Artikel top billede

Region: Bøvl med Android og iOS 11 forsinker hjertestartere i nødsituationer

Frivillige i Region Syddanmark har svært ved at rykke ud i tide med hjertestartere. Bøvl med iOS 11 og Android betyder, at de frivillige ikke får besked, når der er brug for dem.

Det er fuldstændig standard, at nye versioner af iOS og Android giver problemer med forskellige apps. Men i Region Syddanmark koster de problemer lige nu dyrebare minutter, når en borger får hjertestop.

Regionen har et system, der via en smartphone-app automatisk tilkalder frivillige med en hjertestarter i nærheden, når en ambulance rykker ud til et hjertestop - Men appen virker ikke med iOS 11 og Android Oreo.

”Vi oplever et stigende antal problemer, som jeg tror hænger sammen med de nye versioner af
Android og IOS,” siger Kim Ahlers, der er leder af AMK-vagtcentralen, til Version2.

Mere konkret er problemet, at applikationen hos de frivillige fryser, lukker ned eller flimrer så meget, at de frivillige ikke kan aflæse den adresse, de skal hen til.

Alarmcentralen er i dialog med leverandøren, FirstAED, og i mellemtiden kan de frivillige tilkaldes via SMS.

Det er dog en del mindre effektivt, da applikationen – når den virker – kan tilkalde de frivillige, der er tættest på hjertestoppet.

Læs også: Tusindvis af danske hjertepatienter kan blive ramt: Pacemakere er sårbare overfor hackerangreb
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Produktion 2.0: Drift og sikkerhed når der går IT i OT

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

23. februar 2023 | Læs mere


MS Power Platform

Bliv inspireret til, hvordan du kan gribe mulighederne via Microsofts Power Platform og Power Apps gennem oplæg om og demonstrationer af, hvordan danske virksomheder anvender mulighederne. Eksempelvis ved at visualisere og dele data med Power BI, tilpasse, digitalisere workflows med Power Apps samt automatisere workflows mellem services med Power Automate.

28. februar 2023 | Læs mere


Customer Experience - sådan får du glade og loyale kunder

En dyb og relevant indsigt i dine kunders behov, ageren og navigeren er med til at skabe den bedste kundeoplevelse. Det kræver mange data, og det er afgørende at virksomhederne har det rette setup og viden om dataindsamling og dataanalyse. Deltag på dette semirnår og bliv klogere på de store aktuelle muligheder som data, software og ny innovation skaber inden for customer experience.

01. marts 2023 | Læs mere