Artikel top billede

Skidt start for Googles to nye top-smartphones: Meldinger om alvorlige fejl

Googles to nye top-smartphones, Pixel 2 og Pixel 2 XL, er blevet mødt med stor interesse - men har fået en skidt start med meldinger om alvorlige fejl.

Tidligere på måneden præsenterede Google anden generation af selskabets Pixel-telefoner i form af Pixel 2 og Pixel 2 XL.

Selvom ikke mindst Pixel 2 XL, der er produceret af LG, har fået stor opmærksomhed på markedet, har Pixel 2-produkterne ikke fået den bedste start.

Flere internationale medier, heriblandt BBC og Reuters, skriver, at der er klager over skærm-problemer fra flere tech-anmeldere og kunder.

Problemerne består blandt andet af mudrede farver og såkaldte 'burn in'-billeder på skærmen.

Google siger til BBC, at selskabet er i gang med at undersøge problemerne, og at man tager det “meget seriøst.”

Også nyhedsbureauet Reuter skriver om Pixel-problemerne og har modtaget følgende kommentar fra Mario Queiroz, der er vice president for Pixel product management hos Google:

“Vi tager alle meldinger om problemer meget seriøst, og vores ingeniører undersøger det med det samme. Vi kommer med en opdatering så snart, vi har data til at kunne konkludere noget.”

Selvom Google Pixel 2 og 2 XL har fået stor opmærksomhed på globalt plan, står de to smartphones ikke til at komme til salg i Danmark i første omgang.

Læs mere om det her:

Her er Googles to nye vilde smartphones: Pixel 2 og Pixel 2 XL
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere