Nyt Simcorp-regnskab afslører: Den danske it-gigant har hårdt brug for flere kunder

Klaus Holses løfte om at levere kanonhøj vækst holder indtil videre stik. I årets første halvår har Simcorp opnået en vækst i omsætningen på mere end 12 procent, men der er ikke mange nye navne i kundeporteføljen.

Det går godt for Simcorp. 

Selskabet lovede i årets begyndelse et sted mellem 7-12 procents vækst i 2017, og den ambition fik et tryk på ekstra to procent opad med opkøbet af italienske APL Italiana tidligere i år. Og vækstmålene ser ud til at holde stik.

Regnskabet for det første halve år viser i hvert fald en vækst på 12,9 procent.

"Vi ser forstat en sund vækst i vores forretning primært drevet af vores Professional Services-forretning og øget salg til eksisterende kunder," siger Klaus Holse der er administrerende direktør for Simcorp.

Nye kunder
Det fremgår af regnskabet, at Simcorp i årets første halvår har skrevet kun har skrevet et nyt navn ind i kundeporteføljen. Det drejer sig om en amerikansk kunde

Selskabet har dog meldt ud, at man i Danmark har vundet en ny kunde i form af Novo Holdings og en udenlandsk kunde i form af australske FIIG Securities Australia, men de er teknisk set begge tilføjet i årets andet halvår.  

Den ene kunde er da heller ikke ligeså mange, som man havde håbet på hos Simcorp, erkender Klaus Holse. 

"Som udgangspunkt går det godt. Vi har omkring 12,5 procent vækst og et fornuftigt overskud i forretningen. Hvis jeg så skal finde noget malurt i bægeret, så er det, at der ikke er kommet nogle nye kunder i andet kvartal." siger Klaus Holse. 

Det blev altså heller ikke til flere kunder på det amerikanske marked i denne omgang. Det er ellers her, at man fra Simcorps side satser stort på at erobre markedsandele.

Læs mere om det her: Simcorp kigger stålsat mod verdens største marked: "Der er ikke noget i vejen for, at vi kan have 20-25 procents markedsandel i USA om 10 år "
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital How To: Data og AI er fremtiden – men kan man overhovedet lykkes i det nye data-univers uden den rette dataplatform?

Det er svært at spå om fremtiden, men vi kan være sikre på, at den indeholder meget mere data og en langt større anvendelse af kunstig intelligens. På dette webinar sætter vi derfor fokus på, hvordan du som organisation får styr på alle data, og bliver klar til fremtiden.

30. oktober 2020 | Læs mere


Dell Talk: Cybersikkerhed skal gentænkes for at kunne imødegå fremtidige avancerede cybertrusler

Danske virksomheder er nødt til at gentænke cybersikkerheden for at kunne imødegå fremtidige cybertrusler, som vi hele tiden gøres opmærksomme på. I denne talk får du et indspark i, hvordan du som virksomhed kan gentænke cybersikkerheden ud fra både et operationelt og sikkerhedsmæssigt perspektiv.

30. oktober 2020 | Læs mere


IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere


Premium
Skal du tage en Pro eller ej? Sådan vælger du imellem iPhone 12 og 12 Pro
Apples to iPhone-nyheder minder overraskende meget om hinanden. Der er dog væsentlige forskelle, som du skal være opmærksom på, når du vælger.
Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan: Beskyt virksomheden effektivt mod mailbårne angreb
Mailserveren er rykket i skyen, typisk i form af Office 365, men det er truslerne også. For trods højt sikkerhedsniveau hos Microsoft er virksomhederne mindst lige så udsat for mailbårne cyberangreb som førhen. Enten i form af social engineering – hvor angriberne prøver at lokke adgangsgivende informationer ud af medarbejderne, i form af phishing eller gennem deciderede malwareangreb. Dertil kommer forsøg på svindel i form af eksempelvis CEO-fraud, falske fakturaer og meget andet. Denne hvidbog giver et opdateret overblik over angrebsformerne og konkrete bud på, hvordan du bedst forebygger, at din virksomhed rammes.