Artikel top billede

Apple har kurs mod rekordsalg med iPhone X: Danske forbrugere er særligt ivrige efter at købe den nye smartphone

Danske forbrugere er blandt de mest iPhone X-begejstrede i hele verden, lyder det i en ny analyse. Apple har kurs mod de højeste salgstal i iPhone-forretningen nogensinde.

Apples iPhone X, der kom til salg i butikkerne i starten af november, har et nyt og noget anderledes design i forhold til tidligere iPhone-modeller.

Mest opsigtsvækkende er det, at hjem-knappen forsvundet på iPhone X, og at Apple har tilføjet det nye Face ID.

Den nye iPhone har dog også fået ekstra meget opmærksomhed, fordi prisen hører til i den helt høje ende.
Apples iPhone X koster i Danmark 8.990 kroner for den mindste model og hele 10.450 kroner for den dyreste.

Det afholder dog tilsyneladende ikke Apple-brugerne fra at investere i en iPhone X - og slet ikke her i Danmark, der faktisk er et af de lande, hvor iPhone X indtil videre har solgt bedst.

Ifølge analysefirmaet IHS Markit var tre uger efter, at iPhone X var kommet i handlen, otte lande i verden, hvor iPhone X udgjorde over to procent af de samlede aktive iPhones i landet.

Her nævner IHS Markit specifikt fire lande - Singapore, Danmark, Schweiz og Japan - hvor udbredelsen af iPhone X er særlig markant.

Læs også: Apple sender kaskade af krav til app-udviklerne: Sådan skal apps se ud på den nye iPhone X

Samtidig fortæller analysefirmaet, at iPhone X generelt sælger godt i de lande, hvor iPhone Plus-modellerne også har succes.

“Der er en sammenhæng imellem de lande, hvor iPhone Plus-modellerne har haft succes, og så de foreløbige niveauer for iPhone X-udbredelsen. Kunderne på disse markeder har en større interesse i store skærme og dobbelt-kameraer i høj kvalitet, ligesom de er villige til at betale den højere pris for en Plus-model eller iPhone X i forhold til en iPhone i almindelig størrelse,” skriver IHS Markit.

Kurs mod nye rekorder

Samtidig oplyser analysefirmaet, at der bestemt ikke er noget, der tyder på, at Apples succes på smartphone-markedet er ved at klinge af:

“Vi forventer, at Apple vil have det hidtil bedste år med iPhone. IHS Markit forventer, at der i hvert af de næste fire kvartaler vil være en stigning i iPhone-forsendelserne sammenlignet med det samme kvartal året før.”

“IHS Markit forventer, at Apple i fjerde kvartal 2017 vil sende 88,8 millioner iPhones på markedet - det vil være det højeste antal iPhones, der nogensinde er sendt på markedet i en enkelt kvartal.”

Læs også:

Det koster en iPhone X i virkeligheden - se prisen for de rå materialer

Test af iPhone X: Apples mest avancerede telefon til dato - men langt fra verdens bedste telefon

Apple sender kaskade af krav til app-udviklerne: Sådan skal apps se ud på den nye iPhone X




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere