Artikel top billede

Hold på hat og briller: Fynboer går fra internet i sneglefart til super-hurtigt giga-bredbånd

20.000 fynske hustande kan snart få 11-doblet deres internetforbindelser.

YouSee er i øjeblikket ved at opgradere kabelnettet, og det betyder, at fynske YouSee-kunder kan få kabelnet med hastigheder på op til 1.000 mbit.

Til sammenligning er gennemsnitshastigheden pr hustand i dag 90 mbit.

Det skriver Tv2fyn.

Ifølge den fynske tv-station er opgraderingen af det fynske net i gang i netop i disse uger, og når den er gennemført vil knap 20.000 hustande være opgraderet til den nye forbindelse.

"Vores kunder efterspørger høj stabilitet og god kvalitet, og fremtiden bliver blot endnu mere digital. Derfor opgraderer vi hele vores kabelnet til et giganet, så vi kan tilbyde bredbånd med hastigheder op til 1.000 Mbit/s. til halvdelen af de danske husstande. Samtidig indbygger vi nye overvågningsalarmer, der gør det muligt at fejlrette, før kunden opdager det. Det vil øge stabiliteten, siger Jacob Mortensen, der er tv- og bredbåndsdirektør i YouSee, til Tv2Fyn.

YouSee er ifølge Tv2 Fyn blandt de første i verden til at indføre såkaldt gigabredbånds-teknologi, og der således ikke tale om en fiberforbindelse, men om bredbånd der leveres via en kabel-tv-forbindelse.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere