Artikel top billede

Nyt Simcorp-regnskab afslører: Den danske it-gigant har hårdt brug for flere kunder

Klaus Holses løfte om at levere kanonhøj vækst holder indtil videre stik. I årets første halvår har Simcorp opnået en vækst i omsætningen på mere end 12 procent, men der er ikke mange nye navne i kundeporteføljen.

Det går godt for Simcorp. 

Selskabet lovede i årets begyndelse et sted mellem 7-12 procents vækst i 2017, og den ambition fik et tryk på ekstra to procent opad med opkøbet af italienske APL Italiana tidligere i år. Og vækstmålene ser ud til at holde stik.

Regnskabet for det første halve år viser i hvert fald en vækst på 12,9 procent.

"Vi ser forstat en sund vækst i vores forretning primært drevet af vores Professional Services-forretning og øget salg til eksisterende kunder," siger Klaus Holse der er administrerende direktør for Simcorp.

Nye kunder

Det fremgår af regnskabet, at Simcorp i årets første halvår har skrevet kun har skrevet et nyt navn ind i kundeporteføljen. Det drejer sig om en amerikansk kunde

Selskabet har dog meldt ud, at man i Danmark har vundet en ny kunde i form af Novo Holdings og en udenlandsk kunde i form af australske FIIG Securities Australia, men de er teknisk set begge tilføjet i årets andet halvår.  

Den ene kunde er da heller ikke ligeså mange, som man havde håbet på hos Simcorp, erkender Klaus Holse. 

"Som udgangspunkt går det godt. Vi har omkring 12,5 procent vækst og et fornuftigt overskud i forretningen. Hvis jeg så skal finde noget malurt i bægeret, så er det, at der ikke er kommet nogle nye kunder i andet kvartal." siger Klaus Holse. 

Det blev altså heller ikke til flere kunder på det amerikanske marked i denne omgang. Det er ellers her, at man fra Simcorps side satser stort på at erobre markedsandele.

Læs mere om det her: Simcorp kigger stålsat mod verdens største marked: "Der er ikke noget i vejen for, at vi kan have 20-25 procents markedsandel i USA om 10 år "
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere