Artikel top billede

Microsoft på strandhugst efter nye cloud-kunder: Få gratis OneDrive for Business - hvis du dropper konkurrenten

Microsoft vil have flere kunder til OneDrive for Business og vil derfor nu give nye kunder gratis adgang til cloud-tjenesten, indtil deres kontrakt med konkurrenter som Dropbox, Google og Box udløber.

Microsoft har stor succes med at kapre kunder til cloud-tjenester som Azure, Office 365 og OneDrive for Business.

Nu forsøger selskabet at få endnu flere virksomhedskunder til at tager springet over til OneDrive for Business. Det skal ske ved at nuppe kunderne fra andre spillere på markedet for cloud-baseret storage.

Microsoft henvender sig med et nyt opsigtsvækkende tiltag nemlig til eksisterende kunder hos Box, Dropbox og Google. Microsoft lover, at man får gratis adgang til OneDrive for Business i den resterende kontrakt-periode med disse selskaber.

“Vi gør det lettere for nye for nye kunder at foretage skiftet ved at tilbyde OneDrive for Business gratis i den resterende periode af den eksisterende kontrakt med Box, Dropbox eller Google,” skriver Ron Markezich, corporate vice president i Microsoft, i et blogindlæg.

Læs også: Dit svære og afgørende valg: Satser du på cloud computing - eller lokal hardware, der afregnes som 'flex pay'

Microsofts noget opsigtsvækkende tilbud, der potentielt vil kunne intensivere konkurrencen på cloud-markedet yderligere, er netop trådt i kraft og gælder frem til 30. juni.

Kravet er, at man som virksomhed ikke allerede må være kunde hos OneDrive for Business eller Office 365, og at man har minimum 500 brugere.

“Hvis du vælger at opbevare dine filer i OneDrive i stedet for hos andre cloud storage-leverandører får du mulighed for at arbejde hurtigere og smartere med Office 365," skriver Microsoft blandt andet.  

"Det er den eneste tjeneste, der giver mulighed for co-authoring i Office Online og i Office 2016 apps til mobil, pc, and Mac - ligesom der er personaliserede søgninger og discovery via Microsoft Graph,” lyder det fra Microsoft.

Ifølge Microsoft er der i dag 350.000 organisationer på verdensplan, der anvender OneDrive for Business.

Læs også:

Hvilken cloud-løsning skal du vælge? Her er fordele og ulemper ved cloud-tjenesterne fra Microsoft, Amazon og Google

Dit svære og afgørende valg: Satser du på cloud computing - eller lokal hardware, der afregnes som 'flex pay'

Klar besked om cloud computing: Glem alt om billige servere og storage - nu har virksomhederne fanget fidusen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere