Ny chef til TDC’s NetDesign - kommer fra topstilling i Atea

TDC Erhverv har ansat ansat en ny chef til NetDesign, der hentes fra direktionen i Atea.

Få uger efter, at TDC Group meddelte, at man havde besluttet at genoplive NetDesign som et selvstændigt brand, meddeler telekoncernen nu, at der er ansat en ny chef til NetDesign.

Det er Marianne Horstmann, der nu skal være senior vice president i TDC Erhverv og chef for NetDesign.

Hun har siden 2014 været medlem af Atea Danmarks direktion, hvor hun har haft stillingen som senior vice president for it-tjenester og outsourcing, oplyser TDC.

Marianne Horstmann har dog også tidligere i karrieren været ansat i TDC Erhverv, ligsom hun har gjort karriere i HP.

“Marianne Horstmann har stærke kompetencer indenfor it og telecom samt bred erfaring fra branchen. Sammen med resten af NetDesign-holdet bliver hendes opgave at give integratør-forretningen en stærkere og mere selvstændig profil, så den bedre kan skille sig ud i et konkurrencepræget og specialiseret marked,” udtaler Marina Lønning, der er koncerndirektør i TDC Erhverv.

Marianne Horstmann starter i sin nye stilling den 1. december, skriver TDC Erhverv til Computerworld.

TDC Erhverv har brug for vækst
Den 10. oktober oplyste TDC Erhverv, at man havde fyret omkring 50 medarbejdere for “at tilpasse omkostningerne til vores forretning.”

Fyringsrunden kom i forbindelse med, at TDC Erhverv også kunne annoncere, at NetDesign genetableres.

“TDC Erhvervs integratør-forretning får en stærkere og mere selvstændig identitet, så den bedre kan skille sig ud i et konkurrencepræget og specialiseret marked,” lød forklaringen.

Læs også: TDC Erhverv fyrer 50 medarbejdere - og giver samtidig comeback til NetDesign

Det var i 2012, at TDC besluttede, at NetDesign skulle integeres med TDC Erhverv og TDC Hosting. Nogle år senere valgte man også at droppe selve NetDesign-brandet.

Nu vurderer TDC Erhverv dog, at der fremadrettet alligevel vil være behov for at anvende NetDesign-brandet.

TDC Erhverv har længe været under hårdt pres, og forretningsenheden har i dén grad brug for vækst.

I TDC Groups netop offentliggjorte regnskab for årets tredje kvartal, var der igen tilbagegang for TDC Erhverv.

TDC Erhverv er således i årets tredje kvartal gået tilbage med 16,3 procent i omsætningen til nu lidt over en milliard kroner. EBITDA dykker samtidig med 13 procent til 645 millioner kroner.

Læs også:

TDC Erhverv fyrer 50 medarbejdere - og giver samtidig comeback til NetDesign

TDC Group kaprer titusindvis af nye mobilkunder med Plenti-opkøb - men telegigantens samlede resultat er i frit fald

Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Nye muligheder for lynhurtig planning optimization i Dynamics 365 SCM

Hurtigere omstilling i virksomhedens supply chain er blevet et must og med de nye muligheder for lynhurtig planning optimization i Dynamics 365 SCM får du en fleksibel og skalerbar MRP-motor.

20. januar 2021 | Læs mere


Digital Vækst 2021

Vi ved, at fremtidens vindervirksomheder er digitale. På konferencen undersøger vi de tre vigtigste aspekter i den digitale transformation: Forretningsmodellerne, de menneskelige og organisatoriske faktorer samt valget af teknologier. I tre Digitale Dilemmaer giver vi en række digitale frontløbere fem minutter hver til at levere deres bedste guldkorn, og herefter åbner vi for spørgsmål fra salen – også digitalt. Diskussionen modereres af chefredaktør på Computerworld, Lars Jacobsen.

21. januar 2021 | Læs mere


Strategiske it-sikkerhedsdage 2021

God it-sikkerhed er blevet en strategisk disciplin der kombinerer ledelse, adfærd, processer og teknologi. Men hvor lægger du niveauet? Hvad er vigtigt for forretningen og den drift? Hvad er knapt så vigtigt? Hvordan indtænker du it-sikkerheds-indsatsen strategisk? Hvad gør du, når skaden er sket? Bliv klogere på ”Strategiske it-sikkerhedsdage 2021: Trusler, tendenser og værktøjer”.

26. januar 2021 | Læs mere


Premium
Fremtiden har aldrig set mere usikker ud for Intel: Her er det, der kan redde – og dødsdømme chip-kæmpen
Computerviews: Intels nyslåede topchef Pat Gelsinger står overfor en stribe rigtig svære beslutninger. Hvis han ikke træder varsomt, vil chip-giganten sandsynligvis sygne hen.
Computerworld
Akut mangel på chip tvinger verdens største bil-producenter til at drosle ned for produktionen af biler
Flere af verdens største bil-producenter er tvunget til at drosle ned for produktionen på grund af mangel på chip, som de ikke kan få leveret.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Microsoft i kæmpe dansk satsning - åbner tre store datacentre i Danmark
Microsoft lancerer kæmpe satsning fra hovedkvarteret i Lyngby. Selskabet åbner tre store bæredygtige datacentre på Sjælland.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.