Artikel top billede

Mogens Bransholm meddelte selv Conscias bestyrelse, at han ville gå af

Mogens Bransholm slap for 10 dage siden håndtaget som administrerende direktør i Conscia-koncernen. Det er sket helt frivilligt, og det var faktisk hans egen idé.

Den mangeårige topchef i netværksspecialisten Conscia Mogens Bransholm har siden december 2014 været administrerende direktør for Conscia Holding A/S og dermed øverste chef for Conscia-koncernen.

Men nu har han overladt posten til Claus Thorsgaard, og det er sket helt frivilligt, fortæller han til ITWatch.

Fratrædelsen er registreret i CVR per 2. april 2018.

“Jeg er ikke administrerende direktør længere, men har kastet mig over en anden opgave. Jeg gav selv bestyrelsen den idé sidste år," siger han til mediet.

Mogens Bransholm fortsætter i Conscia Holding i en ny stilling som ansvarlig for ‘corporate business development’.

Det kan du læse mere om her: Mogens Bransholm stopper som topchef i Conscia - it-veteran tager over.

Det betyder ifølge ITWatch, at han vil fokusere på tre opgaver.

Dels skal han sammen med landecheferne gennemføre procesændringer i alle datterselskaberne på grund af et nyt asset management-system. Dels skal han videreføre koncernens opkøbsstrategi og finde egnede emner, og dels skal han sikre, at koncernens teknologivalg er det rigtige.

Conscia-koncernen består af Conscia A/S (Danmark), Conscia Norge A/S, Conscia People 3 AB (Sverige), Netsafe International AB (Sverige), Vosko BV (Holland) og CloudPartners A/S (Danmark).

Koncernen omsatte i regnskabsåret 16/17 for godt en milliard kroner og har nu i følge selskabet selv 350 ansatte.

Læs også: Mogens Bransholm stopper som topchef i Conscia - it-veteran tager over.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere