Artikel top billede

Foto: Privat

Opkøbt af NNIT for en måned siden: Nu tikker million-ordre ind hos Scales

Scales har vundet sit første offentlige udbud, efter virksomheden for en måned siden kom under vingerne på mægtige NNIT, der i maj købte butikken for 122 millioner kroner.

Seks uger skulle der gå, fra NNIT lagde 122 millioner kroner på bordet i forbindelse med opkøbet af Scales, før de første resultater begynder at vise sig.

Scales har nemlig vundet sit første offentlige udbud. Det drejer sig om en kontrakt på udvikling og etablering af Sundhedsdatastyrelsens Elektroniske Indberetningssystem, som netop er blevet underskrevet. 

Ordren har en værdi på 25 millioner kroner, og selvom det ikke er den største, der bliver afgivet i det offentlige i år, så vækker den glæde hos direktøren for Scales.

"Vi er stolte af at kunne leve op til Sundhedsdatastyrelsens skarpe kriterier, herunder deres høje kvalitetskrav. Systemet kan blive grundstenen for indberetningssystemet i det offentlige sundhedsvæsen," siger Jesper Outze."

Ordren løber i første omgang over de kommende fem år, men i udbudsmaterialet understreges det, at der er mulighed for at ordren kan forlænges. 

Købt for en måned siden

For en måned siden mødtes Scales-toppen med ledelsen i NNIT på et hotel i det centrale København.

Her indgik man en opkøbsaftale til en værdi af 122 millioner kroner, hvilket vakte glæde hos de ledende skikkelser i Scales, der kunne vende hjem til deres familier med den glæderlige nyhed.

Det kan du læse meget mere om her: Hasse Bergman solgte onsdag it-firmaet Scales for 122 millioner kroner: "Jeg blev budt velkommen hjem af mine tre døtre, der havde lavet et banner, hvor der stod 'Godt gået far'. Det var en fantastisk velkomst"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere