Artikel top billede

Pengene vælter ud af danskstiftede Ominto: Alligevel scorer direktør 21 millioner kroner i bonus

Kvartal efter kvartal fosser pengene ud af det dansk-drevne it-selskab Ominto, der i øjeblikket er i risikozonen for at blive afnoteret på den amerikanske Nasdaq-børs. Alligevel belønnede selskabet direktøren med en klækkelig bonus på 21 millioner kroner.

Regnskaberne hos det danskdrevne it-selskab Ominto ser ikke for godt ud. Og faktisk står det generelt så skidt til, at Nasdaq overvejer at pille Ominto af børsen.

Det ændrer dog ikke ved, at administrerende direktør Michael Hansen er blevet belønnet med en bonus på 21 millioner kroner. Det skriver Børsen.    

Bonussen blev givet til den danske direktør efter han trak selskabet fra den mindre OTC-børs op til på mægtige Nasdaq. For det belønnede selskabet ham med en kontant bonus på 13 millioner kroner samt en aktiepost til en værdi af 8 millioner kroner. 

Læs mere om Omintos problemer her: Dansk internet-virksomhed risikerer at blive sparket ud af Nasdaq-børsen efter rod

Udbetalingen bonusen skete på trods af, at Ominto de sidste mange kvartaler har leveret galoperende underskud på mellem omkring 10 til 30 millioner kroner. 

Nasdaq har givet Ominto indtil d. 23 oktober til at få rettet op på en række punkter som man finder kritisabelt blandt andet et forsinket regnskab.

Ominto driver cash-back-platformen Dubli. Platformen giver medlemmer mulighed for at opnå rabat, når de handler på en række hjemmesider.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere