Artikel top billede

TDC’s nye ejer vil beholde TDC-topchefer

Der er ikke udsigt til udskiftning af TDC’s ledelse, selv om selskabet nu får ny ejer.

TDC’s kommende ejer - pensionskasse-konsortiet DK Kommunikation - vil gerne beholde TDC’s nuværende ledelse i fremtiden, hvor TDC skal afnoteres fra Nasdaq-børsen og splittes op i to.

Til Finans rækker administrerende direktør i PFA, Allan Pollack, hånden ud.

“Vi er meget åbne for at lade den nuværende ledelse med Pernille Erebjerg i spidsen fortsætte. Den har gjort et godt stykke arbejde med at stabilisere TDC de seneste tre år. Så den skal have chancen for at bevise dens værd under en ny ejerkreds,” siger han til avisen.

DK Kommunikation består af pensionskasserne PFA, PKA og ATP samt australske Macquarie.

De meddelte i går, at de havde opnået tilsagn om at kunne købe mere end 90 procent af aktiekapitalen i TDC, som nu skal afnoteres fra børsen.

Det kan du læse mere om her: Konsortium opnår kontrol med mere end 90 procent af TDC: Selskabet skal nu afnoteres.

Når købet er gennemført, er det planen, at TDC skal splittes op i to.

Det kan du læse mere om her: Her er pensionskassernes plan med at købe TDC: Står klar til at investere massivt i mobil- og bredbånd
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere