Artikel top billede

Nets i gang med stor spareplan: Kan ramme 175 medarbejdere

Stor spareplan kan ramme op mod 175 medarbejdere hos Nets, der netop er blevet solgt til amerikansk kapitalfond.

Betalings-kæmpen Nets vil afskedige op mod 175 medarbejdere som led i en stor spare-plan, meddeler selskabet her.

Spare-planen skal iværksættes for at ‘styrke konkurrencekraften,’ meddeler selskabet.

Det reagerer på ‘den tiltagende konsolidering i betalingsindustrien, hvor innovation, digitalisering og omkostningseffektivitet er nøgleord for at forblive konkurrence-dygtig,” som det hedder.

Nets skriver ikke direkte, at de 175 medarbejdere vil blive fyret, men anvender den forsigtige vending, at de ‘op mod 175 stillinger potentielt kan blive berørt.’

Ifølge selskabet kan det betyde, ‘at en række stillinger nedlægges, hvilket kan berøre medarbejdere på tværs af vores organisation,” som det hedder.

Nets har i alt 2.400 medarbbejdere i Norden og i Estland.

Nets blev for knapt to måneder siden solgt til den amerikanske kapitalfond Hellman & Friedmann for 33,1 milliarder kroner.

Det kan du læse mere om her: Nets solgt: Overtages af kapitalfond - dit Dankort og NemID får ny ejer

Selskabet er for tiden i kamp om at vinde kæmpeordren på NemID-afløseren, MitID, på 900 millioner kroner.

Det kan du læse mere om her: KMD trækker sig fra kæmpe-udbud: Dropper at blive leverandør af NemID-afløser til 900 millioner kroner
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere