Artikel top billede

Kapitalfond køber dansk kæmpe-succes: De to ejere sælger Danoffice IT efter 22 år

Kapitalfond overtager en af Danmarks bedste it-forhandlere, fynske Danoffice IT.

Kapitalfonden Agilitas overtager den fynske it-forhandler Danoffice IT, som har hovedkvarter i Svendborg, meddeler selskabet.

Danoffice IT omsatte i fjor for omkring en halv milliard kroner og havde en indtjening på 32,3 millioner kroner efter skat og hører hjemme i den absolutte top af vækst-forhandlere.

Selskabet vandt i 2016 således titlen som Danmarks bedste it-forhandler i Computerworld Top 100.

Selskabet blev stiftet i 1995 af Ole Steen Bruun Nielsen, der i dag er udviklingsdirektør, mens CEO Per-Erik Edvard Svehag trådte ind som partner i 2001. Han er i dag hovedejer af selskabet og arbejder til daglig fra Danoffice IT’s kontor i København.

Selskabet oplyser, at begge ejerne bliver i selskabet, som har omkring 60 ansatte.

Læs også: Danoffice IT's mangeårige direktør trækker sig efter opkøb: Nu stræber Danoffice IT efter fordobling af omsætningen

Siden etableringen i 1995 har firmaet specialiseret sig i at levere it-udstyr til nødhjælps-organisationer. Danoffice IT har omkring 30 langtidskontrakter, der typisk løber i op til fem år. Selskabet leverer udstyr til mere end 150 lande og har datterselskaber i USA, Schweiz og Uganda.

De mere end 80 globale FN-organisationer har været det absolut største ben i Danoffice' forretning.

Ole Steen Bruun Nielsen sagde i 2016 til Computerworld, at han mente, at forretningen kunne udvides.

“Udover at vi handler med FN, leverer vi også til EU og NATO, og de seneste par år har vi fået aftaler med globale virksomheder, hvor vi kan udnytte vores viden. Vi har brugt 20 år på at opbygge en know-how, hvor vi leverer til 160 lande i hele verden, hvoraf mange er lidt vanskelige destinationer. Det er der flere internationale virksomheder, der er ved at få øjnene op for,” sagde han.

Du kan læse vores interview med Steen Nielsen her: Danoffice IT er Danmarks bedste it-forhandler: "Vi har brugt 20 år på at opbygge en know-how, hvor vi leverer til 160 lande i hele verden”

Du kan læse et interview med Per-Erik Edvard Svehaug på cw.dk senere på dagen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
GDPR: De bedste værktøjer til forankring og automatisering

GDPR er forlængst blevet en del af hverdagen i alle organisationer, og vi kan ikke komme uden om, at det koster dyrt at negligere vigtigheden af det. Det kan være en stor mundfuld at skulle holde styr på regler, håndtering og vedligeholdelse. Derfor sætter vi fokus på forankring og automatisering på denne konference.

02. december 2021 | Læs mere


Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere