Artikel top billede

Kapitalfond køber dansk kæmpe-succes: De to ejere sælger Danoffice IT efter 22 år

Kapitalfond overtager en af Danmarks bedste it-forhandlere, fynske Danoffice IT.

Kapitalfonden Agilitas overtager den fynske it-forhandler Danoffice IT, som har hovedkvarter i Svendborg, meddeler selskabet.

Danoffice IT omsatte i fjor for omkring en halv milliard kroner og havde en indtjening på 32,3 millioner kroner efter skat og hører hjemme i den absolutte top af vækst-forhandlere.

Selskabet vandt i 2016 således titlen som Danmarks bedste it-forhandler i Computerworld Top 100.

Selskabet blev stiftet i 1995 af Ole Steen Bruun Nielsen, der i dag er udviklingsdirektør, mens CEO Per-Erik Edvard Svehag trådte ind som partner i 2001. Han er i dag hovedejer af selskabet og arbejder til daglig fra Danoffice IT’s kontor i København.

Selskabet oplyser, at begge ejerne bliver i selskabet, som har omkring 60 ansatte.

Læs også: Danoffice IT's mangeårige direktør trækker sig efter opkøb: Nu stræber Danoffice IT efter fordobling af omsætningen

Siden etableringen i 1995 har firmaet specialiseret sig i at levere it-udstyr til nødhjælps-organisationer. Danoffice IT har omkring 30 langtidskontrakter, der typisk løber i op til fem år. Selskabet leverer udstyr til mere end 150 lande og har datterselskaber i USA, Schweiz og Uganda.

De mere end 80 globale FN-organisationer har været det absolut største ben i Danoffice' forretning.

Ole Steen Bruun Nielsen sagde i 2016 til Computerworld, at han mente, at forretningen kunne udvides.

“Udover at vi handler med FN, leverer vi også til EU og NATO, og de seneste par år har vi fået aftaler med globale virksomheder, hvor vi kan udnytte vores viden. Vi har brugt 20 år på at opbygge en know-how, hvor vi leverer til 160 lande i hele verden, hvoraf mange er lidt vanskelige destinationer. Det er der flere internationale virksomheder, der er ved at få øjnene op for,” sagde han.

Du kan læse vores interview med Steen Nielsen her: Danoffice IT er Danmarks bedste it-forhandler: "Vi har brugt 20 år på at opbygge en know-how, hvor vi leverer til 160 lande i hele verden”

Du kan læse et interview med Per-Erik Edvard Svehaug på cw.dk senere på dagen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Smid lænkerne, ryd op i legacy-IT og kom videre på den digitale rejse
Få indblik i gennemprøvet metodik, som gør det muligt at analysere og gennemskue præcis hvordan du moderniserer dine legacy-systemer.