Artikel top billede

Foto: Privat

Opkøbt af NNIT for en måned siden: Nu tikker million-ordre ind hos Scales

Scales har vundet sit første offentlige udbud, efter virksomheden for en måned siden kom under vingerne på mægtige NNIT, der i maj købte butikken for 122 millioner kroner.

Seks uger skulle der gå, fra NNIT lagde 122 millioner kroner på bordet i forbindelse med opkøbet af Scales, før de første resultater begynder at vise sig.

Scales har nemlig vundet sit første offentlige udbud. Det drejer sig om en kontrakt på udvikling og etablering af Sundhedsdatastyrelsens Elektroniske Indberetningssystem, som netop er blevet underskrevet. 

Ordren har en værdi på 25 millioner kroner, og selvom det ikke er den største, der bliver afgivet i det offentlige i år, så vækker den glæde hos direktøren for Scales.

"Vi er stolte af at kunne leve op til Sundhedsdatastyrelsens skarpe kriterier, herunder deres høje kvalitetskrav. Systemet kan blive grundstenen for indberetningssystemet i det offentlige sundhedsvæsen," siger Jesper Outze."

Ordren løber i første omgang over de kommende fem år, men i udbudsmaterialet understreges det, at der er mulighed for at ordren kan forlænges. 

Købt for en måned siden

For en måned siden mødtes Scales-toppen med ledelsen i NNIT på et hotel i det centrale København.

Her indgik man en opkøbsaftale til en værdi af 122 millioner kroner, hvilket vakte glæde hos de ledende skikkelser i Scales, der kunne vende hjem til deres familier med den glæderlige nyhed.

Det kan du læse meget mere om her: Hasse Bergman solgte onsdag it-firmaet Scales for 122 millioner kroner: "Jeg blev budt velkommen hjem af mine tre døtre, der havde lavet et banner, hvor der stod 'Godt gået far'. Det var en fantastisk velkomst"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere