Topnyhed:Kæmpe fyringsrunde i Region Hovedstadens it-organisation

Artikel top billede

Ny mand i spidsen for Visma: Skal bruge masser af nye folk for at nå ambitiøst vækstmål

Som ny mand i spidsen for Visma i Danmark har Torben Ryttersgaard en ambition om, at Visma skal vokse med 10-15 procent det kommende år. Den nye direktør skal bruge masser af nye folk for at gøre vækstdrømmene til virkelighed.

Efter sommerferien har en ny mand sat sig for bordenden i den danske del af Visma Consulting.

Torben Ryttersgaard kommer fra en stilling som underdirektør i konsulenthuset CGI og med sig har han ambitioner om masser af vækst.

“Ambitionen er givet. Visma er en vækstvirksomhed, og derfor er det helt klart, at en del af ambitionen er, at vi kan fortsætte den vækstkurve, vi har haft de sidste par år,” siger den nye direktør, der netop er tiltrådt stillingen.

Hvis vækstambitionerne skal blive til virkelighed kræver det i følge direktøren, at Visma finder de rigtige folk. 

"Jeg har en målsætning om, at vi skal vokse med 10-15 procent det kommende år. Hvis vi skal det, så skal vi øge antallet af ansatte i forretningen med 25-30 mand."

Vækst alle vegne

De seneste år har været gode for Visma-koncernen, der blandt andet har foretaget store opkøb i Danmark.

Det så man senest i marts med opkøbet af Bluegarden, der havde Mogens Elsberg i spidsen. 

Det kan du læse mere om her: Norske Visma fortsætter dansk opkøbsbølge: Køber Bluegarden for mere end en milliard kroner

“Ambitionen er givet. Visma er en vækstvirksomhed, og derfor er det helt klart, at en del af ambitionen er, at vi kan fortsætte den vækstkurve, vi har haft de sidste par år,” siger Torben Ryttergaard.

Han vil finde væksten på flere områder. 

Vismas danske vækst skal i følge direktøren både drives organisk og samtidigt af flere opkøb. Derudover skal der mere fokus på den private sektor, i det man i den danske forretning i dag finder omkring 75 procent af omsætningen i den offentlige sektor.

Læs mere om Visma her: Visma klar til endnu flere danske opkøb efter køb af Bluegarden: "Vi har kig på andre selskaber og har store midler til rådighed"

Hård kamp om hoveder

Visionen om at få 25-30 nye folk på kontoret kan vise sig at blive en udfordring for den nye Visma-boss.

Over hele landet slås man i branchen om at tiltrække kloge hoveder, og flere virksomheder døjer gevaldigt med overhovedet at få besat de stillinger de slår op.

Læs mere om Vismas opkøb her: Her er grunden til norske Vismas aggressive opkøbstogt i Danmark

Rekrutteringen af de nye medarbejdere bliver afgørende for, om den nye direktør når sit mål for væksten i sit første år på posten.

"Vi kan ikke nå vores vækstmål, hvis vi ikke er i stand til at tiltrække kapacitet. Det kan ikke lade sig gøre. Så skal vi gøre det ved at arbejde med freelancere. Det er ikke givet, at det bliver umuligt, hvis vi ikke kan tiltrække resurser selv, men vi vil ikke kunne få den vækst på bundlinjen, som vi gerne vil have, hvis ikke vi kan bemande vores aktiviteter med overvejende egne resurser,“ siger Torben Ryttersgaard.

Torben Ryttersgaard overtog stillingen fra Carsten Boje Møller, der havde bestridt posten siden 2011.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere


Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere