Artikel top billede

(Foto: Kim Stensdal / Kim Stensdal)

Dansk it-chef skal forandre hele det europæiske tøjmarked

Den danske it-chef for Bestseller, Pernille Geneser, er en yderst aktiv del af forretningen og rejser Europa rundt.

Ud over at sidde med hovedet i den daglige drift af Bestsellers it-systemer, er it-chef pernille Geneser en vigtig del af forretningen.

Faktisk bruger hun store dele af sin tid på at rejse land, rige og Europa rundt for at oprette nye techvirksomheder, der kan understøtte Bestseller.

Det skriver Finans i et større interview med it-chefen, der har været hos Bestseller i de sidste fire år.

“Vi er i en branche, hvor købmandskab, design og detailhandel traditionelt er i fokus. Men der sker store forandringer i alle led. Derfor vil og skal vi være i front med digitalisering og dermed en professionalisering af salget, fortæller Pernille Geneser til Finans.

Pernille Geneser varen af de nominerede til Årets CIO tilbage i 2016. Læs mere om det her:

Årets CIO 2016: Her er Danmarks fem bedste it-chefer

Du kan også læse et længere Computerworld-interview med Pernille Geneser her:
Bestseller-CIO sætter gang i kæmpe it-projekt: Fra legacy til moderne cloud-løsning

Eksempelvis er Pernille Geneser administrerende direktør i det hollandske selskab FasionTrade.com med Bestsellers ejer, Anders Holch Povlsen, som medejer.

I den hollandske virksomhed forsøger man at digitalisere engrohandlen inden for mode, og målet er at blive den største markedsplads for mode for forhandlere.

Det understøtter blandt andet Bestsellers egne butikker, som der er over 3.000 af i hele Europa.

“FashionTrade er tænkt som en slags Zalando for professionelle. Bestseller har mange engroskunder, og med etableringen af dette selskab kan vi være med til at sikre enkle og digitale handelsløsninger rettet mod også både små og store mærker og butikker i tøjbranchen,” siger Pernille Geneser til Finans.

Også tyske Zalando har ejerskab i FashionTrade.com, og målet er at platformen inden for et år har 5.000 butikker og 2.400 mærker med.

Det kan du læse mere om her: Tyske Zalando køber halvdelen af dansk it-firma
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere