Artikel top billede

Her er Razers første smartphone til gamere med helt ny type skærm

Gamer-brandet Razer har udgivet sin første smartphone kaldet Razer Phone, som byder på særligt to interessante funktioner. Blandt andet en meget særlig type skærm.

Razer er mest kendt for sit gaming-tilbehør i lysende neongrøn, men nu er selskabet også klar til at gå ind på smartphone-markedet.

Razer Phone er navnet på Razers første smartphone, der udspringer af opkøbet af selskabet Nextbit tidligere i år.

Den er udstyret med den samme lynhurtige Snapdragon 835-processor som de fleste andre topmodeller på markedet, men med et særligt kølesystem, der skal holde telefonen kold, når du spiller krævende spil på den.

Ligeledes er telefonen også udstyret med 8 GB RAM, hvor de fleste smartphones har enten 4 eller 6 GB.

Unik skærm

Det er særligt skærmen, der er telefonens trækplaster.

Den måler cirka 5.7 tommer og har en opløsning på 1.440 x 2.560 pixels af typen LCD.

Det er ikke den kontraststærke OLED-type, men til gengæld byder skærmen på en dynamisk opdateringsfrekvens.

Almindelige smartphones har en fast framerate/opdateringshastighed på 60 Hz (billeder i sekundet), men ligesom Apples iPad Pro 10,5 kan Razer Phone tilpasse skærmens opdateringshastighed.

Ser du på et stillbillede, er opdateringshastigheden lav og strømbesparende, men bevæger du dig rundt i systemet eller spiller spil, stiger opdateringshastigheden helt op til 120 Hz.

Alting - både animationer, scrolling på nettet og tilpassede spil - ser markant mere flydende og velfungerende ud uden det mindste "motion blur" eller hakkende animationer.

Blandt andet vil Tekken, Arena of Valor og Final Fantasy 15 (mobile) være optimeret til telefonens nye skærm.

God lyd

Razer Phone har desuden et noget firkantet design. Den er muligvis en diamentral modsætning til Samsungs bløde S8’er, og Razer Phone har store kanter over og under skærmen.

Razer har dog udnyttet pladsen og tilføjet nogle gedigne højttalere, der understøtter Dolby Atmos. De kan altså både spille højt og præcist.

Telefonen har dog ingen audio-port, men der medfølger en adapter med indbygget DAC, der er certificeret af THX, et verdenskendt lydselskab, som Razer tidligere har opkøbt.

Dertil kommer et 4.000 mAh-batteri, to kameraer, en med vidvinkeloptik (f/1.75) og en med zoom-opik (f/2.6).

Den har desuden 64GB lagerplads og plads til et microSD-kort op til 2 TB.

Razer Phone kommer til salg i Danmark via 3 med en pris på 750 euro - knap 5.500 kroner.

Læs også:




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere