Artikel top billede

(Foto: Mikkel Wenzel Andreasen)

Kære læser, vi introducerer Computerworld Premium

Vi lancerer Computerworld Premium. Byd velkommen til det nye initiativ på Computerworld.

Kære læser

Vi introducerer nu Computerworld Premium, en ny del af Computerworld forbeholdt digitale abonnenter.

Premium er skabt med det formål at hjælpe dig, der arbejder som it-professionel, med at træffe bedre beslutninger i samspillet mellem ledelse, it-teknologi og forretning.

Med Premium sætter vi fokus på den accelererende digitalisering og de konkrete konsekvenser, som den har på den it-professionelles hverdag.

I Premium-sektionen finder du mere af det, som vi på Computerworld er allerbedst til:

  • Inspiration gennem interview med vidende og spændende ledere, it-professionelle og eksperter i ind- og udland.
  • Viden om muligheder og faldgruber forbundet med højaktuelle teknologiske tendenser inden for digitalisering som softwarerobotter, blockchain, analytics og nye organisationsformer.
  • Overblik over de afgørende teknologier og de konkrete erfaringer, som danske og udenlandske it-beslutningstagere har gjort sig.
Det er områder, som Computerworld allerede i dag dækker.

Men med Premium lover vi dig at gå den ekstra mil for at sikre, at du bliver bedre orienteret, bedre oplyst og mere inspireret af vores artikler. Og vi har hyret ekstra kræfter ind for at kunne holde det løfte.

Mere målrettet indhold

Så vi lover mere. Og leverer mere. Men vi forventer også noget af dig.

For Premium er forbeholdt abonnenter og koster 1.795 kroner om året eks. moms.

Det synes vi, er en rimelig pris for den værdi, som vi er overbevist om, at vores gode, kritiske og inspirerende artikler skaber.

Med dit abonnement får du desuden et eksklusivt Premium-nyhedsbrev direkte i mailboksen samt besked, så snart der er nyt indhold målrettet dig.

Vi er dog helt med på, at du nok gerne lige vil se Premium an. Derfor kan du altid prøve første måned med Computerworld Premium for kun 19 kroner eks. moms.

Du kan finde mere information om priser og hvordan du tilmelder dig Computerworld Premium lige her.

Stadig gratis adgang til meget af Computerworld.dk

Er du ikke fristet af Premium, vil du fortsat hver dag kunne læse nyheder om teknologi, aktuelle historier om it-virksomheder og de seneste teknologiske tendenser på Computerworld.dk.

Med Premium går vi den ekstra mil. Det synes jeg, at du selv skal prøve at se - du kan finde de seneste Premium-artikler lige her.

God læselyst

Med venlig hilsen

Lars Jacobsen, chefredaktør
Computerworld

PS: Har du en ide eller bare en kommentar - så tøv ikke med at sende mig eller en af de andre på redaktionen en mail. Vi læser dem alle sammen.