Artikel top billede

Citrix Danmark ansætter Microsoft-profil som ny direktør: "Min opgave bliver at flytte Citrix ud af it-afdelingen og ind i andre dele af forretningen"

Citrix Danmark henter ny topchef hos Microsoft. "Min opgave bliver at flytte Citrix ud af it-afdelingen og ind i andre dele af forretningen," siger den nye direktør, Anette Vainer.

Citrix har ansat 48-årige Anette Vainer som ny landechef for den danske forretning, hvor hun afløser Mads Skalboe, der er rykket til Schweiz.

Anette Vainer kommer fra en stilling som partner-chef i Microsoft, hvor hun har haft forskellige stillinger siden 2012.

“I dag starter et nyt spændende kapitel, da jeg har første arbejdsdag som landechef for Citrix i Danmark. Jeg glæder mig til de nye udfordringer og ikke mindst til at kaste mig over arbejdet med at få endnu flere til at tænke Citrix ind, når de planlægger projekter med digital transformation,” skriver hun på LinkedIn.

Anette Vainer har tidligere været vice president i ResultMaker og markedschef i Krak.

"Der sker rigtig meget på it-området i øjeblikket, og alle taler om disruption, digital transformation og ikke mindst sikkerhed. Netop sidstnævnte excellerer Citrix særligt i og med den nye persondataordning lige om hjørnet, har sikkerhed aldrig været mere relevant. Min opgave bliver at flytte Citrix ud af it-afdelingen og ind i andre dele af forretningen, så vores arbejde bliver forretningsunderstøttende og rammer virksomhederne der, hvor de er,”  lyder det fra den nye direktør i en udsendt meddelelse.

Til ITWatch siger Anette Vainer, at en af Citrix’ udfordringer er, at Citrix er et ret ukendt navn uden for it-afdelingerne.

“Udfordringen er, at det ikke er lige så hot at tale om sikkerhed og infrastruktur. Emner som kunstig intelligens og robotteknologi sælger bare flere billetter. Men når de spændende projekter skal realiseres, skal infrastruktur og sikkerhed være en del af den digitale rejse. Det er mit håb, at jeg kan være med til at drive den forandring,” siger hun.

Citrix Danmarks mangeårige direktør, Mads Skalboe, stoppede som dansk chef i midten af januar.

Det kan du læse mere om her: Citrix’ danske chef stopper: Flytter til Schweiz 

Selskabet omsatte i 2016 for 67 millioner kroner i Danmark og hentede et overskud på 9,2 millioner kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere