BREAKING:Preben Damgaard er død

Artikel top billede

Kapitalfond køber dansk kæmpe-succes: De to ejere sælger Danoffice IT efter 22 år

Kapitalfond overtager en af Danmarks bedste it-forhandlere, fynske Danoffice IT.

Kapitalfonden Agilitas overtager den fynske it-forhandler Danoffice IT, som har hovedkvarter i Svendborg, meddeler selskabet.

Danoffice IT omsatte i fjor for omkring en halv milliard kroner og havde en indtjening på 32,3 millioner kroner efter skat og hører hjemme i den absolutte top af vækst-forhandlere.

Selskabet vandt i 2016 således titlen som Danmarks bedste it-forhandler i Computerworld Top 100.

Selskabet blev stiftet i 1995 af Ole Steen Bruun Nielsen, der i dag er udviklingsdirektør, mens CEO Per-Erik Edvard Svehag trådte ind som partner i 2001. Han er i dag hovedejer af selskabet og arbejder til daglig fra Danoffice IT’s kontor i København.

Selskabet oplyser, at begge ejerne bliver i selskabet, som har omkring 60 ansatte.

Læs også: Danoffice IT's mangeårige direktør trækker sig efter opkøb: Nu stræber Danoffice IT efter fordobling af omsætningen

Siden etableringen i 1995 har firmaet specialiseret sig i at levere it-udstyr til nødhjælps-organisationer. Danoffice IT har omkring 30 langtidskontrakter, der typisk løber i op til fem år. Selskabet leverer udstyr til mere end 150 lande og har datterselskaber i USA, Schweiz og Uganda.

De mere end 80 globale FN-organisationer har været det absolut største ben i Danoffice' forretning.

Ole Steen Bruun Nielsen sagde i 2016 til Computerworld, at han mente, at forretningen kunne udvides.

“Udover at vi handler med FN, leverer vi også til EU og NATO, og de seneste par år har vi fået aftaler med globale virksomheder, hvor vi kan udnytte vores viden. Vi har brugt 20 år på at opbygge en know-how, hvor vi leverer til 160 lande i hele verden, hvoraf mange er lidt vanskelige destinationer. Det er der flere internationale virksomheder, der er ved at få øjnene op for,” sagde han.

Du kan læse vores interview med Steen Nielsen her: Danoffice IT er Danmarks bedste it-forhandler: "Vi har brugt 20 år på at opbygge en know-how, hvor vi leverer til 160 lande i hele verden”

Du kan læse et interview med Per-Erik Edvard Svehaug på cw.dk senere på dagen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere