Artikel top billede

Morgen-briefing: KMDs ledelsesrokade er ét stort til salg-skilt, mener analytiker / Apple vil erobre erhvervskunder med Atea / Apple lancerer (formentlig) nye iPhones 12. september

KMDs ledelsesrokade er ét stort til salg-skilt, mener analytiker / Apple vil erobre erhvervskunder med Atea / Apple lancerer (formentlig) nye iPhones 12. september

Godmorgen fra Computerworld. Her er det hurtige overblik over de vigtigste it-nyheder denne torsdag.

Analytiker: KMDs ledelsesrokade er ét stort til salg-skilt

Den ledelsesrokade, KMD annoncerede i går, bærer stærkt præg af, at selskabet er sat til salg, mener erhvervskommentator Søren Linding fra Finans.

Han undrer sig over, at topchefen Eva Berneke får en chance mere for at rette op på selskabet, men han noterer samtidig, at det aldrig er god latin både at skifte bestyrelsesformand og topchef på samme tid.

Søren Linding peger desuden på, at den nye bestyrelsesformand Jens Due Olsen er ekspert i at sælge virksomheder.

Apple vil erobre erhvervskunder med Atea

Apple har udnævnt Atea til tech-gigantens eneste Authorised Enterprise Reseller i Danmark, og det gør det nemmere for erhvervskunder, der ønsker at bruge Apple-produkter, skriver Atea i en pressemeddelelse.

Atea har oprettet et Apple-ekspertteam på tværs af organisationen, som skal servicere kunderne. Nye løsninger så som apps og sikkerhed vil løbende blive skræddersyet til at gå hånd i hånd med Apple-produkterne.

”Rigtig mange danskere ønsker at bruge Apple-produkter på deres arbejde, men er blevet bremset af virksomhedens it-afdeling. Nu behøver it-afdelingerne ikke længere at bekymre sig om sikkerhed, mobilitet og netværk, når de køber Apple-produkter. Det er kæmpestort for kunderne, Apple og Atea,” siger Morten Felding, administrerende direktør i Atea.

Apple lancerer (formentlig) nye iPhones 12. september

Techgiganten Apple har bekræftet over for det amerikanske medie Mac4Ever, at selskabet vil holde et stort pressevent 12. september, skriver Techcrunch.

Det betyder, at de nye iPhones formentlig bliver lanceret den dag. Dagen er i øvrigt også en tirsdag, og Apple har en forkærlighed for at holde pressemøder om tirsdagen. Desuden har Apple gjort det til en vane at lancere nye iPhones i september - sådan har det i hvert fald været siden 2012.

Techcrunch mener at vide, at telefonerne så vil komme til salg i USA den 22 september.

Den seneste udgave af Apples mobile operativsystem - iOS 11 - bliver formentlig også lanceret mellem 12. og 22. september. Apple vil sandsynligvis også lancerer en ny udgave af Apple Watch på presseeventet, skriver Techcrunch.
IT-JOB

Capgemini Danmark A/S

Business Unit Lead

Netcompany

IT Consultant

Wunderman A/S

Cloud Consultant

BKI foods a/s

SOLUTION ARCHITECT
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere