Artikel top billede

Direktør forlader vigtig TDC-afdeling - afløseren er allerede på plads

TDC Erhvervs cloud-division mister sin direktør, der har fået nyt job. Afløseren er allerede fundet.

Den vigtige cloud-division under TDC Erhverv, Cloud Solutions, får ny direktør.

Den hidtidige direktør, Mads Fosselius, har nemlig fået nyt job uden for TDC. Han skal være administrerende direktør i startup-virksomheden Dixa.com fra 1. januar 2018.

TDC oplyser til Computerworld, at afløseren allerede er på plads. Det bliver Casper Bøyesen, der fremover skal være direktør i cloud-divisionen.

“Jeg glæder mig over at kunne byde velkommen til Casper Bøyesen, som ny direktør for Cloud Solutions og som medlem af vores ledelse," udtaler Marina Lønning, koncerndirektør i TDC Erhverv.

"Casper har et indgående kendskab til cloud-forretningen, og jeg er sikker på, at Cloud Solutions med Casper ved roret vil fortsætte væksten,” siger hun. 

Kom til TDC på grund af opkøb

Casper Bøyesen kom til TDC Erhverv, da TDC købte cloud-virksomheden Adactit. Her var Casper Bøyesen driftsdirektør. Tidligere har han været ansat hos NNIT og A.P. Møller-Mærsk.

Mads Fosselius kom til TDC, da telekoncernen opkøbte Cirque. Nu forlader han dog TDC igen.

“Jeg har været utrolig glad for min tid i TDC Erhverv. Det har været spændende at være med til at bygge en regulær cloud-enhed op i Danmarks største it- og teleselskab, og jeg er glad for den mulighed, jeg fik. Men jeg er iværksætter i hjertet, og nu skal jeg ud og være med til at starte noget nyt og spændende op,” udtaler Mads Fosselius.

Casper Bøyesen har overtaget chefstolen fra i dag, mandag, oplyser TDC.

Mads Fosselius skal op til jul overdrage ham alle sine opgaver og ansvarsområder.

Læs også:

Ny chef til TDC’s NetDesign - kommer fra topstilling i Atea

TDC efter kæmpefald: Derfor er det ikke så vigtigt med et fald på 46 procent på bundlinjen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Danske Contractbook henter 185 millioner - anden kapitalindsprøjtning på kun fire måneder
Danske Contractbook henter en investering på 185 millioner kroner. Det sker blot fire måneder efter, at selskabet modtog en investering på 58 millioner kroner.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Salesforce er blevet populær hos IT-kriminelle – luk sikkerhedshullerne før det går galt
Mange bygger en stor del af deres IT-strategi på Salesforce, men glemmer at sikre cloudplatformen. Læs her, hvordan du forebygger ødelæggende angreb og kritiske datatab.