Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

Nets bekræfter: Vi forhandler om et salg af virksomheden: Amerikanske kapitalfonde er interesserede

Nets forhandler med amerikanske kapitalfonde om et muligt opkøb af selskabet. "Der pågår diskussioner om et eventuelt opkøbs-tilbud på Nets," lyder det.

Den amerikanske kapitalfond Hellman & Friedman er langt fremme i bestræbelserne på at overtage Nets.

Ifølge Financial Times drøfter parterne lige nu en pris for Nets i omegnen af 31,3 milliarder kroner.

Det omkring et år siden, at Nets blev børsnoteret. Dengang værdisatte markedet selskabet til omkring 30 milliarder kroner.

Ifølge Financial Times har Nets’ bestyrelse holdt møde i de seneste dage for at gennemgå de henvendelser, der er kommet ind, efter selskabet har indledt budrunde blandt kapitalfonde og investorer.

Nets bekræfter, at der er henvendelser i farvandet.

“Der pågår diskussioner om et eventuelt opkøbs-tilbud på Nets. Der er på dette tidspunkt ingen sikkerhed for, at parterne vil nå frem til en afgørelse,” lyder det kortfattet fra Nets til den amerikanske avis.

Nets blev 2014 overtaget af kapitalfondene Bain Capital og Advent International sammen med ATP. De betalte dengang 17 milliarder kroner for selskabet, som de børsnoterede selskabet i 2016.

For et par uger siden kom det frem, at bejlere sværmede om Nets.

Læs også: Den store mobilbetalings-krig i gang i Danmark: Det skal der til for at vinde krigen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere