Artikel top billede

Microsoft klar med Surface Pro-tablet med indbygget 4G/LTE-modem til ansatte på farten

Microsoft kommer nu med en version af selskabets populære Surface Pro-tablet med indbygget LTE-modem, så du altid kan være forbundet til internettet

En generel mangel på Microsofts Surface Pro-tablet har længe været manglen på LTE-modem, så man altid kan være online.

Det ændrer sig fra 1. december, hvor Microsoft udgiver en ny version af sin Surface Pro-tablet med indbygget LTE-modem.

Modellen, der får det mundrette navn “Surface Pro with LTE Advanced,” byder på et Cat 9 LTE-modem (et Snapdragon X16-modem) med en hastighed på op til 450 mbps.

Den er desuden udstyret med eksempelvis en af Intels i5-processorer, 4GB RAM og 128 GB SSD, men den findes også i en dyrere og bedre udstyret version med 8GB RAM og 256 GB SSD.

Produktet er hovedsageligt rettet mod erhvervskunder, der konstant har behov for at være online på steder, hvor der ikke er WiFi tilgængeligt.

I en verden hvor det ikke længere koster spidsen af en jetjager at gå på nettet i eksempelvis EU-området, kan en computer med indbygget LTE give gode muligheder.

Microsoft har ikke meldt ud, hvad batterilevetiden vil være på den nye LTE-version, men den almindelige Surface Pro med en i5-processor holder til cirka 13 timer. Et LTE-modem vil dog have en negativ effekt på batterilevetiden.

Surface Pro with LTE Advanced udkommer til december - også I Danmark - men prisen er endnu kun oplyst i dollars. Prisen starter på 1.149 dollars - direkte omregnet 7.350 kroner (uden dansk moms og told).

For nyligt lancerede Microsoft også en ny Surface Book 2-computer. Den kan du læse mere om her: Microsoft smider laptop-bombe: Lancerer ny og markant kraftigere Surface Book 2
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere