Artikel top billede

B&O-chef om ny strategi: "Vi kan ikke konkurrere med giganter som Apple, Google og Amazon"

Det er slut med at opfinde alt fra bunden. Nu satser B&O på åbne platforme fra de store tech-giganter.

B&O’s nye topchef Henrik Clausen har udstukket en ny strategi.

Nu er det slut med at opfinde alt fra bunden, fortæller han til Berlingske.

I stedet satser virksomheden på åbne platforme fra Google, Apple og Amazon.

”Vi skal arbejde på åbne teknologiplatforme, der netop kan tale sammen med de store teknologiproducenter. Vi har meldt os ind i virkeligheden,” siger han til Berlingske.

Læs analysen: B&O presset til et benhårdt valg: Gå i seng med Google, Amazon og Apple eller dø

Nye produkter med Google Assistant

På elektronikmessen CES i Las Vegas i sidste uge offentliggjorde B&O, at virksomheden nu vil integrere Googles stemmestyrede digitale assistent, Google Assistant, i sine produkter.

”Før ville vi have opfundet vores egen dims fra bunden. Samlet alt selv. Det kan vi ikke længere. Vi er søgt helt tilbage til vores kerne: Design, akustik og en håndværksmæssig tradition. Alt andet kan vi samarbejde os til,” siger Henrik Clausen til Berlingske.

I sidste offentligjorde B&O et regnskab, der for første gang i seks år viste overskud. B&O har især haft succes med sin billigere produktlinje B&O Play, der henvender sig til en yngre og mere digital målgruppe.

Læs også: Morgen-briefing: Investering på 90 millioner kroner i dansk 3D-print / Just Eat-brugere utilfredse med nyt gebyr / B&O tager Google Assistant til sig: Nu kan du snart tale til din højttaler
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere