Artikel top billede

Pengene vælter ud af danskstiftede Ominto: Alligevel scorer direktør 21 millioner kroner i bonus

Kvartal efter kvartal fosser pengene ud af det dansk-drevne it-selskab Ominto, der i øjeblikket er i risikozonen for at blive afnoteret på den amerikanske Nasdaq-børs. Alligevel belønnede selskabet direktøren med en klækkelig bonus på 21 millioner kroner.

Regnskaberne hos det danskdrevne it-selskab Ominto ser ikke for godt ud. Og faktisk står det generelt så skidt til, at Nasdaq overvejer at pille Ominto af børsen.

Det ændrer dog ikke ved, at administrerende direktør Michael Hansen er blevet belønnet med en bonus på 21 millioner kroner. Det skriver Børsen.    

Bonussen blev givet til den danske direktør efter han trak selskabet fra den mindre OTC-børs op til på mægtige Nasdaq. For det belønnede selskabet ham med en kontant bonus på 13 millioner kroner samt en aktiepost til en værdi af 8 millioner kroner. 

Læs mere om Omintos problemer her: Dansk internet-virksomhed risikerer at blive sparket ud af Nasdaq-børsen efter rod

Udbetalingen bonusen skete på trods af, at Ominto de sidste mange kvartaler har leveret galoperende underskud på mellem omkring 10 til 30 millioner kroner. 

Nasdaq har givet Ominto indtil d. 23 oktober til at få rettet op på en række punkter som man finder kritisabelt blandt andet et forsinket regnskab.

Ominto driver cash-back-platformen Dubli. Platformen giver medlemmer mulighed for at opnå rabat, når de handler på en række hjemmesider.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere