Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Nets bekræfter: Vi forhandler om et salg af virksomheden: Amerikanske kapitalfonde er interesserede

Nets forhandler med amerikanske kapitalfonde om et muligt opkøb af selskabet. "Der pågår diskussioner om et eventuelt opkøbs-tilbud på Nets," lyder det.

Den amerikanske kapitalfond Hellman & Friedman er langt fremme i bestræbelserne på at overtage Nets.

Ifølge Financial Times drøfter parterne lige nu en pris for Nets i omegnen af 31,3 milliarder kroner.

Det omkring et år siden, at Nets blev børsnoteret. Dengang værdisatte markedet selskabet til omkring 30 milliarder kroner.

Ifølge Financial Times har Nets’ bestyrelse holdt møde i de seneste dage for at gennemgå de henvendelser, der er kommet ind, efter selskabet har indledt budrunde blandt kapitalfonde og investorer.

Nets bekræfter, at der er henvendelser i farvandet.

“Der pågår diskussioner om et eventuelt opkøbs-tilbud på Nets. Der er på dette tidspunkt ingen sikkerhed for, at parterne vil nå frem til en afgørelse,” lyder det kortfattet fra Nets til den amerikanske avis.

Nets blev 2014 overtaget af kapitalfondene Bain Capital og Advent International sammen med ATP. De betalte dengang 17 milliarder kroner for selskabet, som de børsnoterede selskabet i 2016.

For et par uger siden kom det frem, at bejlere sværmede om Nets.

Læs også: Den store mobilbetalings-krig i gang i Danmark: Det skal der til for at vinde krigen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.