Artikel top billede

Microsoft på strandhugst efter nye cloud-kunder: Få gratis OneDrive for Business - hvis du dropper konkurrenten

Microsoft vil have flere kunder til OneDrive for Business og vil derfor nu give nye kunder gratis adgang til cloud-tjenesten, indtil deres kontrakt med konkurrenter som Dropbox, Google og Box udløber.

Microsoft har stor succes med at kapre kunder til cloud-tjenester som Azure, Office 365 og OneDrive for Business.

Nu forsøger selskabet at få endnu flere virksomhedskunder til at tager springet over til OneDrive for Business. Det skal ske ved at nuppe kunderne fra andre spillere på markedet for cloud-baseret storage.

Microsoft henvender sig med et nyt opsigtsvækkende tiltag nemlig til eksisterende kunder hos Box, Dropbox og Google. Microsoft lover, at man får gratis adgang til OneDrive for Business i den resterende kontrakt-periode med disse selskaber.

“Vi gør det lettere for nye for nye kunder at foretage skiftet ved at tilbyde OneDrive for Business gratis i den resterende periode af den eksisterende kontrakt med Box, Dropbox eller Google,” skriver Ron Markezich, corporate vice president i Microsoft, i et blogindlæg.

Læs også: Dit svære og afgørende valg: Satser du på cloud computing - eller lokal hardware, der afregnes som 'flex pay'

Microsofts noget opsigtsvækkende tilbud, der potentielt vil kunne intensivere konkurrencen på cloud-markedet yderligere, er netop trådt i kraft og gælder frem til 30. juni.

Kravet er, at man som virksomhed ikke allerede må være kunde hos OneDrive for Business eller Office 365, og at man har minimum 500 brugere.

“Hvis du vælger at opbevare dine filer i OneDrive i stedet for hos andre cloud storage-leverandører får du mulighed for at arbejde hurtigere og smartere med Office 365," skriver Microsoft blandt andet.  

"Det er den eneste tjeneste, der giver mulighed for co-authoring i Office Online og i Office 2016 apps til mobil, pc, and Mac - ligesom der er personaliserede søgninger og discovery via Microsoft Graph,” lyder det fra Microsoft.

Ifølge Microsoft er der i dag 350.000 organisationer på verdensplan, der anvender OneDrive for Business.

Læs også:

Hvilken cloud-løsning skal du vælge? Her er fordele og ulemper ved cloud-tjenesterne fra Microsoft, Amazon og Google

Dit svære og afgørende valg: Satser du på cloud computing - eller lokal hardware, der afregnes som 'flex pay'

Klar besked om cloud computing: Glem alt om billige servere og storage - nu har virksomhederne fanget fidusen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Produktion 2.0: Drift og sikkerhed når der går IT i OT

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

23. februar 2023 | Læs mere


MS Power Platform

Bliv inspireret til, hvordan du kan gribe mulighederne via Microsofts Power Platform og Power Apps gennem oplæg om og demonstrationer af, hvordan danske virksomheder anvender mulighederne. Eksempelvis ved at visualisere og dele data med Power BI, tilpasse, digitalisere workflows med Power Apps samt automatisere workflows mellem services med Power Automate.

28. februar 2023 | Læs mere


Customer Experience - sådan får du glade og loyale kunder

En dyb og relevant indsigt i dine kunders behov, ageren og navigeren er med til at skabe den bedste kundeoplevelse. Det kræver mange data, og det er afgørende at virksomhederne har det rette setup og viden om dataindsamling og dataanalyse. Deltag på dette semirnår og bliv klogere på de store aktuelle muligheder som data, software og ny innovation skaber inden for customer experience.

01. marts 2023 | Læs mere