Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Morgen-briefing: KMDs ledelsesrokade er ét stort til salg-skilt, mener analytiker / Apple vil erobre erhvervskunder med Atea / Apple lancerer (formentlig) nye iPhones 12. september

KMDs ledelsesrokade er ét stort til salg-skilt, mener analytiker / Apple vil erobre erhvervskunder med Atea / Apple lancerer (formentlig) nye iPhones 12. september

Godmorgen fra Computerworld. Her er det hurtige overblik over de vigtigste it-nyheder denne torsdag.

Analytiker: KMDs ledelsesrokade er ét stort til salg-skilt

Den ledelsesrokade, KMD annoncerede i går, bærer stærkt præg af, at selskabet er sat til salg, mener erhvervskommentator Søren Linding fra Finans.

Han undrer sig over, at topchefen Eva Berneke får en chance mere for at rette op på selskabet, men han noterer samtidig, at det aldrig er god latin både at skifte bestyrelsesformand og topchef på samme tid.

Søren Linding peger desuden på, at den nye bestyrelsesformand Jens Due Olsen er ekspert i at sælge virksomheder.

Apple vil erobre erhvervskunder med Atea

Apple har udnævnt Atea til tech-gigantens eneste Authorised Enterprise Reseller i Danmark, og det gør det nemmere for erhvervskunder, der ønsker at bruge Apple-produkter, skriver Atea i en pressemeddelelse.

Atea har oprettet et Apple-ekspertteam på tværs af organisationen, som skal servicere kunderne. Nye løsninger så som apps og sikkerhed vil løbende blive skræddersyet til at gå hånd i hånd med Apple-produkterne.

”Rigtig mange danskere ønsker at bruge Apple-produkter på deres arbejde, men er blevet bremset af virksomhedens it-afdeling. Nu behøver it-afdelingerne ikke længere at bekymre sig om sikkerhed, mobilitet og netværk, når de køber Apple-produkter. Det er kæmpestort for kunderne, Apple og Atea,” siger Morten Felding, administrerende direktør i Atea.

Apple lancerer (formentlig) nye iPhones 12. september

Techgiganten Apple har bekræftet over for det amerikanske medie Mac4Ever, at selskabet vil holde et stort pressevent 12. september, skriver Techcrunch.

Det betyder, at de nye iPhones formentlig bliver lanceret den dag. Dagen er i øvrigt også en tirsdag, og Apple har en forkærlighed for at holde pressemøder om tirsdagen. Desuden har Apple gjort det til en vane at lancere nye iPhones i september - sådan har det i hvert fald været siden 2012.

Techcrunch mener at vide, at telefonerne så vil komme til salg i USA den 22 september.

Den seneste udgave af Apples mobile operativsystem - iOS 11 - bliver formentlig også lanceret mellem 12. og 22. september. Apple vil sandsynligvis også lancerer en ny udgave af Apple Watch på presseeventet, skriver Techcrunch.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere