Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

Direktør forlader vigtig TDC-afdeling - afløseren er allerede på plads

TDC Erhvervs cloud-division mister sin direktør, der har fået nyt job. Afløseren er allerede fundet.

Den vigtige cloud-division under TDC Erhverv, Cloud Solutions, får ny direktør.

Den hidtidige direktør, Mads Fosselius, har nemlig fået nyt job uden for TDC. Han skal være administrerende direktør i startup-virksomheden Dixa.com fra 1. januar 2018.

TDC oplyser til Computerworld, at afløseren allerede er på plads. Det bliver Casper Bøyesen, der fremover skal være direktør i cloud-divisionen.

“Jeg glæder mig over at kunne byde velkommen til Casper Bøyesen, som ny direktør for Cloud Solutions og som medlem af vores ledelse," udtaler Marina Lønning, koncerndirektør i TDC Erhverv.

"Casper har et indgående kendskab til cloud-forretningen, og jeg er sikker på, at Cloud Solutions med Casper ved roret vil fortsætte væksten,” siger hun. 

Kom til TDC på grund af opkøb

Casper Bøyesen kom til TDC Erhverv, da TDC købte cloud-virksomheden Adactit. Her var Casper Bøyesen driftsdirektør. Tidligere har han været ansat hos NNIT og A.P. Møller-Mærsk.

Mads Fosselius kom til TDC, da telekoncernen opkøbte Cirque. Nu forlader han dog TDC igen.

“Jeg har været utrolig glad for min tid i TDC Erhverv. Det har været spændende at være med til at bygge en regulær cloud-enhed op i Danmarks største it- og teleselskab, og jeg er glad for den mulighed, jeg fik. Men jeg er iværksætter i hjertet, og nu skal jeg ud og være med til at starte noget nyt og spændende op,” udtaler Mads Fosselius.

Casper Bøyesen har overtaget chefstolen fra i dag, mandag, oplyser TDC.

Mads Fosselius skal op til jul overdrage ham alle sine opgaver og ansvarsområder.

Læs også:

Ny chef til TDC’s NetDesign - kommer fra topstilling i Atea

TDC efter kæmpefald: Derfor er det ikke så vigtigt med et fald på 46 procent på bundlinjen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan vil AI-assistenten Microsoft Copilot transformere processer og dit arbejdsliv

Med Microsoft Copilot får du for første gang en intelligent, personlig assistent ved hånden, som kan løse opgaver og lette hverdagen. Få inspiration til, hvordan Copilot kan automatisere rutineopgaver og transformere din hverdag.

18. juni 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere