Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

Microsofts Office 2019 vil kun virke på Windows 10: Skal presse virksomhederne væk fra Windows 7

Microsoft forsøger endnu en gang at presse brugere væk fra Windows 7 og 8. Office 2019 fungerer kun på den nyeste Windows-version

I løbet af 2018 vil Microsoft udgive sin næste version af Office kaldet Office 2019.

Ja det er lidt mystisk, at det hedder 2019, men vil udkomme i 2018, men Office 2019 vil ligesom Office 2016 kun koste et engangsbeløb og ikke et månedsabonnement ligesom Office 365, hvilket er tiltalende for mange brugere og mindre virksomheder.

Nu har Microsoft meldt ud, at hvis du ønsker den seneste og opdaterede version af Office-pakken uden 365-abonnement, så kræver det Windows 10.

Det er et åbentlyst forsøg på at presse endnu flere virksomheder over på Windows 10-platformen fremfor Windows 7, der stadig er yndet blandt virksomheder.

Systemkravet rammer ikke Office 365-brugere, ligesom det heller ikke af naturlige årsager rammer brugere med Mac-computere, da Office til Mac er et særskilt produkt med sin egen lanceringcyklus.

Ligeledes skriver Microsoft også, at Office 2019 vil få fem års almindelig support og omkring to års udvidet support derefter.

Office 2019 vil indeholde Word, Excel, Powerpoint og Outlook samt server-versioner af Exchange, Sharepoint og Skype for Business.

Office 2019 udkommer i anden halvdel af 2018, og Microsoft skriver, at der vil udkomme en preview-version af 2019-versionen omkring sommeren.

Læs også: Massivt ryk af brugere til Microsofts Office 365 og Googles G Suite: Æder stort set hele markedet – de andre må indordne sig
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere