Artikel top billede

Microsofts Office 2019 vil kun virke på Windows 10: Skal presse virksomhederne væk fra Windows 7

Microsoft forsøger endnu en gang at presse brugere væk fra Windows 7 og 8. Office 2019 fungerer kun på den nyeste Windows-version

I løbet af 2018 vil Microsoft udgive sin næste version af Office kaldet Office 2019.

Ja det er lidt mystisk, at det hedder 2019, men vil udkomme i 2018, men Office 2019 vil ligesom Office 2016 kun koste et engangsbeløb og ikke et månedsabonnement ligesom Office 365, hvilket er tiltalende for mange brugere og mindre virksomheder.

Nu har Microsoft meldt ud, at hvis du ønsker den seneste og opdaterede version af Office-pakken uden 365-abonnement, så kræver det Windows 10.

Det er et åbentlyst forsøg på at presse endnu flere virksomheder over på Windows 10-platformen fremfor Windows 7, der stadig er yndet blandt virksomheder.

Systemkravet rammer ikke Office 365-brugere, ligesom det heller ikke af naturlige årsager rammer brugere med Mac-computere, da Office til Mac er et særskilt produkt med sin egen lanceringcyklus.

Ligeledes skriver Microsoft også, at Office 2019 vil få fem års almindelig support og omkring to års udvidet support derefter.

Office 2019 vil indeholde Word, Excel, Powerpoint og Outlook samt server-versioner af Exchange, Sharepoint og Skype for Business.

Office 2019 udkommer i anden halvdel af 2018, og Microsoft skriver, at der vil udkomme en preview-version af 2019-versionen omkring sommeren.

Læs også: Massivt ryk af brugere til Microsofts Office 365 og Googles G Suite: Æder stort set hele markedet – de andre må indordne sig
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere