Artikel top billede

Microsoft løfter sløret for Windows Server 19: Her er hvad du kan forvente

Den første store opdatering til Windows Server siden 2016 er lige om hjørnet. Microsoft satser blandt andet på Hybrid Cloud.

Microsoft slipper snart den nyeste version af Windows Server i den første store opdatering siden 2016, og fokus er på at udvide mulighederne med hybrid cloud.

Det skriver Computerworlds amerikanske nyhedsbureau.

Med opdateringen kommer en række nye muligheder, og i samspil mellem management-systemet Project Honolulu og det nye Windows Server får administratorer blandt andet mulighed for at integrere eksisterende applikationer med tjenester som Azure Backup og Azure File Sync.

Med Windows Server 19 satser Microsoft desuden endnu mere på det open source-baserede system Kubernetes til deployment og skalering af containere.

På sikkerhedsfronten vil den nye udgave af Windows Server komme Linux-brugere til gode, og således vil Shielded Windows nu også omfatte virtuelle Linux-maskiner.

Windows Server 19 bliver tilgængelig i andet halvår af 2018, men du kan allerede nu få adgang til det i en preview-version.

Det gælder dog kun, hvis du er en af de såkaldte Windows Insidere.

Læs også: 

Microsoft varsler vigtige ændringer i opdateringen af Windows Server: Det skal du vide

Microsoft forlænger supporten til Windows Server og SQL Server med seks år
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere