Artikel top billede

904 læsere i afstemning om Apple Pay: Så mange har nu aktiveret Apple Pay

En uge efter lanceringen af Apple Pay i Danmark er det under hver femte læser af Computerworld, der har aktiveret løsningen. Se resultatet af afstemning med 904 deltagere.

Har du aktiveret Apple Pay på din iPhone eller dit Apple Watch?

Det spørgsmål stillede vi til læserne af Computerworld præcis en uge efter, at Apple den 24. oktober gik i luften med betalingsløsningen Apple Pay her i Danmark.

Interessen for Apple Pay har været stor, og debatten om argumenterne for og imod Apple Pays relevans som betalingsløsning i Danmark er da også rødglødende:

Computerworlds læsere i vild debat om Apple Pay: "Sådan skaber man en illusion om, at man er bedre end andre"

Jyske Bank-topboss Anders Dam skrev tirsdag på Twitter:

“Kunderne i JB har kunnet tilmelde sig Apple Pay i een uge. Aldrig før har så mange kunder på så kort tid taget imod et servicetilbud fra JB.”

Det i sig selv siger dog ikke så meget om, hvor mange der har valgt at aktivere Apple Pay i forhold til de andre betalingsløsninger på markedet.

Eksempelvis skal man huske på, at det kun er kunder i Nordea og Jyske Bank, der indtil videre kan anvende Apple Pay.

Derudover understøttes Apple Pay også kun på iPhone 6 eller nyere samt på Apple Watch.

Resultatet af afstemningen

Resultatet af Computerworlds afstemning viser da også et lidt mere nuanceret billede af, hvordan det går med Apple Pay i Danmark her en uge efter, at løsningen blev gjort tilgængelig.

Der er afgivet 904 stemmer, og afstemingen viser blandt andet, at mindre end hver femte på nuværende tidspunkt har aktiveret Apple Pay.

Knap 28 procent af deltagerne i afstemningen svarer da også, at de ikke har aktiveret Apple Pay, fordi deres bank ikke understøtter løsningen.

Der er også over 34 procent, der hverken har en iPhone eller et Apple Watch, hvorfor Apple Pay heller ikke er relevant.

Herunder kan du se resultatet af afstemningen:

Læs også:

Indsigt: Fire vigtige detaljer om Apple Pays indtog i Danmark


mest debatterede artikler

Premium
Tidligere CIO i Mærsk Tom Christensen ny it-chef hos Conscia
Conscia har hyret tidligere CIO hos Mærsk Tom Christensen som chef for IT Operations og CISO. Tom Christensen stod blandt andet i spidsen for it-afdelingen hos Mærsk Oil & Gas under det berygtede ransomware-angreb på koncernen i 2017.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
17 punkter med plads til forbedring: Sådan øger du din lønsomhed
Mange projektorienterede virksomheder hæmmes af ikke-optimale løsninger og besværlige, manuelle processer, som forringer effektivitet, overblik og lønsomhed. Her præsenterer vi 17 typiske udfordringer – og bud på, hvordan du kan afhjælpe situationen.