Artikel top billede

Cloud-direktør: Derfor bør du satse på public cloud-løsninger, hvis du skal have fuld gevinst af din it

Interview: Glem alt om jern i kælderen, private og hybrid cloud. Public cloud bør ses som grundlaget for den platform, som virksomhedens it nu og i fremtiden bør være bygget på.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Hvordan bør du forholde dig til public cloud?
  • Hvilke gevinster kan du opnå ved at rykke i public cloud?
  • Hvordan bør du forholde dig til private og hybrid cloud?
816
4:15 min
Skal man som virksomhed for alvor have værdi ud af cloud computing, skal man gå hele vejen og lægge i hvert fald dele af sin it ud i en af de store public cloud-løsninger, nemlig Amazon Web Services, Google Cloud eller Microsoft Azure.

Sådan lyder det fra Christoffer Mors, der er CTO i Venzo.nxt, med fokus på nye cloud-løsninger og Microsoft Azure konsulentydelser.

Christoffer Mors har desuden tidligere arbejdet som direktør for NNIT's cloudforretning og været ansvarlig for den globale forretningsudvikling for Microsoft Azure.

Efter Christoffer Mors mening opnår man ikke en digitalisering med den nødvendige innovation og disruption ved at fortsætte en klassisk it-drifts-tankegang.

"Der går stadig nogen rundt og siger 'the cloud is just someone else's datacenter'. Hvis du holder dig på et begrænset infrastrukturniveau - IaaS - er det rigtigt. Men det er ikke her, at værdien i public cloud kommer ind, og så har man langt fra forstået, hvad det handler om," siger Christoffer Mors.

Læs også: Eksplosiv vækst i markedet for public cloud-løsninger - disse industrier vil bruge flest penge i det kommende år

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter