Artikel top billede

Microsoft klar med Surface Pro-tablet med indbygget 4G/LTE-modem til ansatte på farten

Microsoft kommer nu med en version af selskabets populære Surface Pro-tablet med indbygget LTE-modem, så du altid kan være forbundet til internettet

En generel mangel på Microsofts Surface Pro-tablet har længe været manglen på LTE-modem, så man altid kan være online.

Det ændrer sig fra 1. december, hvor Microsoft udgiver en ny version af sin Surface Pro-tablet med indbygget LTE-modem.

Modellen, der får det mundrette navn “Surface Pro with LTE Advanced,” byder på et Cat 9 LTE-modem (et Snapdragon X16-modem) med en hastighed på op til 450 mbps.

Den er desuden udstyret med eksempelvis en af Intels i5-processorer, 4GB RAM og 128 GB SSD, men den findes også i en dyrere og bedre udstyret version med 8GB RAM og 256 GB SSD.

Produktet er hovedsageligt rettet mod erhvervskunder, der konstant har behov for at være online på steder, hvor der ikke er WiFi tilgængeligt.

I en verden hvor det ikke længere koster spidsen af en jetjager at gå på nettet i eksempelvis EU-området, kan en computer med indbygget LTE give gode muligheder.

Microsoft har ikke meldt ud, hvad batterilevetiden vil være på den nye LTE-version, men den almindelige Surface Pro med en i5-processor holder til cirka 13 timer. Et LTE-modem vil dog have en negativ effekt på batterilevetiden.

Surface Pro with LTE Advanced udkommer til december - også I Danmark - men prisen er endnu kun oplyst i dollars. Prisen starter på 1.149 dollars - direkte omregnet 7.350 kroner (uden dansk moms og told).

For nyligt lancerede Microsoft også en ny Surface Book 2-computer. Den kan du læse mere om her: Microsoft smider laptop-bombe: Lancerer ny og markant kraftigere Surface Book 2
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Skab en bedre bundlinje ved at gentænke rammerne i kampen om fremtidens talenter

Mennesker er forskellige og medarbejdere arbejder forskelligt. Nøglen til succes for fremtidens virksomheder er at tage udgangspunkt i de ansattes forskellige og individuelle behov. Kort sagt behandler du dine medarbejdere ens ved at behandle dem forskelligt

07. februar 2023 | Læs mere


Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere