Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

Direktør forlader vigtig TDC-afdeling - afløseren er allerede på plads

TDC Erhvervs cloud-division mister sin direktør, der har fået nyt job. Afløseren er allerede fundet.

Den vigtige cloud-division under TDC Erhverv, Cloud Solutions, får ny direktør.

Den hidtidige direktør, Mads Fosselius, har nemlig fået nyt job uden for TDC. Han skal være administrerende direktør i startup-virksomheden Dixa.com fra 1. januar 2018.

TDC oplyser til Computerworld, at afløseren allerede er på plads. Det bliver Casper Bøyesen, der fremover skal være direktør i cloud-divisionen.

“Jeg glæder mig over at kunne byde velkommen til Casper Bøyesen, som ny direktør for Cloud Solutions og som medlem af vores ledelse," udtaler Marina Lønning, koncerndirektør i TDC Erhverv.

"Casper har et indgående kendskab til cloud-forretningen, og jeg er sikker på, at Cloud Solutions med Casper ved roret vil fortsætte væksten,” siger hun. 

Kom til TDC på grund af opkøb

Casper Bøyesen kom til TDC Erhverv, da TDC købte cloud-virksomheden Adactit. Her var Casper Bøyesen driftsdirektør. Tidligere har han været ansat hos NNIT og A.P. Møller-Mærsk.

Mads Fosselius kom til TDC, da telekoncernen opkøbte Cirque. Nu forlader han dog TDC igen.

“Jeg har været utrolig glad for min tid i TDC Erhverv. Det har været spændende at være med til at bygge en regulær cloud-enhed op i Danmarks største it- og teleselskab, og jeg er glad for den mulighed, jeg fik. Men jeg er iværksætter i hjertet, og nu skal jeg ud og være med til at starte noget nyt og spændende op,” udtaler Mads Fosselius.

Casper Bøyesen har overtaget chefstolen fra i dag, mandag, oplyser TDC.

Mads Fosselius skal op til jul overdrage ham alle sine opgaver og ansvarsområder.

Læs også:

Ny chef til TDC’s NetDesign - kommer fra topstilling i Atea

TDC efter kæmpefald: Derfor er det ikke så vigtigt med et fald på 46 procent på bundlinjen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Byg digitale løsninger omkring dit kerneprodukt og styrk konkurrenceevnen

Stadig flere virksomheder tænker digitale løsninger ind i deres samlede produktportefølje. De sælger ikke ”kun” komponenter og fysiske produkter, men styrker det samlede produktkatalog med services, der f.eks. giver indsigt i ydeevne og udnyttelse af enhederne – og som gør vedligehold langt mere kosteffektivt og rettidigt. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du bygger eller optimerer cloudbaserede løsninger, der komplementerer dit kerneprodukt.

21. marts 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere