Artikel top billede

Her er Razers første smartphone til gamere med helt ny type skærm

Gamer-brandet Razer har udgivet sin første smartphone kaldet Razer Phone, som byder på særligt to interessante funktioner. Blandt andet en meget særlig type skærm.

Razer er mest kendt for sit gaming-tilbehør i lysende neongrøn, men nu er selskabet også klar til at gå ind på smartphone-markedet.

Razer Phone er navnet på Razers første smartphone, der udspringer af opkøbet af selskabet Nextbit tidligere i år.

Den er udstyret med den samme lynhurtige Snapdragon 835-processor som de fleste andre topmodeller på markedet, men med et særligt kølesystem, der skal holde telefonen kold, når du spiller krævende spil på den.

Ligeledes er telefonen også udstyret med 8 GB RAM, hvor de fleste smartphones har enten 4 eller 6 GB.

Unik skærm

Det er særligt skærmen, der er telefonens trækplaster.

Den måler cirka 5.7 tommer og har en opløsning på 1.440 x 2.560 pixels af typen LCD.

Det er ikke den kontraststærke OLED-type, men til gengæld byder skærmen på en dynamisk opdateringsfrekvens.

Almindelige smartphones har en fast framerate/opdateringshastighed på 60 Hz (billeder i sekundet), men ligesom Apples iPad Pro 10,5 kan Razer Phone tilpasse skærmens opdateringshastighed.

Ser du på et stillbillede, er opdateringshastigheden lav og strømbesparende, men bevæger du dig rundt i systemet eller spiller spil, stiger opdateringshastigheden helt op til 120 Hz.

Alting - både animationer, scrolling på nettet og tilpassede spil - ser markant mere flydende og velfungerende ud uden det mindste "motion blur" eller hakkende animationer.

Blandt andet vil Tekken, Arena of Valor og Final Fantasy 15 (mobile) være optimeret til telefonens nye skærm.

God lyd

Razer Phone har desuden et noget firkantet design. Den er muligvis en diamentral modsætning til Samsungs bløde S8’er, og Razer Phone har store kanter over og under skærmen.

Razer har dog udnyttet pladsen og tilføjet nogle gedigne højttalere, der understøtter Dolby Atmos. De kan altså både spille højt og præcist.

Telefonen har dog ingen audio-port, men der medfølger en adapter med indbygget DAC, der er certificeret af THX, et verdenskendt lydselskab, som Razer tidligere har opkøbt.

Dertil kommer et 4.000 mAh-batteri, to kameraer, en med vidvinkeloptik (f/1.75) og en med zoom-opik (f/2.6).

Den har desuden 64GB lagerplads og plads til et microSD-kort op til 2 TB.

Razer Phone kommer til salg i Danmark via 3 med en pris på 750 euro - knap 5.500 kroner.

Læs også:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere