Artikel top billede

Mogens Bransholm meddelte selv Conscias bestyrelse, at han ville gå af

Mogens Bransholm slap for 10 dage siden håndtaget som administrerende direktør i Conscia-koncernen. Det er sket helt frivilligt, og det var faktisk hans egen idé.

Den mangeårige topchef i netværksspecialisten Conscia Mogens Bransholm har siden december 2014 været administrerende direktør for Conscia Holding A/S og dermed øverste chef for Conscia-koncernen.

Men nu har han overladt posten til Claus Thorsgaard, og det er sket helt frivilligt, fortæller han til ITWatch.

Fratrædelsen er registreret i CVR per 2. april 2018.

“Jeg er ikke administrerende direktør længere, men har kastet mig over en anden opgave. Jeg gav selv bestyrelsen den idé sidste år," siger han til mediet.

Mogens Bransholm fortsætter i Conscia Holding i en ny stilling som ansvarlig for ‘corporate business development’.

Det kan du læse mere om her: Mogens Bransholm stopper som topchef i Conscia - it-veteran tager over.

Det betyder ifølge ITWatch, at han vil fokusere på tre opgaver.

Dels skal han sammen med landecheferne gennemføre procesændringer i alle datterselskaberne på grund af et nyt asset management-system. Dels skal han videreføre koncernens opkøbsstrategi og finde egnede emner, og dels skal han sikre, at koncernens teknologivalg er det rigtige.

Conscia-koncernen består af Conscia A/S (Danmark), Conscia Norge A/S, Conscia People 3 AB (Sverige), Netsafe International AB (Sverige), Vosko BV (Holland) og CloudPartners A/S (Danmark).

Koncernen omsatte i regnskabsåret 16/17 for godt en milliard kroner og har nu i følge selskabet selv 350 ansatte.

Læs også: Mogens Bransholm stopper som topchef i Conscia - it-veteran tager over.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan vil AI-assistenten Microsoft Copilot transformere processer og dit arbejdsliv

Med Microsoft Copilot får du for første gang en intelligent, personlig assistent ved hånden, som kan løse opgaver og lette hverdagen. Få inspiration til, hvordan Copilot kan automatisere rutineopgaver og transformere din hverdag.

18. juni 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere