Artikel top billede

Den danske iværksætter Morten Wagners dating-portal, Dating.dk, scorede i 2017 et overskud på knap 13,5 millioner. Foto: Michael Rieck

Trods konkurrencen fra Tinder: Dating.dk skovler igen millioner ind

Dating.dk har skåret ned personaleudgifterne og scoret et overskud på mere end 13 millioner kroner.

Dating-verden er i dag blevet overtaget af populære udenlandske apps med navne som Tinder, Bumble og Happn.

Alligevel kan den danske dating-tjeneste Dating.dk stadig tjene millioner af kroner.

Det fremgår af det regnskab, som Dating.dk netop har offentliggjort.

Regnskabet viser, at virksomheden havde et overskud på lige knap 13,5 millioner efter skat i 2017, hvilket er en betydelig fremgang i forhold til det forgående år, hvor overskuddet lød på mere beskedne 2,7 millioner.

Der er dog stadig et stykke op til de overskud, som Dating.dk kunne præsentere i tjenestens storhedstid. Eksempelvis lød overskuddet i 2013 på 28,6 millioner.

Nedbringe personale udgifter

En del af overskuddes skyldes, at Dating.dk har været i stand til at effektivisere på personalefronten, hvor personaleudgifterne er blevet mere end halveret fra 5,6 millioner i 2016 til 2,4 millioner i 2017.

Det fremgår af regnskabet, at der foreslås, at der bliver udbetalt et udbytte på 8,4 millioner kroner til ejerkredsen. I løbet af året er der ligeledes blevet udloddet et ekstraordinært udbytte på 5 millioner kroner.

Dating.dk er ejet af den danske iværksætter Morten Wagner, der med sit selskab Freeway sad tungt på den danske internetmarked i 00'erne, hvor selskabet udover Dating.dk også stod bag populære sider som Arto, Trendsales og DKBN.

I 2009 - midt i Freeways storhedstid - bragte Computerworld et stort portræt af Morten Wagner.

Det kan du genlæse her: Dating-kongen: Det er skønt at være millionær
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere