Artikel top billede

Microsofts Office 2019 vil kun virke på Windows 10: Skal presse virksomhederne væk fra Windows 7

Microsoft forsøger endnu en gang at presse brugere væk fra Windows 7 og 8. Office 2019 fungerer kun på den nyeste Windows-version

I løbet af 2018 vil Microsoft udgive sin næste version af Office kaldet Office 2019.

Ja det er lidt mystisk, at det hedder 2019, men vil udkomme i 2018, men Office 2019 vil ligesom Office 2016 kun koste et engangsbeløb og ikke et månedsabonnement ligesom Office 365, hvilket er tiltalende for mange brugere og mindre virksomheder.

Nu har Microsoft meldt ud, at hvis du ønsker den seneste og opdaterede version af Office-pakken uden 365-abonnement, så kræver det Windows 10.

Det er et åbentlyst forsøg på at presse endnu flere virksomheder over på Windows 10-platformen fremfor Windows 7, der stadig er yndet blandt virksomheder.

Systemkravet rammer ikke Office 365-brugere, ligesom det heller ikke af naturlige årsager rammer brugere med Mac-computere, da Office til Mac er et særskilt produkt med sin egen lanceringcyklus.

Ligeledes skriver Microsoft også, at Office 2019 vil få fem års almindelig support og omkring to års udvidet support derefter.

Office 2019 vil indeholde Word, Excel, Powerpoint og Outlook samt server-versioner af Exchange, Sharepoint og Skype for Business.

Office 2019 udkommer i anden halvdel af 2018, og Microsoft skriver, at der vil udkomme en preview-version af 2019-versionen omkring sommeren.

Læs også: Massivt ryk af brugere til Microsofts Office 365 og Googles G Suite: Æder stort set hele markedet – de andre må indordne sig
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere