Microsoft på strandhugst efter nye cloud-kunder: Få gratis OneDrive for Business - hvis du dropper konkurrenten

Microsoft vil have flere kunder til OneDrive for Business og vil derfor nu give nye kunder gratis adgang til cloud-tjenesten, indtil deres kontrakt med konkurrenter som Dropbox, Google og Box udløber.

Microsoft har stor succes med at kapre kunder til cloud-tjenester som Azure, Office 365 og OneDrive for Business.

Nu forsøger selskabet at få endnu flere virksomhedskunder til at tager springet over til OneDrive for Business. Det skal ske ved at nuppe kunderne fra andre spillere på markedet for cloud-baseret storage.

Microsoft henvender sig med et nyt opsigtsvækkende tiltag nemlig til eksisterende kunder hos Box, Dropbox og Google. Microsoft lover, at man får gratis adgang til OneDrive for Business i den resterende kontrakt-periode med disse selskaber.

“Vi gør det lettere for nye for nye kunder at foretage skiftet ved at tilbyde OneDrive for Business gratis i den resterende periode af den eksisterende kontrakt med Box, Dropbox eller Google,” skriver Ron Markezich, corporate vice president i Microsoft, i et blogindlæg.

Læs også: Dit svære og afgørende valg: Satser du på cloud computing - eller lokal hardware, der afregnes som 'flex pay'

Microsofts noget opsigtsvækkende tilbud, der potentielt vil kunne intensivere konkurrencen på cloud-markedet yderligere, er netop trådt i kraft og gælder frem til 30. juni.

Kravet er, at man som virksomhed ikke allerede må være kunde hos OneDrive for Business eller Office 365, og at man har minimum 500 brugere.

“Hvis du vælger at opbevare dine filer i OneDrive i stedet for hos andre cloud storage-leverandører får du mulighed for at arbejde hurtigere og smartere med Office 365," skriver Microsoft blandt andet.  

"Det er den eneste tjeneste, der giver mulighed for co-authoring i Office Online og i Office 2016 apps til mobil, pc, and Mac - ligesom der er personaliserede søgninger og discovery via Microsoft Graph,” lyder det fra Microsoft.

Ifølge Microsoft er der i dag 350.000 organisationer på verdensplan, der anvender OneDrive for Business.

Læs også:

Hvilken cloud-løsning skal du vælge? Her er fordele og ulemper ved cloud-tjenesterne fra Microsoft, Amazon og Google

Dit svære og afgørende valg: Satser du på cloud computing - eller lokal hardware, der afregnes som 'flex pay'

Klar besked om cloud computing: Glem alt om billige servere og storage - nu har virksomhederne fanget fidusen

Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Atomic Software ApS
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Business Tech Event: Kunstig intelligens som konkurrenceparameter - fra teknologi til etik

Kunstig intelligens og machine learning åbner op for utallige nye muligheder for virksomheder, borgere og samfund – men hvordan udnytter man teknologien til at skabe konkurrence fordele, og hvordan sikrer man sig, at teknologien udnyttes etisk ansvarligt? Hør blandt andet hvordan Vestas arbejder med kunstig intelligence.

25. august 2020 | Læs mere


Introduktion til AI – kom rigtigt fra start og drag fordel af kunstig intelligens

På dette digitale HowTo seminar får du en stribe eksempler på, hvordan AI kan hjælpe dig med at løse opgaver og skabe indsigt i din forretning. Tilmeld dig og få inspiration til at komme i gang med AI baseret på konkrete input og erfaringer.

27. august 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Mobility - her er de aktuelle udfordringer
Hvad med sikkerheden? Mobility-bølgen fejer igennem danske virksomheder, og der er masser af muligheder og faldgruber. Sikkerheden halter, men det kan der gøres noget ved. Produceret af Computerworld.dk i oktober 2014.