Artikel top billede

3 fortsætter kundevækst: 17.000 nye kunder i tredje kvartal

Teleselskabet 3 har nu 1.26 millioner kunder i Danmark. Selskabet fik 17.000 nye kunder i tredje kvartal i 2017.

17.000 personer flere har valgt at have den irriterende “three…. Is a magic number”-melodi som ventemelodi, mens et opkald kommer igennem.

I hvert fald oplevede 3 Danmark en kundevækst på 17.000 i tredje kvartal, hvilket sikrer selskabet en kundebase på 1.266.000 kunder.

3 Danmark oplever en fremgang for både privat- og erhvervskunder samt hos lavprisselskabet Oister.

Kvartalet har været præget af den almindelige hårde konkurrence i den danske telebranche.

”Ovenpå et heftigt 2. kvartal, hvor fokus var på roaming, og kunderne strømmede til os, så har 3. kvartal været mere normalt og præget af den sædvanlige hårde konkurrence. Vi er dog stærkt fokuserede på, at vi skal vokse os større og fortsætte med at gøre en forskel for kunderne, og derfor har vi smøget ærmerne op og i vanlig 3-stil gjort en ekstra indsats,” siger Morten Christiansen, CEO for 3, i en pressemeddelelse.

Kundevæksten er med til at give en omsætning i tredje kvartal på 713 millioner kroner og et driftresultat før afskrivninger på 168 millioner kroner.

Læs også: Efter salget af Plenti til TDC: Nu ulmer de kritiske røster - skabte Plenti reelt noget værdi på markedet?

”Vores omsætning ligger relativt højt i forhold til samme kvartal sidste år, hvilket primært skyldes, at vi har kørt nogle skarpe kampagner i sommer på smartphones og senest også haft en god start på Apples iPhone-lanceringer. Serviceomsætningen er til gengæld faldet en smule, og det hænger bl.a. sammen med, at kundernes forbrug i udlandet stiger år for år, og det giver en roaming-regning, skriver Morten Christiansen.

“Dette gælder ikke mindst for OiSTER, som denne sommer måtte inkludere data til roaming i EU i deres abonnementer på baggrund af EU’s regulering af markedet. Og det ser vi effekten af nu. Alt i alt er jeg dog godt tilfreds med resultatet og noterer mig, at vi fortsat driver en stabil forretning,” tilføjer Morten Christiansen.

Læs også: Nyt regnskab fra TDC: Kæmper hårdt for at stoppe nedturen - men mister omsætning og kunder
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere