Artikel top billede

London ansætter digital boss: Skal gøre metropolen til verdens smarteste

London vil være verdens smarteste by. Derfor har byen nu ansat en digital direktør. Han vil bruge data og digitale værktøjer til at løse problemer som luftforurening og boligbyggeri.

Mange vil nok sige, at der er ret smart i London. Byen rummer i hvert fald en masse smarte mennesker, butikker og restauranter, men nu skal byen også til at være smart i digital forstand.

Derfor har den europæiske metropol nu ansat sin egen CDO, der skal sørge for, at den hastigt voksende megaby bliver smartere end nogensinde. Det skriver vores svenske søstersite ComputerSweden.

Theo Blackwell, som byens nye digitale boss hedder, har store ambitioner på byens vegne, og forventer at kunne realisere drømmen ved at udnytte blandt andet store mængder data og særligt undgå at springe med på illusoriske fremtidsprojekter, der set godt ud på papiret, men sjældent har hold i virkeligheden. 

"Forestil dig, at anvende borgernes data for borgernes bedste og med det mener jeg til blandt andet jobskabelse, men også løsninger på deres problemer såsom luftforurening og boligbyggeriet. Der findes fantastiske muligheder, og jeg tror, at mange mennesker er intersserede i data, men som regel ser det som noget, der bruges af de store virksomheder eller af staten under tvang," siger han ifølge ComputerSweden.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere