Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Morgen-briefing: KMDs ledelsesrokade er ét stort til salg-skilt, mener analytiker / Apple vil erobre erhvervskunder med Atea / Apple lancerer (formentlig) nye iPhones 12. september

KMDs ledelsesrokade er ét stort til salg-skilt, mener analytiker / Apple vil erobre erhvervskunder med Atea / Apple lancerer (formentlig) nye iPhones 12. september

Godmorgen fra Computerworld. Her er det hurtige overblik over de vigtigste it-nyheder denne torsdag.

Analytiker: KMDs ledelsesrokade er ét stort til salg-skilt

Den ledelsesrokade, KMD annoncerede i går, bærer stærkt præg af, at selskabet er sat til salg, mener erhvervskommentator Søren Linding fra Finans.

Han undrer sig over, at topchefen Eva Berneke får en chance mere for at rette op på selskabet, men han noterer samtidig, at det aldrig er god latin både at skifte bestyrelsesformand og topchef på samme tid.

Søren Linding peger desuden på, at den nye bestyrelsesformand Jens Due Olsen er ekspert i at sælge virksomheder.

Apple vil erobre erhvervskunder med Atea

Apple har udnævnt Atea til tech-gigantens eneste Authorised Enterprise Reseller i Danmark, og det gør det nemmere for erhvervskunder, der ønsker at bruge Apple-produkter, skriver Atea i en pressemeddelelse.

Atea har oprettet et Apple-ekspertteam på tværs af organisationen, som skal servicere kunderne. Nye løsninger så som apps og sikkerhed vil løbende blive skræddersyet til at gå hånd i hånd med Apple-produkterne.

”Rigtig mange danskere ønsker at bruge Apple-produkter på deres arbejde, men er blevet bremset af virksomhedens it-afdeling. Nu behøver it-afdelingerne ikke længere at bekymre sig om sikkerhed, mobilitet og netværk, når de køber Apple-produkter. Det er kæmpestort for kunderne, Apple og Atea,” siger Morten Felding, administrerende direktør i Atea.

Apple lancerer (formentlig) nye iPhones 12. september

Techgiganten Apple har bekræftet over for det amerikanske medie Mac4Ever, at selskabet vil holde et stort pressevent 12. september, skriver Techcrunch.

Det betyder, at de nye iPhones formentlig bliver lanceret den dag. Dagen er i øvrigt også en tirsdag, og Apple har en forkærlighed for at holde pressemøder om tirsdagen. Desuden har Apple gjort det til en vane at lancere nye iPhones i september - sådan har det i hvert fald været siden 2012.

Techcrunch mener at vide, at telefonerne så vil komme til salg i USA den 22 september.

Den seneste udgave af Apples mobile operativsystem - iOS 11 - bliver formentlig også lanceret mellem 12. og 22. september. Apple vil sandsynligvis også lancerer en ny udgave af Apple Watch på presseeventet, skriver Techcrunch.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere