Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

Nets bekræfter: Vi forhandler om et salg af virksomheden: Amerikanske kapitalfonde er interesserede

Nets forhandler med amerikanske kapitalfonde om et muligt opkøb af selskabet. "Der pågår diskussioner om et eventuelt opkøbs-tilbud på Nets," lyder det.

Den amerikanske kapitalfond Hellman & Friedman er langt fremme i bestræbelserne på at overtage Nets.

Ifølge Financial Times drøfter parterne lige nu en pris for Nets i omegnen af 31,3 milliarder kroner.

Det omkring et år siden, at Nets blev børsnoteret. Dengang værdisatte markedet selskabet til omkring 30 milliarder kroner.

Ifølge Financial Times har Nets’ bestyrelse holdt møde i de seneste dage for at gennemgå de henvendelser, der er kommet ind, efter selskabet har indledt budrunde blandt kapitalfonde og investorer.

Nets bekræfter, at der er henvendelser i farvandet.

“Der pågår diskussioner om et eventuelt opkøbs-tilbud på Nets. Der er på dette tidspunkt ingen sikkerhed for, at parterne vil nå frem til en afgørelse,” lyder det kortfattet fra Nets til den amerikanske avis.

Nets blev 2014 overtaget af kapitalfondene Bain Capital og Advent International sammen med ATP. De betalte dengang 17 milliarder kroner for selskabet, som de børsnoterede selskabet i 2016.

For et par uger siden kom det frem, at bejlere sværmede om Nets.

Læs også: Den store mobilbetalings-krig i gang i Danmark: Det skal der til for at vinde krigen
IT-JOB

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Test Manager

Knud E. Hansen A/S

IT-supporter søges
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere