Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

Citrix Danmark ansætter Microsoft-profil som ny direktør: "Min opgave bliver at flytte Citrix ud af it-afdelingen og ind i andre dele af forretningen"

Citrix Danmark henter ny topchef hos Microsoft. "Min opgave bliver at flytte Citrix ud af it-afdelingen og ind i andre dele af forretningen," siger den nye direktør, Anette Vainer.

Citrix har ansat 48-årige Anette Vainer som ny landechef for den danske forretning, hvor hun afløser Mads Skalboe, der er rykket til Schweiz.

Anette Vainer kommer fra en stilling som partner-chef i Microsoft, hvor hun har haft forskellige stillinger siden 2012.

“I dag starter et nyt spændende kapitel, da jeg har første arbejdsdag som landechef for Citrix i Danmark. Jeg glæder mig til de nye udfordringer og ikke mindst til at kaste mig over arbejdet med at få endnu flere til at tænke Citrix ind, når de planlægger projekter med digital transformation,” skriver hun på LinkedIn.

Anette Vainer har tidligere været vice president i ResultMaker og markedschef i Krak.

"Der sker rigtig meget på it-området i øjeblikket, og alle taler om disruption, digital transformation og ikke mindst sikkerhed. Netop sidstnævnte excellerer Citrix særligt i og med den nye persondataordning lige om hjørnet, har sikkerhed aldrig været mere relevant. Min opgave bliver at flytte Citrix ud af it-afdelingen og ind i andre dele af forretningen, så vores arbejde bliver forretningsunderstøttende og rammer virksomhederne der, hvor de er,”  lyder det fra den nye direktør i en udsendt meddelelse.

Til ITWatch siger Anette Vainer, at en af Citrix’ udfordringer er, at Citrix er et ret ukendt navn uden for it-afdelingerne.

“Udfordringen er, at det ikke er lige så hot at tale om sikkerhed og infrastruktur. Emner som kunstig intelligens og robotteknologi sælger bare flere billetter. Men når de spændende projekter skal realiseres, skal infrastruktur og sikkerhed være en del af den digitale rejse. Det er mit håb, at jeg kan være med til at drive den forandring,” siger hun.

Citrix Danmarks mangeårige direktør, Mads Skalboe, stoppede som dansk chef i midten af januar.

Det kan du læse mere om her: Citrix’ danske chef stopper: Flytter til Schweiz 

Selskabet omsatte i 2016 for 67 millioner kroner i Danmark og hentede et overskud på 9,2 millioner kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere