Stifter bliver arbejdende bestyrelsesformand:Michael Holm stopper som direktør for Systematic

Artikel top billede

Skidt start for Googles to nye top-smartphones: Meldinger om alvorlige fejl

Googles to nye top-smartphones, Pixel 2 og Pixel 2 XL, er blevet mødt med stor interesse - men har fået en skidt start med meldinger om alvorlige fejl.

Tidligere på måneden præsenterede Google anden generation af selskabets Pixel-telefoner i form af Pixel 2 og Pixel 2 XL.

Selvom ikke mindst Pixel 2 XL, der er produceret af LG, har fået stor opmærksomhed på markedet, har Pixel 2-produkterne ikke fået den bedste start.

Flere internationale medier, heriblandt BBC og Reuters, skriver, at der er klager over skærm-problemer fra flere tech-anmeldere og kunder.

Problemerne består blandt andet af mudrede farver og såkaldte 'burn in'-billeder på skærmen.

Google siger til BBC, at selskabet er i gang med at undersøge problemerne, og at man tager det “meget seriøst.”

Også nyhedsbureauet Reuter skriver om Pixel-problemerne og har modtaget følgende kommentar fra Mario Queiroz, der er vice president for Pixel product management hos Google:

“Vi tager alle meldinger om problemer meget seriøst, og vores ingeniører undersøger det med det samme. Vi kommer med en opdatering så snart, vi har data til at kunne konkludere noget.”

Selvom Google Pixel 2 og 2 XL har fået stor opmærksomhed på globalt plan, står de to smartphones ikke til at komme til salg i Danmark i første omgang.

Læs mere om det her:

Her er Googles to nye vilde smartphones: Pixel 2 og Pixel 2 XL
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere