Stort galleri:Tag med til kåringen af Årets CIO 2021 - og se hvordan Morten Holm Christiansen blev udnævnt

Artikel top billede

Fuld fart på markedet for 3D-print: Her investeres der massivt i løsninger til 3D-print

Markedet for 3D-print vokser voldsomt, og der tegner sig nu et klart billede af, hvilke print-formål der især hitter.

Der er blevet talt og skrevet om 3D-print i årevis, og det er da heller ikke svært at få øje på de interessante perspektiver i at kunne 3D-printe alt fra tandproteser til prototyper.

En ny markedsopgørelse fra analysefirmaet IDC giver et godt indblik i, hvordan det går med udviklingen på det globale marked for 3D-print.

IDC skriver, at der i 2018 vil blive investeret 12 milliarder dollars, omkring 75 milliarder kroner, på verdensplan i 3D-print - herunder i hardware, materialer, software og services.

Det er en stigning på 19,9 procent i forhold til 2017, så det fortæller noget om den massive medvind, 3D-print-markedet mærker i øjeblikket.

“IDC forventer, at de globale investeringer i 2021 vil være på næsten 20 milliarder dollars (124 milliarder kroner, red.) med en årlig vækstrate over fem år på 20,5 procent,” oplyser analysefirmaet.

Læs også: Investering på 90 millioner kroner i dansk 3D-print

3D-printere og de tilhørende materialer står for omkring to-tredjedele af dette beløb, lyder det videre fra IDC.

Som det fremgår af figuren herunder, er det investeringerne i 3D-print af væv, kropsdele og knogler, der ventes at stige mest i de kommende år. Også tandlæge-branchen ser dog ud til at øge investeringerne markant.

Læs også:

Investering på 90 millioner kroner i dansk 3D-print

Her er syv konkrete teknologier, der kan disrupte din virksomhed - og som du også selv kan udnytte

3D-print står på tærsklen til et kæmpe-gennembrud i Danmark - den store barriere er medarbejdernes viden
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Webinar: Tør du håndtere cyberberedskabet på egen hånd?

Der er akut behov for at øge visibilitet, indsigt og overblik, hvis man som virksomhed skal have en chance for at afværge og minimere skaden ved cyberangreb. Trusselsbilledet udvikler sig imidlertid så hastigt, at opgaven let vokser selv større virksomheder, med en eller flere dedikerede IT-sikkerhedsansvarlige, over hovedet. Bliv klogere på dette seminar.

22. september 2021 | Læs mere


GDPR i dagligdagen: Vedligeholdelse og tilsyn

Det er efterhånden ved at være noget tid siden, at vi blev introduceret til GDPR, og alle organisationer har med tiden fået styr på dataflow og håndteringen af persondata i organisationen. Mange valg har skulle træffes og det har krævet mange ressourcer. Få overblik over de seneste nye tiltag og udmeldinger fra Datatilsynet samt overblik over de seneste regler, og hvordan du håndterer dem.

23. september 2021 | Læs mere


Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Premium
Kæmpe it-problemer i det danske skattevæsen: Har kun kortlagt it-beredskabet for syv ud af 230 it-systemer
Statsrevisorerne skyder en sønderlæmmende kritik af Skatteministeriets it-beredskab af sted. It-beredskabet for kritiske forretningsprocesser "er utilfredsstillende og utilstrækkeligt," lyder det. I værste fald kan det ende med, at staten ikke kan opkræve skatter og afgifter, udbetale løn, SU, sociale ydelser og pension.
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
Så stor er risikoen for angreb via din Salesforce Cloud
Cyberkriminelle går målrettet efter Salesforce Cloud, men kun de færreste virksomheder er opmærksomme på, at de selv har et stort ansvar for at beskytte sig – eller ved, hvordan de gør.