Artikel top billede

Dansk it-chef skal forandre hele det europæiske tøjmarked

Den danske it-chef for Bestseller, Pernille Geneser, er en yderst aktiv del af forretningen og rejser Europa rundt.

Ud over at sidde med hovedet i den daglige drift af Bestsellers it-systemer, er it-chef pernille Geneser en vigtig del af forretningen.

Faktisk bruger hun store dele af sin tid på at rejse land, rige og Europa rundt for at oprette nye techvirksomheder, der kan understøtte Bestseller.

Det skriver Finans i et større interview med it-chefen, der har været hos Bestseller i de sidste fire år.

“Vi er i en branche, hvor købmandskab, design og detailhandel traditionelt er i fokus. Men der sker store forandringer i alle led. Derfor vil og skal vi være i front med digitalisering og dermed en professionalisering af salget, fortæller Pernille Geneser til Finans.

Pernille Geneser varen af de nominerede til Årets CIO tilbage i 2016. Læs mere om det her:

Årets CIO 2016: Her er Danmarks fem bedste it-chefer

Du kan også læse et længere Computerworld-interview med Pernille Geneser her:
Bestseller-CIO sætter gang i kæmpe it-projekt: Fra legacy til moderne cloud-løsning

Eksempelvis er Pernille Geneser administrerende direktør i det hollandske selskab FasionTrade.com med Bestsellers ejer, Anders Holch Povlsen, som medejer.

I den hollandske virksomhed forsøger man at digitalisere engrohandlen inden for mode, og målet er at blive den største markedsplads for mode for forhandlere.

Det understøtter blandt andet Bestsellers egne butikker, som der er over 3.000 af i hele Europa.

“FashionTrade er tænkt som en slags Zalando for professionelle. Bestseller har mange engroskunder, og med etableringen af dette selskab kan vi være med til at sikre enkle og digitale handelsløsninger rettet mod også både små og store mærker og butikker i tøjbranchen,” siger Pernille Geneser til Finans.

Også tyske Zalando har ejerskab i FashionTrade.com, og målet er at platformen inden for et år har 5.000 butikker og 2.400 mærker med.

Det kan du læse mere om her: Tyske Zalando køber halvdelen af dansk it-firma
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
iPaaS-webinar: Take advantage of key trends in a billion dollar-market

According to Gartner, by 2023, the iPaaS market is expected to grow well above $6 billion in revenue, thus becoming the largest segment in the integration platform technology market. To illustrate what iPaaS can do for your business, Flügger will outline how to overcome their integration challenges. Do not miss the opportunity to learn how a successful iPaaS implementation can improve your business outcomes.

07. maj 2021 | Læs mere


Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Premium
Test: Derfor vil jeg gerne have Google ind i min næste bil - og det er dårligt nyt for nogle bilproducenter
Googles Android Automotive er et vellykket styresystem til bilen, der vender op og ned på magtbalancen i bilbranchen. Computerworld har prøvekørt softwaren og har dommen klar.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan prioriterer IT-sikkerhedschefernes indsatsen i 2021
I denne undersøgelse fra F-Secure giver knap 2.000 ledende personer på tværs af hele Europa deres bud på, hvor de vil prioritere indsatsen i år – og hvad de opfatter som virksomhedernes mest presserende udfordringer på cybersikkerhedsfronten.