Artikel top billede

Niels Hartvig (til højre) forventer, at Umbraco omsætter for 40 millioner kroner i 2018.

Danske Umbraco efter forrygende år: "Vi har endelig knækket nødden med, hvordan vi skaber omsætning i en open source-forretning"

Fra Computerworlds arkiv: Umbraco har fordoblet sin omsætning fra 14 millioner kroner til 28 millioner kroner, men ambitionerne stopper ikke her. "Jeg er så satans stolt af vores resultat. Der er skabt en flot stigning i omsætningen samtidig med, at vi har respekten for vores open source-rødder," siger direktør Niels Hartvig.

Premium Kun for abonnenter
Denne artikel stammer fra Computerworlds arkiv. Den blev første gang bragt 4. april 2018.

500.000 live sites i 200 forskellige lande, mere end 1.000 nye installationer hver dag og en fordobling af omsætningen fra 14 millioner kroner til 28 millioner kroner.

2017 har været en lang optur for den fynske CMS-producent Umbraco, og selskabets stifter og såkaldte chief unicorn, Niels Hartvig, tilskriver virksomhedens kultur en stor del af æren for det succesfulde år.

"Jeg er så satans stolt af vores resultat. Der er skabt en flot stigning i omsætningen samtidig med, at vi har respekten for vores rødder. Når man kigger på et træ i naturen, har det dobbelt så lange rødder, som det er højt," siger Niels Hartvig.

"Vi har endelig har knækket nødden med, hvordan vi skaber omsætning i en open source-forretning," siger han.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter