Artikel top billede

Hold på hat og briller: Fynboer går fra internet i sneglefart til super-hurtigt giga-bredbånd

20.000 fynske hustande kan snart få 11-doblet deres internetforbindelser.

YouSee er i øjeblikket ved at opgradere kabelnettet, og det betyder, at fynske YouSee-kunder kan få kabelnet med hastigheder på op til 1.000 mbit.

Til sammenligning er gennemsnitshastigheden pr hustand i dag 90 mbit.

Det skriver Tv2fyn.

Ifølge den fynske tv-station er opgraderingen af det fynske net i gang i netop i disse uger, og når den er gennemført vil knap 20.000 hustande være opgraderet til den nye forbindelse.

"Vores kunder efterspørger høj stabilitet og god kvalitet, og fremtiden bliver blot endnu mere digital. Derfor opgraderer vi hele vores kabelnet til et giganet, så vi kan tilbyde bredbånd med hastigheder op til 1.000 Mbit/s. til halvdelen af de danske husstande. Samtidig indbygger vi nye overvågningsalarmer, der gør det muligt at fejlrette, før kunden opdager det. Det vil øge stabiliteten, siger Jacob Mortensen, der er tv- og bredbåndsdirektør i YouSee, til Tv2Fyn.

YouSee er ifølge Tv2 Fyn blandt de første i verden til at indføre såkaldt gigabredbånds-teknologi, og der således ikke tale om en fiberforbindelse, men om bredbånd der leveres via en kabel-tv-forbindelse.
IT-JOB

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Azure DevOps engineer

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Validation Manager
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere