Breaking:Nets med ny strategi: Vil sælge NemID og MitID

Artikel top billede

Foto: Privat

Opkøbt af NNIT for en måned siden: Nu tikker million-ordre ind hos Scales

Scales har vundet sit første offentlige udbud, efter virksomheden for en måned siden kom under vingerne på mægtige NNIT, der i maj købte butikken for 122 millioner kroner.

Seks uger skulle der gå, fra NNIT lagde 122 millioner kroner på bordet i forbindelse med opkøbet af Scales, før de første resultater begynder at vise sig.

Scales har nemlig vundet sit første offentlige udbud. Det drejer sig om en kontrakt på udvikling og etablering af Sundhedsdatastyrelsens Elektroniske Indberetningssystem, som netop er blevet underskrevet. 

Ordren har en værdi på 25 millioner kroner, og selvom det ikke er den største, der bliver afgivet i det offentlige i år, så vækker den glæde hos direktøren for Scales.

"Vi er stolte af at kunne leve op til Sundhedsdatastyrelsens skarpe kriterier, herunder deres høje kvalitetskrav. Systemet kan blive grundstenen for indberetningssystemet i det offentlige sundhedsvæsen," siger Jesper Outze."

Ordren løber i første omgang over de kommende fem år, men i udbudsmaterialet understreges det, at der er mulighed for at ordren kan forlænges. 

Købt for en måned siden

For en måned siden mødtes Scales-toppen med ledelsen i NNIT på et hotel i det centrale København.

Her indgik man en opkøbsaftale til en værdi af 122 millioner kroner, hvilket vakte glæde hos de ledende skikkelser i Scales, der kunne vende hjem til deres familier med den glæderlige nyhed.

Det kan du læse meget mere om her: Hasse Bergman solgte onsdag it-firmaet Scales for 122 millioner kroner: "Jeg blev budt velkommen hjem af mine tre døtre, der havde lavet et banner, hvor der stod 'Godt gået far'. Det var en fantastisk velkomst"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
MS Power Platform

På dette seminar kan du høre mere om mulighederne i Power Apps, og hvordan du kommer igang med at skabe værdi med Microsofts low code/no code-platform. Du kan også få inspiration fra organisationer, der i dag allerede er godt i gang og som har gjort sig deres erfaringer med platformen. Hvad virker? Og hvad virker ikke?

28. september 2022 | Læs mere


Strategisk brug af cloud: Få styr på compliance, infrastruktur og industry clouds

På denne konference klæder vi dig på at træffe de strategiske de valg, som der ligger bag hybrid cloud. Og vi går i dybden med de compliance- og sikkerhedsmæssige udfordringer og beslutninger der følger med cloud-løsninger

29. september 2022 | Læs mere


Årets CISO 2022 - Sådan arbejder du med sikkerhed, systemer og ledelse

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2022 på denne konference.

05. oktober 2022 | Læs mere


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital