Skriv dig op og få tallene først:Så meget tjener din chef og dine kollegaer - og det bliver lønstigningen i år (nok)

Artikel top billede

Microsoft løfter sløret for Windows Server 19: Her er hvad du kan forvente

Den første store opdatering til Windows Server siden 2016 er lige om hjørnet. Microsoft satser blandt andet på Hybrid Cloud.

Microsoft slipper snart den nyeste version af Windows Server i den første store opdatering siden 2016, og fokus er på at udvide mulighederne med hybrid cloud.

Det skriver Computerworlds amerikanske nyhedsbureau.

Med opdateringen kommer en række nye muligheder, og i samspil mellem management-systemet Project Honolulu og det nye Windows Server får administratorer blandt andet mulighed for at integrere eksisterende applikationer med tjenester som Azure Backup og Azure File Sync.

Med Windows Server 19 satser Microsoft desuden endnu mere på det open source-baserede system Kubernetes til deployment og skalering af containere.

På sikkerhedsfronten vil den nye udgave af Windows Server komme Linux-brugere til gode, og således vil Shielded Windows nu også omfatte virtuelle Linux-maskiner.

Windows Server 19 bliver tilgængelig i andet halvår af 2018, men du kan allerede nu få adgang til det i en preview-version.

Det gælder dog kun, hvis du er en af de såkaldte Windows Insidere.

Læs også: 

Microsoft varsler vigtige ændringer i opdateringen af Windows Server: Det skal du vide

Microsoft forlænger supporten til Windows Server og SQL Server med seks år
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere