Artikel top billede

Danske Bank ramt af stort it-nedbrud: MobilePay, netbank og hjemmeside er sendt til tælling

Danske Bank arbejder på højtryk med at få løst et it-problem, der har sendt MobilePay og netbanken i sort.

Danske Bank er onsdag aften ramt af et stort it-nedbrud, der betyder, at en række af bankens services ikke fungerer. 

Det oplyser Danske Bank på Facebook. 

Nedbruddet betyder blandt andet, at det er umuligt at logge på MobilePay og Danske Banks hjemmeside ligesom, at Danske Banks Netbank også er ramt. 

Det er uvist, hvad der mere præcist er årsagen til nedbruddet og hvornår problemet er løst, men på Facebook skriver banken: 

“Problemet skyldes en teknisk fejl, der påvirker vores servere. Vi arbejder på højtryk på at få det løst, men har desværre ikke nogen præcis tidshorisont lige nu. Vi beklager endnu en gang dybt, og lover at vende tilbage, når vi ved mere. “
IT-JOB

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Validation Manager

RAW IT

IT-Supporter

Vindenergi Danmark

Systemudvikler
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere