Artikel top billede

Simcorp fik færre nye kunder i 2017 - men skovler millioner ind

Simcorp kom ud af 2017 med en vækst på hele 12,5 procent på omsætningen.

2017 var et godt år for danske SimCorp, der omsatte for knap 343 millioner euro svarende til 2,55 milliarder danske kroner.

Det viser det seneste årsregnskab for Simcorp for 2017.

Det er en vækst på knap 12,5 procent på omsætningen i forhold til året forinden, hvilket er bedre, end hvad selskabet selv havde forudset. 

I alt kommer Simcorp ud af 2017 med knap 89 millioner euro - 662 millioner kroner - på bundlinjen svarende til 491 millioner danske kroner efter skat.

Væksten kommer dog hovedsageligt fra en stærk vækst i services og licens-salg til Simcorps allerede eksisterende kunder, imens antallet af licenser til nye kunder var lavere end i 2016.

“Vi har set et lavere antal af nye “wins” i 2017, og en mindre gennemsnitlig størrelse på nye handler fører til lavere omsætning på nye licenser. Selvom 2017 overordnet var et godt år, så bliver det en prioritet at indhente nye kunder i 2018,” skriver Klaus Holse, Simcorps CEO i årsregnskabet.

Læs også: SimCorp-regnskab afslører, at kundetørken er slut: Direktør Klaus Holse forventer travlhed op til jul

Dog er det lykkes Simcorp at få nye kunder på blandt andet det nordamerikanske marked, Simcorps primære vækstmarked, ligesom også Bank of Thailand også er blevet kunde hos selskabet i Asien.

Det amerikanske marked er vigtigt for Simcorp. Det kan du læse mere om her: SimCorp kigger stålsat mod verdens største marked: "Der er ikke noget i vejen for, at vi kan have 20-25 procents markedsandel i USA om 10 år "
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere


Secure Access Service Edge - SASE: Sådan styrker du netværkssikkerhed i skyen og skaber et robust cyberforsvar

Bliv klogere på nogle af de udfordringer, som en SASE-løsning effektivt kan håndtere. Du får inspiration til, hvordan du implementerer en cloudbaseret SASE-strategi i din organisation – og hvorfor du bør gøre det. Og så dykker vi ned i nogle af de trends og tendenser, som betyder, at mange virksomheder og organisationer udskrifter deres klassiske netværkssikkerhedstilgang med en SASE-strategi.

16. januar 2024 | Læs mere