Artikel top billede

Her er Razers første smartphone til gamere med helt ny type skærm

Gamer-brandet Razer har udgivet sin første smartphone kaldet Razer Phone, som byder på særligt to interessante funktioner. Blandt andet en meget særlig type skærm.

Razer er mest kendt for sit gaming-tilbehør i lysende neongrøn, men nu er selskabet også klar til at gå ind på smartphone-markedet.

Razer Phone er navnet på Razers første smartphone, der udspringer af opkøbet af selskabet Nextbit tidligere i år.

Den er udstyret med den samme lynhurtige Snapdragon 835-processor som de fleste andre topmodeller på markedet, men med et særligt kølesystem, der skal holde telefonen kold, når du spiller krævende spil på den.

Ligeledes er telefonen også udstyret med 8 GB RAM, hvor de fleste smartphones har enten 4 eller 6 GB.

Unik skærm

Det er særligt skærmen, der er telefonens trækplaster.

Den måler cirka 5.7 tommer og har en opløsning på 1.440 x 2.560 pixels af typen LCD.

Det er ikke den kontraststærke OLED-type, men til gengæld byder skærmen på en dynamisk opdateringsfrekvens.

Almindelige smartphones har en fast framerate/opdateringshastighed på 60 Hz (billeder i sekundet), men ligesom Apples iPad Pro 10,5 kan Razer Phone tilpasse skærmens opdateringshastighed.

Ser du på et stillbillede, er opdateringshastigheden lav og strømbesparende, men bevæger du dig rundt i systemet eller spiller spil, stiger opdateringshastigheden helt op til 120 Hz.

Alting - både animationer, scrolling på nettet og tilpassede spil - ser markant mere flydende og velfungerende ud uden det mindste "motion blur" eller hakkende animationer.

Blandt andet vil Tekken, Arena of Valor og Final Fantasy 15 (mobile) være optimeret til telefonens nye skærm.

God lyd

Razer Phone har desuden et noget firkantet design. Den er muligvis en diamentral modsætning til Samsungs bløde S8’er, og Razer Phone har store kanter over og under skærmen.

Razer har dog udnyttet pladsen og tilføjet nogle gedigne højttalere, der understøtter Dolby Atmos. De kan altså både spille højt og præcist.

Telefonen har dog ingen audio-port, men der medfølger en adapter med indbygget DAC, der er certificeret af THX, et verdenskendt lydselskab, som Razer tidligere har opkøbt.

Dertil kommer et 4.000 mAh-batteri, to kameraer, en med vidvinkeloptik (f/1.75) og en med zoom-opik (f/2.6).

Den har desuden 64GB lagerplads og plads til et microSD-kort op til 2 TB.

Razer Phone kommer til salg i Danmark via 3 med en pris på 750 euro - knap 5.500 kroner.

Læs også:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere