Artikel top billede

Danske Bank ramt af stort it-nedbrud: MobilePay, netbank og hjemmeside er sendt til tælling

Danske Bank arbejder på højtryk med at få løst et it-problem, der har sendt MobilePay og netbanken i sort.

Danske Bank er onsdag aften ramt af et stort it-nedbrud, der betyder, at en række af bankens services ikke fungerer. 

Det oplyser Danske Bank på Facebook. 

Nedbruddet betyder blandt andet, at det er umuligt at logge på MobilePay og Danske Banks hjemmeside ligesom, at Danske Banks Netbank også er ramt. 

Det er uvist, hvad der mere præcist er årsagen til nedbruddet og hvornår problemet er løst, men på Facebook skriver banken: 

“Problemet skyldes en teknisk fejl, der påvirker vores servere. Vi arbejder på højtryk på at få det løst, men har desværre ikke nogen præcis tidshorisont lige nu. Vi beklager endnu en gang dybt, og lover at vende tilbage, når vi ved mere. “
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere