Artikel top billede

Microsoft smider laptop-bombe: Lancerer ny og markant kraftigere Surface Book 2

I forbindelse med lanceringen af den nyeste version af Windows 10 lancerer Microsoft også Surface Book 2 med ny og forbedret hardware - nu i to forskellige størrelser.

Microsoft har ved et større event lanceret efterfølgeren til sin avancerede, men også dyre bærbare hybrid-computer, Surface Book.

Navnet bliver Surface Book 2 og kommer nu i to størrelser: En version med en 13,5 tommer skærm og en med en 15 tommer skærm.

Ud over skærmstørrelsen er den ydre forskel minimal. Der er en bedre lukkemekanisme omkring skærmen, der kan omdannes til en tablet,

Den nye Surface Book 2 bliver udstyret med de nyeste processorer fra Intel (Intel Core i 8.generation) enten i form af en dualcore eller quadcore-processor og et nyt indbygget grafikkort fra Nvidia.

Det indbyggede grafikkort er enten en Nvidia GTX 1050 (2 GB) eller GTX 1060 (6GB), og Microsoft selv skriver, at den nye Surface Book 2 grafiske evner er op til fem gange så kraftige som den originale Surface Book og dobbelt så meget som en af de nye Macbook Pro 15-computere.

Specifikationer

Surface Book 2 har stadig evnen til at blive delt i to, en tablet- og en tastatur del, så du kan bruge Surface Book 2 som en tablet. I bunden sidder grafikkort og ekstra batteri, der samlet set giver computeren en batterilevetid på op imod 17 timer.

Den nye Surface Book 2 vil kunne forudbestilles i USA fra november til en pris startende på 1.500 dollars - knap 10.000 kroner før dansk moms og told.

Microsoft kan ikke oplyse en specifik dansk dato, men lover at den kommer til Danmark inden for overskuelig fremtid. Derfor er der heller ikke nogen dansk pris endnu.

Surface Book 2 lanceres i samme omgang som Microsofts næste version af Windows 10: Fall Creator Update, hvor der er fokus på blandt andet VR.

Læs også: Den næste store opdatering til Windows 10 kommer 17. oktober: Her er nyhederne




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere