Artikel top billede

Microsoft klar med Surface Pro-tablet med indbygget 4G/LTE-modem til ansatte på farten

Microsoft kommer nu med en version af selskabets populære Surface Pro-tablet med indbygget LTE-modem, så du altid kan være forbundet til internettet

En generel mangel på Microsofts Surface Pro-tablet har længe været manglen på LTE-modem, så man altid kan være online.

Det ændrer sig fra 1. december, hvor Microsoft udgiver en ny version af sin Surface Pro-tablet med indbygget LTE-modem.

Modellen, der får det mundrette navn “Surface Pro with LTE Advanced,” byder på et Cat 9 LTE-modem (et Snapdragon X16-modem) med en hastighed på op til 450 mbps.

Den er desuden udstyret med eksempelvis en af Intels i5-processorer, 4GB RAM og 128 GB SSD, men den findes også i en dyrere og bedre udstyret version med 8GB RAM og 256 GB SSD.

Produktet er hovedsageligt rettet mod erhvervskunder, der konstant har behov for at være online på steder, hvor der ikke er WiFi tilgængeligt.

I en verden hvor det ikke længere koster spidsen af en jetjager at gå på nettet i eksempelvis EU-området, kan en computer med indbygget LTE give gode muligheder.

Microsoft har ikke meldt ud, hvad batterilevetiden vil være på den nye LTE-version, men den almindelige Surface Pro med en i5-processor holder til cirka 13 timer. Et LTE-modem vil dog have en negativ effekt på batterilevetiden.

Surface Pro with LTE Advanced udkommer til december - også I Danmark - men prisen er endnu kun oplyst i dollars. Prisen starter på 1.149 dollars - direkte omregnet 7.350 kroner (uden dansk moms og told).

For nyligt lancerede Microsoft også en ny Surface Book 2-computer. Den kan du læse mere om her: Microsoft smider laptop-bombe: Lancerer ny og markant kraftigere Surface Book 2
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
iPaaS-webinar: Take advantage of key trends in a billion dollar-market

According to Gartner, by 2023, the iPaaS market is expected to grow well above $6 billion in revenue, thus becoming the largest segment in the integration platform technology market. To illustrate what iPaaS can do for your business, Flügger will outline how to overcome their integration challenges. Do not miss the opportunity to learn how a successful iPaaS implementation can improve your business outcomes.

07. maj 2021 | Læs mere


Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Premium
Test: Derfor vil jeg gerne have Google ind i min næste bil - og det er dårligt nyt for nogle bilproducenter
Googles Android Automotive er et vellykket styresystem til bilen, der vender op og ned på magtbalancen i bilbranchen. Computerworld har prøvekørt softwaren og har dommen klar.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.