Artikel top billede

(Foto: Astralis)

Danske gamblere er helt vilde med at spille på e-sport

Hos bookmakerne er det nu mere populært at spille på e-sport end på traditionelle sportsgrene som badminton, cykling og amerikansk fodbold.

2017 var året hvor e-sport fik sit gennembrud i Danmark.

Ikke alene så mange danskere med på tv, da DR begyndte at vise e-sport på tv, men mange danskere valgte også at spille penge på turneringerne, skriver Berlingske Business.

Ifølge avisen oplevede Danske Spil en stigning på 155 procent i i mængden af spil på e-sport. 

Det betyder, at e-sport overgår traditionelle sportsgrene som amerikansk fodbold, badminton og cykling i popularitet blandt de danske spillere.

Erhvervsorganisation jubler

En fremgang der vækker begejstring hos erhvervsorganisationen Dansk Erhverv.

"Det er det på græsrodsniveau og på elitesiden. Det betyder noget for dem der spiller, dem der lever af at spille og dem, der producerer sælger og events," siger Janus Sandsgaard, fagchef for digitalisering hos Danske Erhverv, til Berlingske Business.

Læs også: Skat slår fast: Esport og computerspil er sportsgrene
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Produktion 2.0: Drift og sikkerhed når der går IT i OT

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

23. februar 2023 | Læs mere


MS Power Platform

Bliv inspireret til, hvordan du kan gribe mulighederne via Microsofts Power Platform og Power Apps gennem oplæg om og demonstrationer af, hvordan danske virksomheder anvender mulighederne. Eksempelvis ved at visualisere og dele data med Power BI, tilpasse, digitalisere workflows med Power Apps samt automatisere workflows mellem services med Power Automate.

28. februar 2023 | Læs mere


Customer Experience - sådan får du glade og loyale kunder

En dyb og relevant indsigt i dine kunders behov, ageren og navigeren er med til at skabe den bedste kundeoplevelse. Det kræver mange data, og det er afgørende at virksomhederne har det rette setup og viden om dataindsamling og dataanalyse. Deltag på dette semirnår og bliv klogere på de store aktuelle muligheder som data, software og ny innovation skaber inden for customer experience.

01. marts 2023 | Læs mere