Artikel top billede

Per Kogut kan allerede efter tre måneder efter opkøbet af Scales begynde at se de positive effekter.

Per Kogut tre måneder efter opkøbet af Scales:"Vi skal ikke være den store farlige opkøber, der tror, at vi kan gøre alting bedre"

Interview: NNIT vokser og er allerede begyndt at høste gevinsterne af opkøbet af Scales for tre måneder siden. "De tre første måneder af samarbejdet har været usædvanlig positive,“ lyder det fra topchef, Per Kogut.

For knap tre måneder siden trykkede Per Kogut, der er administrende direktør for NNIT, hånd med lederne af danske Scales på Tivoli Congress Center i København, efter kontrakten om et opkøb af Scales var underskrevet.

Det kan du læse mere om her:  "Jeg blev budt velkommen hjem af mine tre døtre, der havde lavet et banner, hvor der stod 'Godt gået far'. Det var en fantastisk velkomst"

Allerede et kvartal senere kan Per Kogut og resten af NNIT så begynde at notere sig de positive effekter ved opkøbet.

Halvårsregnskabet viser nemlig en vækst på toplinjen på 6,3 procent, og analytikerne er begejstrede for selskabets udvikling. Det er Per Kogut også, og han er særligt glad for at have fået Scales med ombord.   

“Scales har vundet mange kunder, siden vi vi købte dem senest med Sundhedsdatastyrelsen som eksempel. Vi hjælper Scales med at komme ind hos nogle af de større kunder, og Scales hjælper os med at komme ind hos nogle af deres kunder," siger Per Kogut.

Læs mere om Scales her: Opkøbt af NNIT for en måned siden: Nu tikker million-ordre ind hos Scales

Succesfuldt samarbejde

Det er blot tre måneder siden, at NNIT officielt underskrev aftalen om at opkøbe Scales, og sommermånederne har da også været spændende for forholdet mellem de to virksomheder forklarer NNITs topchef. 

“Samarbejdet med Scales de første tre måneder har været super positivt. Det er første gang, mens jeg har været i NNIT, at vi er ude og foretage et stort opkøb, så det er en spændende proces med hensyn til strategi og kultur, men de tre første måneder af samarbejdet har været usædvanlig positive,“ siger Per Kogut, der glæder sig over, at der står Scales på en række Dynamics 365-ordrer i ordrebogen.

Stadig deres baby

Selvom Hasse Bergman og resten af Scales-toppen lod sig opkøbe og dermed sendte deres livsværk i kløerne på mastodonten NNIT, så er de to virksomheder ikke smeltet sammen i den forstand, at Scales blot er blevet suget ind i it-kæmpen NNIT. 

"Det er jo også stort for dem. Scales er jo deres baby, og jeg har sagt til dem, at det skal det fortsætte med at være," siger Per Kogut.

Han understreger, at NNIT ikke skal spille påståelig storebror overfor nyopkøbte Scales.

"Vi skal ikke være den store farlige opkøber, der tror, at vi kan gøre alting bedre end dem. Det er nemlig ikke sikkert, at vi kan det.“
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Kombit har fundet leverandør til udbud på 120 millioner kroner: Her er vinderen af udbuddet om Nemrefusion 3.0
Der er nu fundet en vinder af udbuddet om Nemrefusion 3.0, der skal løses de samme opgaver, som den tidligere udgave systemet, men bliver mere moderne og brugervenlig.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
17 punkter med plads til forbedring: Sådan øger du din lønsomhed
Mange projektorienterede virksomheder hæmmes af ikke-optimale løsninger og besværlige, manuelle processer, som forringer effektivitet, overblik og lønsomhed. Her præsenterer vi 17 typiske udfordringer – og bud på, hvordan du kan afhjælpe situationen.