Artikel top billede

Nyt Simcorp-regnskab afslører: Den danske it-gigant har hårdt brug for flere kunder

Klaus Holses løfte om at levere kanonhøj vækst holder indtil videre stik. I årets første halvår har Simcorp opnået en vækst i omsætningen på mere end 12 procent, men der er ikke mange nye navne i kundeporteføljen.

Det går godt for Simcorp. 

Selskabet lovede i årets begyndelse et sted mellem 7-12 procents vækst i 2017, og den ambition fik et tryk på ekstra to procent opad med opkøbet af italienske APL Italiana tidligere i år. Og vækstmålene ser ud til at holde stik.

Regnskabet for det første halve år viser i hvert fald en vækst på 12,9 procent.

"Vi ser forstat en sund vækst i vores forretning primært drevet af vores Professional Services-forretning og øget salg til eksisterende kunder," siger Klaus Holse der er administrerende direktør for Simcorp.

Nye kunder

Det fremgår af regnskabet, at Simcorp i årets første halvår har skrevet kun har skrevet et nyt navn ind i kundeporteføljen. Det drejer sig om en amerikansk kunde

Selskabet har dog meldt ud, at man i Danmark har vundet en ny kunde i form af Novo Holdings og en udenlandsk kunde i form af australske FIIG Securities Australia, men de er teknisk set begge tilføjet i årets andet halvår.  

Den ene kunde er da heller ikke ligeså mange, som man havde håbet på hos Simcorp, erkender Klaus Holse. 

"Som udgangspunkt går det godt. Vi har omkring 12,5 procent vækst og et fornuftigt overskud i forretningen. Hvis jeg så skal finde noget malurt i bægeret, så er det, at der ikke er kommet nogle nye kunder i andet kvartal." siger Klaus Holse. 

Det blev altså heller ikke til flere kunder på det amerikanske marked i denne omgang. Det er ellers her, at man fra Simcorps side satser stort på at erobre markedsandele.

Læs mere om det her: Simcorp kigger stålsat mod verdens største marked: "Der er ikke noget i vejen for, at vi kan have 20-25 procents markedsandel i USA om 10 år "
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere