Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

Hold på hat og briller: Fynboer går fra internet i sneglefart til super-hurtigt giga-bredbånd

20.000 fynske hustande kan snart få 11-doblet deres internetforbindelser.

YouSee er i øjeblikket ved at opgradere kabelnettet, og det betyder, at fynske YouSee-kunder kan få kabelnet med hastigheder på op til 1.000 mbit.

Til sammenligning er gennemsnitshastigheden pr hustand i dag 90 mbit.

Det skriver Tv2fyn.

Ifølge den fynske tv-station er opgraderingen af det fynske net i gang i netop i disse uger, og når den er gennemført vil knap 20.000 hustande være opgraderet til den nye forbindelse.

"Vores kunder efterspørger høj stabilitet og god kvalitet, og fremtiden bliver blot endnu mere digital. Derfor opgraderer vi hele vores kabelnet til et giganet, så vi kan tilbyde bredbånd med hastigheder op til 1.000 Mbit/s. til halvdelen af de danske husstande. Samtidig indbygger vi nye overvågningsalarmer, der gør det muligt at fejlrette, før kunden opdager det. Det vil øge stabiliteten, siger Jacob Mortensen, der er tv- og bredbåndsdirektør i YouSee, til Tv2Fyn.

YouSee er ifølge Tv2 Fyn blandt de første i verden til at indføre såkaldt gigabredbånds-teknologi, og der således ikke tale om en fiberforbindelse, men om bredbånd der leveres via en kabel-tv-forbindelse.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere