Artikel top billede

(Foto: scyther5 / scyther5)

Danske virksomheder frygter hackere mere end vildt vejr: Cyberkriminalitet topper ny trusselsliste

To ud af tre virksomheder ser cyberangreb som den største trussel lige nu. Hackerangreb og digitale nedbrud tordner ind foran vildt vejr og problemer med underleverandører på ny liste.

De digitale trusler fylder klart mest på radaren hos de danske virksomheder. 

Det viser en ny liste fra Dansk Industri over, hvilke trusler der fylder mest hos danske virksomheder. 

Her glider cyberkriminalitet ind på en klar førsteplads efterfulgt af it-nedbrud. 

Dermed sætter virksomheder truslen fra eksempelvis udenlandske hackere højere end frygten for oversvømmelser og udstationerede medarbejderes situation. 

Læs mere om cyberkriminalitet her: It-sikkerheden sejler alvorligt i Rigspolitiet: Forsømmer vigtige kontroller og sender data til USA uden tilladelse

Hos elselskabet NRGi bekræfter it-chef Michael Warrer, at de digitale trusler fylder i virksomhedens hverdag. 

"Der er ingen tvivl om, vi må forholde os til cybertruslen og tage det meget alvorligt," siger han.

"Tendensen er desværre, at hackere bliver dygtigere og dygtigere. Jeg ser det som en kamp, som vi nok aldrig kan vinde, men vi skal i hvert fald forsøge at få det til at ende uafgjort, så vi ikke taber."
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere