Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

Nets i gang med stor spareplan: Kan ramme 175 medarbejdere

Stor spareplan kan ramme op mod 175 medarbejdere hos Nets, der netop er blevet solgt til amerikansk kapitalfond.

Betalings-kæmpen Nets vil afskedige op mod 175 medarbejdere som led i en stor spare-plan, meddeler selskabet her.

Spare-planen skal iværksættes for at ‘styrke konkurrencekraften,’ meddeler selskabet.

Det reagerer på ‘den tiltagende konsolidering i betalingsindustrien, hvor innovation, digitalisering og omkostningseffektivitet er nøgleord for at forblive konkurrence-dygtig,” som det hedder.

Nets skriver ikke direkte, at de 175 medarbejdere vil blive fyret, men anvender den forsigtige vending, at de ‘op mod 175 stillinger potentielt kan blive berørt.’

Ifølge selskabet kan det betyde, ‘at en række stillinger nedlægges, hvilket kan berøre medarbejdere på tværs af vores organisation,” som det hedder.

Nets har i alt 2.400 medarbbejdere i Norden og i Estland.

Nets blev for knapt to måneder siden solgt til den amerikanske kapitalfond Hellman & Friedmann for 33,1 milliarder kroner.

Det kan du læse mere om her: Nets solgt: Overtages af kapitalfond - dit Dankort og NemID får ny ejer

Selskabet er for tiden i kamp om at vinde kæmpeordren på NemID-afløseren, MitID, på 900 millioner kroner.

Det kan du læse mere om her: KMD trækker sig fra kæmpe-udbud: Dropper at blive leverandør af NemID-afløser til 900 millioner kroner
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere