Artikel top billede

Simcorp fik færre nye kunder i 2017 - men skovler millioner ind

Simcorp kom ud af 2017 med en vækst på hele 12,5 procent på omsætningen.

2017 var et godt år for danske SimCorp, der omsatte for knap 343 millioner euro svarende til 2,55 milliarder danske kroner.

Det viser det seneste årsregnskab for Simcorp for 2017.

Det er en vækst på knap 12,5 procent på omsætningen i forhold til året forinden, hvilket er bedre, end hvad selskabet selv havde forudset. 

I alt kommer Simcorp ud af 2017 med knap 89 millioner euro - 662 millioner kroner - på bundlinjen svarende til 491 millioner danske kroner efter skat.

Væksten kommer dog hovedsageligt fra en stærk vækst i services og licens-salg til Simcorps allerede eksisterende kunder, imens antallet af licenser til nye kunder var lavere end i 2016.

“Vi har set et lavere antal af nye “wins” i 2017, og en mindre gennemsnitlig størrelse på nye handler fører til lavere omsætning på nye licenser. Selvom 2017 overordnet var et godt år, så bliver det en prioritet at indhente nye kunder i 2018,” skriver Klaus Holse, Simcorps CEO i årsregnskabet.

Læs også: SimCorp-regnskab afslører, at kundetørken er slut: Direktør Klaus Holse forventer travlhed op til jul

Dog er det lykkes Simcorp at få nye kunder på blandt andet det nordamerikanske marked, Simcorps primære vækstmarked, ligesom også Bank of Thailand også er blevet kunde hos selskabet i Asien.

Det amerikanske marked er vigtigt for Simcorp. Det kan du læse mere om her: SimCorp kigger stålsat mod verdens største marked: "Der er ikke noget i vejen for, at vi kan have 20-25 procents markedsandel i USA om 10 år "
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere