Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Ny mand i spidsen for Visma: Skal bruge masser af nye folk for at nå ambitiøst vækstmål

Som ny mand i spidsen for Visma i Danmark har Torben Ryttersgaard en ambition om, at Visma skal vokse med 10-15 procent det kommende år. Den nye direktør skal bruge masser af nye folk for at gøre vækstdrømmene til virkelighed.

Efter sommerferien har en ny mand sat sig for bordenden i den danske del af Visma Consulting.

Torben Ryttersgaard kommer fra en stilling som underdirektør i konsulenthuset CGI og med sig har han ambitioner om masser af vækst.

“Ambitionen er givet. Visma er en vækstvirksomhed, og derfor er det helt klart, at en del af ambitionen er, at vi kan fortsætte den vækstkurve, vi har haft de sidste par år,” siger den nye direktør, der netop er tiltrådt stillingen.

Hvis vækstambitionerne skal blive til virkelighed kræver det i følge direktøren, at Visma finder de rigtige folk. 

"Jeg har en målsætning om, at vi skal vokse med 10-15 procent det kommende år. Hvis vi skal det, så skal vi øge antallet af ansatte i forretningen med 25-30 mand."

Vækst alle vegne

De seneste år har været gode for Visma-koncernen, der blandt andet har foretaget store opkøb i Danmark.

Det så man senest i marts med opkøbet af Bluegarden, der havde Mogens Elsberg i spidsen. 

Det kan du læse mere om her: Norske Visma fortsætter dansk opkøbsbølge: Køber Bluegarden for mere end en milliard kroner

“Ambitionen er givet. Visma er en vækstvirksomhed, og derfor er det helt klart, at en del af ambitionen er, at vi kan fortsætte den vækstkurve, vi har haft de sidste par år,” siger Torben Ryttergaard.

Han vil finde væksten på flere områder. 

Vismas danske vækst skal i følge direktøren både drives organisk og samtidigt af flere opkøb. Derudover skal der mere fokus på den private sektor, i det man i den danske forretning i dag finder omkring 75 procent af omsætningen i den offentlige sektor.

Læs mere om Visma her: Visma klar til endnu flere danske opkøb efter køb af Bluegarden: "Vi har kig på andre selskaber og har store midler til rådighed"

Hård kamp om hoveder

Visionen om at få 25-30 nye folk på kontoret kan vise sig at blive en udfordring for den nye Visma-boss.

Over hele landet slås man i branchen om at tiltrække kloge hoveder, og flere virksomheder døjer gevaldigt med overhovedet at få besat de stillinger de slår op.

Læs mere om Vismas opkøb her: Her er grunden til norske Vismas aggressive opkøbstogt i Danmark

Rekrutteringen af de nye medarbejdere bliver afgørende for, om den nye direktør når sit mål for væksten i sit første år på posten.

"Vi kan ikke nå vores vækstmål, hvis vi ikke er i stand til at tiltrække kapacitet. Det kan ikke lade sig gøre. Så skal vi gøre det ved at arbejde med freelancere. Det er ikke givet, at det bliver umuligt, hvis vi ikke kan tiltrække resurser selv, men vi vil ikke kunne få den vækst på bundlinjen, som vi gerne vil have, hvis ikke vi kan bemande vores aktiviteter med overvejende egne resurser,“ siger Torben Ryttersgaard.

Torben Ryttersgaard overtog stillingen fra Carsten Boje Møller, der havde bestridt posten siden 2011.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Atomic Software ApS
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.