Artikel top billede

B&O-chef om ny strategi: "Vi kan ikke konkurrere med giganter som Apple, Google og Amazon"

Det er slut med at opfinde alt fra bunden. Nu satser B&O på åbne platforme fra de store tech-giganter.

B&O’s nye topchef Henrik Clausen har udstukket en ny strategi.

Nu er det slut med at opfinde alt fra bunden, fortæller han til Berlingske.

I stedet satser virksomheden på åbne platforme fra Google, Apple og Amazon.

”Vi skal arbejde på åbne teknologiplatforme, der netop kan tale sammen med de store teknologiproducenter. Vi har meldt os ind i virkeligheden,” siger han til Berlingske.

Læs analysen: B&O presset til et benhårdt valg: Gå i seng med Google, Amazon og Apple eller dø

Nye produkter med Google Assistant

På elektronikmessen CES i Las Vegas i sidste uge offentliggjorde B&O, at virksomheden nu vil integrere Googles stemmestyrede digitale assistent, Google Assistant, i sine produkter.

”Før ville vi have opfundet vores egen dims fra bunden. Samlet alt selv. Det kan vi ikke længere. Vi er søgt helt tilbage til vores kerne: Design, akustik og en håndværksmæssig tradition. Alt andet kan vi samarbejde os til,” siger Henrik Clausen til Berlingske.

I sidste offentligjorde B&O et regnskab, der for første gang i seks år viste overskud. B&O har især haft succes med sin billigere produktlinje B&O Play, der henvender sig til en yngre og mere digital målgruppe.

Læs også: Morgen-briefing: Investering på 90 millioner kroner i dansk 3D-print / Just Eat-brugere utilfredse med nyt gebyr / B&O tager Google Assistant til sig: Nu kan du snart tale til din højttaler
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere