Artikel top billede

(Foto: Astralis)

Danske gamblere er helt vilde med at spille på e-sport

Hos bookmakerne er det nu mere populært at spille på e-sport end på traditionelle sportsgrene som badminton, cykling og amerikansk fodbold.

2017 var året hvor e-sport fik sit gennembrud i Danmark.

Ikke alene så mange danskere med på tv, da DR begyndte at vise e-sport på tv, men mange danskere valgte også at spille penge på turneringerne, skriver Berlingske Business.

Ifølge avisen oplevede Danske Spil en stigning på 155 procent i i mængden af spil på e-sport. 

Det betyder, at e-sport overgår traditionelle sportsgrene som amerikansk fodbold, badminton og cykling i popularitet blandt de danske spillere.

Erhvervsorganisation jubler

En fremgang der vækker begejstring hos erhvervsorganisationen Dansk Erhverv.

"Det er det på græsrodsniveau og på elitesiden. Det betyder noget for dem der spiller, dem der lever af at spille og dem, der producerer sælger og events," siger Janus Sandsgaard, fagchef for digitalisering hos Danske Erhverv, til Berlingske Business.

Læs også: Skat slår fast: Esport og computerspil er sportsgrene
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere