BREAKING:Han er Danmarks bedste it-sikkerhedsansvarlige: Sune Aggergaard Mortensen er Årets CISO 2022

Artikel top billede

(Foto: Telenor/PR)

Telenor tabte 80.000 kunder til TDC i kæmpeordre: Vil nu have TDC’s priser undersøgt

Telenor vil have de danske konkurrencemyndigheder til at kigge på TDC's pris for at levere data og telefoni til stat og kommuner. Telenor har haft ordren siden 2001, men tabte den fornylig. Topchef 'undrer sig' over, at TDC's pris kan være så lav.

Telenors danske topchef, Jesper Hansen, vil inden for de næste uger have et møde med Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen for at få klarlagt, om TDC har fiflet med priserne, skriver Børsen

Det sker efter, at Telenor for et par uger siden måtte vinke farvel til en af selskabets store ordrer: Levering teleydelser til 80.000 statslige kunder.

Det kan du læse mere om her: TDC vinder kæmpe-aftale: Skal levere telefoni og data til 80 kommuner og staten

Telenor har haft denne ordre siden 2001. Men fremover skal TDC altså levere disse ydelser efter at have vundet SKI-udbuddet, der er blandt de allerstørste herhjemme.

Jesper Hansen siger til Børsen, at han ‘undrer sig’ over den pris, som TDC angiveligt har budt på ordren. Den er så lav, at Telenor ifølge ham aldrig ville kunne være med, da det ville påvirke hele resultatet negativt - altså være en underskudsforretning.

Telenor-chefen siger til avisen, at han til mødet vil have de danske konkurrencemyndigheders holdning til det, som han kalder ‘den samlede prissætning.’

“Jeg undrer mig selvfølgelig særligt over prissætningen på de områder, hvor TDC har en særlig status som dominerende markedsaktør. TDC er jo for eksempel den eneste aktør, der har kobber,” siger han til avisen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan får du effektiv drift og udnytter de nye muligheder med Microsoft Dynamics 365

På denne konference kan du derfor få indblik i nyhederne i Microsoft Dynamics 365, erfaringer med udrulning af systemerne samt nyttig viden fra en række centrale leverandører om valgmulighederne i det omfattende system og erfaringerne ind til nu.

06. oktober 2022 | Læs mere


Cyber Security Strategy Trends 2022

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

11. oktober 2022 | Læs mere


Fremtidens ERP – træf de rigtige strategiske valg

Automatisering, fuld udnyttelse data og muligheden for at knytte leverandører og kunder endnu tættere til virksomheden, og kravene til et moderne forretnings- eller ERP-system er mange. Vær med når vi sætter fremtiden ERP på dagsordnen og diskuterer nogle af de vigtigste og mest relevante spørgsmål om ERP.

13. oktober 2022 | Læs mere


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital