkerheds-ekspert Leif Jensen fra Eset.
Computerworld
Nye informationer om det største iPhone-hack nogensinde ser dagens lys: 128 millioner brugere blev ramt
Hidtil hemmeligholdte detaljer om verdens største iPhone-hack er kommet frem under retssagen mellem Apple og Epic Games. 128 millioner brugere blev ramt, og mere end 4.000 apps blev inficeret. Se detaljerne her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Ét klik kan lægge din virksomhed ned: Sådan bekæmper du mailtrusler
Mailbårne angreb er blandt de mest udbredte og ofte mest alvorlige cybertrusler. Dette whitepaper fra F-Secure giver overblik over, hvordan de mest udbredte mailbårne trusler fungerer, hvordan de detekteres – og hvordan du beskytter din organisation.