Artikel top billede

Nyt Simcorp-regnskab afslører: Den danske it-gigant har hårdt brug for flere kunder

Klaus Holses løfte om at levere kanonhøj vækst holder indtil videre stik. I årets første halvår har Simcorp opnået en vækst i omsætningen på mere end 12 procent, men der er ikke mange nye navne i kundeporteføljen.

Det går godt for Simcorp. 

Selskabet lovede i årets begyndelse et sted mellem 7-12 procents vækst i 2017, og den ambition fik et tryk på ekstra to procent opad med opkøbet af italienske APL Italiana tidligere i år. Og vækstmålene ser ud til at holde stik.

Regnskabet for det første halve år viser i hvert fald en vækst på 12,9 procent.

"Vi ser forstat en sund vækst i vores forretning primært drevet af vores Professional Services-forretning og øget salg til eksisterende kunder," siger Klaus Holse der er administrerende direktør for Simcorp.

Nye kunder

Det fremgår af regnskabet, at Simcorp i årets første halvår har skrevet kun har skrevet et nyt navn ind i kundeporteføljen. Det drejer sig om en amerikansk kunde

Selskabet har dog meldt ud, at man i Danmark har vundet en ny kunde i form af Novo Holdings og en udenlandsk kunde i form af australske FIIG Securities Australia, men de er teknisk set begge tilføjet i årets andet halvår.  

Den ene kunde er da heller ikke ligeså mange, som man havde håbet på hos Simcorp, erkender Klaus Holse. 

"Som udgangspunkt går det godt. Vi har omkring 12,5 procent vækst og et fornuftigt overskud i forretningen. Hvis jeg så skal finde noget malurt i bægeret, så er det, at der ikke er kommet nogle nye kunder i andet kvartal." siger Klaus Holse. 

Det blev altså heller ikke til flere kunder på det amerikanske marked i denne omgang. Det er ellers her, at man fra Simcorps side satser stort på at erobre markedsandele.

Læs mere om det her: Simcorp kigger stålsat mod verdens største marked: "Der er ikke noget i vejen for, at vi kan have 20-25 procents markedsandel i USA om 10 år "
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere