Artikel top billede

Microsoft på strandhugst efter nye cloud-kunder: Få gratis OneDrive for Business - hvis du dropper konkurrenten

Microsoft vil have flere kunder til OneDrive for Business og vil derfor nu give nye kunder gratis adgang til cloud-tjenesten, indtil deres kontrakt med konkurrenter som Dropbox, Google og Box udløber.

Microsoft har stor succes med at kapre kunder til cloud-tjenester som Azure, Office 365 og OneDrive for Business.

Nu forsøger selskabet at få endnu flere virksomhedskunder til at tager springet over til OneDrive for Business. Det skal ske ved at nuppe kunderne fra andre spillere på markedet for cloud-baseret storage.

Microsoft henvender sig med et nyt opsigtsvækkende tiltag nemlig til eksisterende kunder hos Box, Dropbox og Google. Microsoft lover, at man får gratis adgang til OneDrive for Business i den resterende kontrakt-periode med disse selskaber.

“Vi gør det lettere for nye for nye kunder at foretage skiftet ved at tilbyde OneDrive for Business gratis i den resterende periode af den eksisterende kontrakt med Box, Dropbox eller Google,” skriver Ron Markezich, corporate vice president i Microsoft, i et blogindlæg.

Læs også: Dit svære og afgørende valg: Satser du på cloud computing - eller lokal hardware, der afregnes som 'flex pay'

Microsofts noget opsigtsvækkende tilbud, der potentielt vil kunne intensivere konkurrencen på cloud-markedet yderligere, er netop trådt i kraft og gælder frem til 30. juni.

Kravet er, at man som virksomhed ikke allerede må være kunde hos OneDrive for Business eller Office 365, og at man har minimum 500 brugere.

“Hvis du vælger at opbevare dine filer i OneDrive i stedet for hos andre cloud storage-leverandører får du mulighed for at arbejde hurtigere og smartere med Office 365," skriver Microsoft blandt andet.  

"Det er den eneste tjeneste, der giver mulighed for co-authoring i Office Online og i Office 2016 apps til mobil, pc, and Mac - ligesom der er personaliserede søgninger og discovery via Microsoft Graph,” lyder det fra Microsoft.

Ifølge Microsoft er der i dag 350.000 organisationer på verdensplan, der anvender OneDrive for Business.

Læs også:

Hvilken cloud-løsning skal du vælge? Her er fordele og ulemper ved cloud-tjenesterne fra Microsoft, Amazon og Google

Dit svære og afgørende valg: Satser du på cloud computing - eller lokal hardware, der afregnes som 'flex pay'

Klar besked om cloud computing: Glem alt om billige servere og storage - nu har virksomhederne fanget fidusen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere