Artikel top billede

Microsoft løfter sløret for Windows Server 19: Her er hvad du kan forvente

Den første store opdatering til Windows Server siden 2016 er lige om hjørnet. Microsoft satser blandt andet på Hybrid Cloud.

Microsoft slipper snart den nyeste version af Windows Server i den første store opdatering siden 2016, og fokus er på at udvide mulighederne med hybrid cloud.

Det skriver Computerworlds amerikanske nyhedsbureau.

Med opdateringen kommer en række nye muligheder, og i samspil mellem management-systemet Project Honolulu og det nye Windows Server får administratorer blandt andet mulighed for at integrere eksisterende applikationer med tjenester som Azure Backup og Azure File Sync.

Med Windows Server 19 satser Microsoft desuden endnu mere på det open source-baserede system Kubernetes til deployment og skalering af containere.

På sikkerhedsfronten vil den nye udgave af Windows Server komme Linux-brugere til gode, og således vil Shielded Windows nu også omfatte virtuelle Linux-maskiner.

Windows Server 19 bliver tilgængelig i andet halvår af 2018, men du kan allerede nu få adgang til det i en preview-version.

Det gælder dog kun, hvis du er en af de såkaldte Windows Insidere.

Læs også: 

Microsoft varsler vigtige ændringer i opdateringen af Windows Server: Det skal du vide

Microsoft forlænger supporten til Windows Server og SQL Server med seks år
IT-JOB

ORTEC Nordic A/S

Implementation Consultant

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Senior Test Manager – QEA

Shure Scandinavia A/S

Software Test Developer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere


Secure Access Service Edge - SASE: Sådan styrker du tilgangen til netværkssikkerhed i skyen og skaber et robust cyberforsvar

Bliv klogere på nogle af de udfordringer, som en SASE-løsning effektivt kan håndtere. Du får inspiration til, hvordan du implementerer en cloudbaseret SASE-strategi i din organisation – og hvorfor du bør gøre det. Og så dykker vi ned i nogle af de trends og tendenser, som betyder, at mange virksomheder og organisationer udskrifter deres klassiske netværkssikkerhedstilgang med en SASE-strategi.

16. januar 2024 | Læs mere