Artikel top billede

Danske gamblere er helt vilde med at spille på e-sport

Hos bookmakerne er det nu mere populært at spille på e-sport end på traditionelle sportsgrene som badminton, cykling og amerikansk fodbold.

2017 var året hvor e-sport fik sit gennembrud i Danmark.

Ikke alene så mange danskere med på tv, da DR begyndte at vise e-sport på tv, men mange danskere valgte også at spille penge på turneringerne, skriver Berlingske Business.

Ifølge avisen oplevede Danske Spil en stigning på 155 procent i i mængden af spil på e-sport. 

Det betyder, at e-sport overgår traditionelle sportsgrene som amerikansk fodbold, badminton og cykling i popularitet blandt de danske spillere.

Erhvervsorganisation jubler

En fremgang der vækker begejstring hos erhvervsorganisationen Dansk Erhverv.

"Det er det på græsrodsniveau og på elitesiden. Det betyder noget for dem der spiller, dem der lever af at spille og dem, der producerer sælger og events," siger Janus Sandsgaard, fagchef for digitalisering hos Danske Erhverv, til Berlingske Business.

Læs også: Skat slår fast: Esport og computerspil er sportsgrene
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere