Artikel top billede

Microsoft gør klar til VR-krig mod Google og Apple: Afholder stort "mixed reality" event i oktober

Den 3. oktober afholder Microsoft et nyt mixed reality-event omkring sin ambitiøse “mixed reality”-platform, der skal give virtual reality til alle.

Microsoft afholder et nyt event den 3. oktober, som skal omhandle mixed reality.

Mixed reality er Microsofts navn for virtual/augmented reality-verdenen, der omfatter både VR-briller og Microsofts egne holografiske AR-briller, HoloLens.

Eventet afholdes i San Francisco, hvor blandt andet Microsofts MR-chef og opfinder af både HoloLens og Kinect-kameraet, Alex Kipman, vil tale.

Det plejer at være et godt tegn for store nyheder. Dog skriver The Verge, at eventet formodentligt vil omhandle de muligheder, der vil være at finde i den kommende Fall Creators Update, der udkommer den 17. oktober.

Her indbygges MR-universet direkte ind i Windows 10, og det er også datoen, hvor HP, Lenovo, Acer, Dell og andre udgiver sine MR-headset.

Læs også: Hvad kommer efter smartphonen?

Det er headsets, der er markant billigere end både de eksisterende VR-headset såsom HTC Vive og Microsofts egne HoloLens-briller.

The Verge skriver også, at vi ikke skal forvente at se et nyt HoloLens-headset. Det nuværende HoloLens-headset, der kan vise svævende hologrammer for øjnene af dig, koster knap 20.000 kroner og er stadig et developer-produkt.

Microsoft arbejder i øjeblikket på et nyt headset med en indbygget AI-chip, men der er en god chance for, at det først udkommer i 2019. Grunden er, at Microsoft ikke føler sig presset på markedet af konkurrenterne.

Både Apple og Google har ellers taget AR-til sig i deres smartphones.

Læs også: Krystalklart efter Apple-konference: Tre grunde til at Apples næste store satsning bliver AR og VR
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere