Artikel top billede

Danske Bank ramt af stort it-nedbrud: MobilePay, netbank og hjemmeside er sendt til tælling

Danske Bank arbejder på højtryk med at få løst et it-problem, der har sendt MobilePay og netbanken i sort.

Danske Bank er onsdag aften ramt af et stort it-nedbrud, der betyder, at en række af bankens services ikke fungerer. 

Det oplyser Danske Bank på Facebook. 

Nedbruddet betyder blandt andet, at det er umuligt at logge på MobilePay og Danske Banks hjemmeside ligesom, at Danske Banks Netbank også er ramt. 

Det er uvist, hvad der mere præcist er årsagen til nedbruddet og hvornår problemet er løst, men på Facebook skriver banken: 

“Problemet skyldes en teknisk fejl, der påvirker vores servere. Vi arbejder på højtryk på at få det løst, men har desværre ikke nogen præcis tidshorisont lige nu. Vi beklager endnu en gang dybt, og lover at vende tilbage, når vi ved mere. “
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere