Artikel top billede

London ansætter digital boss: Skal gøre metropolen til verdens smarteste

London vil være verdens smarteste by. Derfor har byen nu ansat en digital direktør. Han vil bruge data og digitale værktøjer til at løse problemer som luftforurening og boligbyggeri.

Mange vil nok sige, at der er ret smart i London. Byen rummer i hvert fald en masse smarte mennesker, butikker og restauranter, men nu skal byen også til at være smart i digital forstand.

Derfor har den europæiske metropol nu ansat sin egen CDO, der skal sørge for, at den hastigt voksende megaby bliver smartere end nogensinde. Det skriver vores svenske søstersite ComputerSweden.

Theo Blackwell, som byens nye digitale boss hedder, har store ambitioner på byens vegne, og forventer at kunne realisere drømmen ved at udnytte blandt andet store mængder data og særligt undgå at springe med på illusoriske fremtidsprojekter, der set godt ud på papiret, men sjældent har hold i virkeligheden. 

"Forestil dig, at anvende borgernes data for borgernes bedste og med det mener jeg til blandt andet jobskabelse, men også løsninger på deres problemer såsom luftforurening og boligbyggeriet. Der findes fantastiske muligheder, og jeg tror, at mange mennesker er intersserede i data, men som regel ser det som noget, der bruges af de store virksomheder eller af staten under tvang," siger han ifølge ComputerSweden.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


Kom hackerne i forkøbet: Sådan gør du din cybersikkerhed kampklar

Kom hackerne i forkøbet. Eksperter deler de bedste erfaring til, hvordan du øger din cybersikkerhed.

01. juni 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?