Artikel top billede

Josiah, Dalton og Paras lagde internettet ned: Tre unge mænd har tilstået at stå bag Mirai-botnettet

Mirai-botnettet lagde sidste år store dele af internettet ned med et massivt DDoS-angreb. Nu har tre unge mænd tilstået at stå bag.

Tre unge mænd har ved en domstol i New Jersey tilstået at have skabt Mirai-botnettet, der sidste år lagde store dele af internettet ned.

De tre mænd, Paras Jha, Josiah White og Dalton Norman på henholdsvis 21 og 20 år.

De tre mænd erkender at have skabt Mirai-malwaren der inficerede et stort antal IoT-enheder for at danne et såkaldt botnet til DDoS-angreb.

Mirai-botnettet blev blandt andet brugt til at angribe domæneadministratoren Dyn i oktober 2016, hvilket blandt andet gjorde store internettjenester som Twitter, Netflix og Reddit utilgængelige.

De tre mænd risikerer op til fem års fængsel.

Læs også: Sendte en million routere til tælling med malware-angreb: Nu er 29-årig formodet gerningsmand anholdt
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere